eczacı bana sabah aksam ıc demıstı bnde de hıc belırtı yok adet olamıycam gbı
10 gün kullanmama rağmen bende de belirti yoktu ama dediğim gibi bittiği gün adet oldum yani.Hemen umutsuzluğa kapılıp stres yapma bi sorun yoksa 1 hafta içinde olursun herhalde.Herkesin bünyesine göre değişiyo durum tabi.
banada doktorum gunde 2 tane iç dedı,ılac bıttıkten 4 gun sonra adet oldum..ve bende de her zamankı belırtıler olmadı canım belkı sende de oyle olur
14 yasında ılk reglımı oldum ve suan 21 yasındayım ve evlıym cocukta istıyrm bana yardım edın lütfeeeeen
arkadaşlar bende nihayet adet oldum ve bitti diana 35e başladım ama midem devamlı bulanıyor özellikle sabahları uyandıktan sonra başlıyo 2 3saat devam ediyo. kasıklarımda devamlı bi ağrı var ne yapacağımı bilmiyorum tekrarmı dr.a görüneyim bilmiyorum[/QUmide bulantısının nedeni diane 35 dir canım bendede inannılmaz bi mide bulantısı yapmıştı sonra gece yatarken içtim bulantı kalmadı eğer hala kullanıyosan hapı gece yatarken iç şikayetlerinden kurtulursun diye düşünüyorum
arkadaşlar bende nihayet adet oldum ve bitti diana 35e başladım ama midem devamlı bulanıyor özellikle sabahları uyandıktan sonra başlıyo 2 3saat devam ediyo. kasıklarımda devamlı bi ağrı var ne yapacağımı bilmiyorum tekrarmı dr.a görüneyim bilmiyorum[/QUmide bulantısının nedeni diane 35 dir canım bendede inannılmaz bi mide bulantısı yapmıştı sonra gece yatarken içtim bulantı kalmadı eğer hala kullanıyosan hapı gece yatarken iç şikayetlerinden kurtulursun diye düşünüyorum
teşekkür ederim canım ama ilaç saatini değiştirmemek gerekiyormuş ben hergün akşam saat9da içiyorum sabah bulantım başlıyo
teşekkür ederim canım ama ilaç saatini değiştirmemek gerekiyormuş ben hergün akşam saat9da içiyorum sabah bulantım başlıyo
aslında akşam içiyormuşsun 9da akşam sayılır ama ben yemek bile yiyemiyordum bulantıdan allah yardımcın olsun kabus gibiydi bence sen doktorunla görüş hapını değiştir bazı bünyelerde olabiliyormuş belki başka bi ilaç yapmaz mide bulantısı
Merhabalar, bende en son 31 aralıkta regl oldum ve bu ay hala olmadım ocak 19 da geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk bebek istemyorduk çünkü daha çok yeniyiz. dün idrar testi yaptım ve negatif çıktı adet günümde baya geçmişti yani doğruluk oranı nedir bilemiyorum , adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyor ve adette olduğu gibi göğüslerimde hassasiyet var başka da bir belirti yok çok stres yaptım ondan desem ama çok fazla geçti . Tarlusal aldım 2. günü kullanıyorum işte ... sizce nedir lütfen yardım edin teşekkürler
ve mutlu son..
Bundan sonra tarlusal kullanıp da boşuna hormon yüklenmeyeceğim.çayım her derdime deva oldu ve çörek otu..
canım aynı anda farklı kürleri uygulama bence ben havuç incir suyu karışımı ve soğan kürünü sadece bigün uyguladım yumurtalıklarım da feci ağrı oldu ve bıraktım şimdi diana 35 kulanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?