adet olamıyorum

geçen ay 25inde adet olmuştum ayın 30u oldu hala adet olamadım ilk kez gecikti bu sekilde adet olacakmısım gibi sancım var 5gün gecikti sebebi ne olabilir korkulacak birsey varmı?evli deilim bu arada

Bende 8 aralıktan beri adet olmuyorum hamilede değilmişim ..

eczacı bana sabah aksam ıc demıstı bnde de hıc belırtı yok adet olamıycam gbı

10 gün kullanmama rağmen bende de belirti yoktu ama dediğim gibi bittiği gün adet oldum yani.Hemen umutsuzluğa kapılıp stres yapma bi sorun yoksa 1 hafta içinde olursun herhalde.Herkesin bünyesine göre değişiyo durum tabi.

banada doktorum gunde 2 tane iç dedı,ılac bıttıkten 4 gun sonra adet oldum..ve bende de her zamankı belırtıler olmadı canım belkı sende de oyle olur

kızlar hafıf hafıf karnım agrıyor ama hala adet olmadım...
belkıde dunkı ılıskımden dolayı agrıyordur bn bu tarlusaldan sonra norlevo kullansam cokmu ezıyet etmıs olurum kendıme ıcmesemde aklım kalır bısey olmussa dıye bırı akıl versın ya

Kızlar merhaba..adet olabıldınız mı merak ettım..ben yazmıstım oldugumu ayın 26sında,5 gun once bıttı,ama bugun benden yıne pembemsı kan geldı,adetlerımın ılk gunlerındekı gıbı..ne demek bu acaba,hıc basıma gelmemıstı onceden

14 yasında ılk reglımı oldum ve suan 21 yasındayım ve evlıym cocukta istıyrm bana yardım edın lütfeeeeen

Strese bağlı ise adaçayını tavsiye ederim gerçekten düzene sokuyor ama hamilelik şüphesi varsa kullanılmaz... Birde civanperçemi var araştırabilirsiniz kızlar...

Son düzenleme:
Denemedım okadar umutsuzumkı hiç bır sey ın faydası olmaz dıye dusunuyrm arkadaslar benım durumda olanlar varmı dogum kontrol hapıda kullanamıyrm bebek ıstıyrz esım bıle daha boyle oldumu bılmıyyyoooo

arkadaşlar bende nihayet adet oldum ve bitti diana 35e başladım ama midem devamlı bulanıyor özellikle sabahları uyandıktan sonra başlıyo 2 3saat devam ediyo. kasıklarımda devamlı bi ağrı var ne yapacağımı bilmiyorum tekrarmı dr.a görüneyim bilmiyorum

bende adet olamıyorum bir türlü...
19 gün gecikti. gebelik yok.. ama olamıyorum. çok stersliyim.
2 gündür civanperçemi iiçiyorum. faydası olur mu ,ne zaman adet olurum acaba diye düşünüyorum sürekli...

Merhabalar, bende en son 31 aralıkta regl oldum ve bu ay hala olmadım ocak 19 da geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk bebek istemyorduk çünkü daha çok yeniyiz. dün idrar testi yaptım ve negatif çıktı adet günümde baya geçmişti yani doğruluk oranı nedir bilemiyorum , adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyor ve adette olduğu gibi göğüslerimde hassasiyet var başka da bir belirti yok çok stres yaptım ondan desem ama çok fazla geçti . Tarlusal aldım 2. günü kullanıyorum işte ... sizce nedir lütfen yardım edin teşekkürler

canım daha önce adet günlerinde düzensizlik yoksa belki stresten dolayı gecikmiştir.bundan sonrakinde de gecikme olursa bece dr a görün

adetlerim yıllardır düzensiz..tarlusal kullandıktan 10 gün sonra adet olurdum.bu kez o da olmadı!
en son adetim 29 aralıkta. bidaha olamayınca tarlusal kullandım ve 6şubatta bitti.bugün 15.gün fakat tık yok! ama ilacın o iğrenç yan etkileri var,küçücük göğüslerim şişti kocaman oldu dokunamıyorum,anlamsız bi sinir gerginlik..
aktardan aldiğim adet söktürücü çaya başladım.aynı zamanda da soğan kürüne başlayayım diyorum ve çörekotu yiyeyim.
kızlar ben ne yapayım?
bunların hepsini yaparsam zehirlenmekten falan da korkuyorum.:18:

ve mutlu son..
bundan sonra tarlusal kullanıp da boşuna hormon yüklenmeyeceğim.çayım her derdime deva oldu ve çörek otu..

ve mutlu son..
Bundan sonra tarlusal kullanıp da boşuna hormon yüklenmeyeceğim.çayım her derdime deva oldu ve çörek otu..

canım aynı anda farklı kürleri uygulama bence ben havuç incir suyu karışımı ve soğan kürünü sadece bigün uyguladım yumurtalıklarım da feci ağrı oldu ve bıraktım şimdi diana 35 kulanıyorum

bundan sonra uygulayacağım tek şey,aktardan aldığım adet söktürücü kurtarıcı çayım.resmen derdime tek derman oldu.ben 18 yaşından beri doğum kontrol hapı kullandığım için artık elimi sürmüyorum!hem bedenen hem psikolojik olarak beni mahvetti çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…