Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala adet olmadım ve sıkıntıdan titreme tutuyo arkadaşlar
canım o zaman bence senın hormon ılacı kullanman gerekebılır..ben eylul ayında doktora gıttıgımde doktor ultrasonda bakıp,sokturucude versem olmazsın dedı,hıc bısey bırıkmemıs yanı o zaman,3 aylık hormon ılacına basladım ( cyclo progynova adlı 21 gunluk ılac ) ve ılk kutunun 10. Hapını ıctıkten sonra adet oldum ve tam 9 gun surdu ve ilk 3-4 gun cıddı sekılde kanamam oldu,ama 5 ay hasta olmamıstım oncesınde..gecen gıttıgımde ıse doktora,ultrasonla baktıktan sonra tarlusal verdı,ben hatta dedım,adet olamama gıbı bır durum olabılır mı dedım,doktorda çok nadır olabılır dedı..demekkı benım o 3 ay ıcınde bıseyler degıstı ve sokturucuyle adet olabıldım..belkı senınde benım gıbı bı durum vardır ve hormon ılacı kullanman gerekebılır..bence doktoruna bı danıs canım..
adetlerin her ay düzensizse dr düzenleyici vermiyormu
Doktor düzenleyici verdi ama bırakınca yine aynı ben sürekli ilaç almak istemiyorum soğan suyunu deneyeceğim adetin 15. gününden sonra araştırıp tam ne zaman kullanılıyor diye aslında biri 7. gün diyor biri 15. gün biri 7 gün yap diyor biri 15 biri 30 analamdım bu durumu ben![]()
bal çörekotu ve tarçın karışımı ne için. Bu arada bende pko yok hipotiroidim var ama ilaçla düzenledim onu.
Anladım canım,off ne zor bu işler ya..bende adetımın 3. Gunu tahlıl yaptıramadım malesef,sımdı bır dahakı ayı beklıyecegım,tabıı adet olabılırsembugun hayıta basladım ıste bende,okuduguma gore LH hormonunu duzenlıyomus,benımde LH cok yuksek..hakkımızda hayırlısı olsun,ınsallah evlenıp cocuk ısteyene kadar yol kat edebılırım bende:|
bal tarçın çörekotu adet söktürüyo muş ama ben denedim yinede adet olmadım
soğan suyunu adetten 7gün sonra başla ve 15 gün iç drlar böyle söylüyor
cnım bekarken böyle sorunlarım yoktu bence tedavini bitisel yollarla yap çünkü çoğu bitkilerin yan etkisi olmuyo fakat ilaçların yan etkisi çok
Sağol canım birde bunu deneyeyim bakalım bebek önünde engel bu sanıyorum düzene girerse belki kalırım hamile![]()
ne kadar süredr evlisn canım
Doktor düzenleyici verdi ama bırakınca yine aynı ben sürekli ilaç almak istemiyorum soğan suyunu deneyeceğim adetin 15. gününden sonra araştırıp tam ne zaman kullanılıyor diye aslında biri 7. gün diyor biri 15. gün biri 7 gün yap diyor biri 15 biri 30 analamdım bu durumu ben![]()
bal çörekotu ve tarçın karışımı ne için. Bu arada bende pko yok hipotiroidim var ama ilaçla düzenledim onu.
canım bende 1 ekimde olmuştum son adetimi hala tık yok acayip sinirlerim bozuldu doktora gitmeye de bıktım hep aynı şeyi söylüyolar polikistik var bende normaldir düzensiz oluşu diyolar gidip bugun tarlusal aldım eczaneden ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum kullanan varsa tarif edebilir mi?
Çok sağolasın canım yarın benim adetin 3. günü bende yarın başlayacağım o zaman soğan kürünüde yapacağım artık hamile kalmak istiyorum ama en önemlisi düzenli adet çözüm olur inşallah sana dua ederim.canım soğan kürünü adetin bittikten 7gün sonra başlıcaksın 15gün sabah akşam günde 2kere içiceksin saraçoğlu öle demişti internettende araştırabilirsin.bal çörekotu tarçında kesinlikle adeti düzenliyor bende etki etti şahsen ama herkezde etki edermi bilmem bende 1senedir adet düzensizliği yaşadım 4ay bile adet olmadığım zaman oldu söktürücü içmeden asla olamıyordum çok kötü bi durum üstelikte bebek istemeye başladıktan sonra oluştu normalde çok düzenliydi. bu bal çörekotu tarçın karışımını 3aydır deniyorum adetimin 2.günü başlayıp 12gün boyunca yiyorum ve allahıma şükürler olsun tam gününde geliyor adetlerim eskisi gibi ayrıca yumurtlamayada yardımcıymış bu karışım yani bebek istiyorsan belki yardımcı olabilir
Çok sağolasın canım yarın benim adetin 3. günü bende yarın başlayacağım o zaman soğan kürünüde yapacağım artık hamile kalmak istiyorum ama en önemlisi düzenli adet çözüm olur inşallah sana dua ederim.[/QUOTE inşallah canım zaten adetler düzensizse gebelik baya zorlaşıyo inşallah düzene girer ve allahım isteyen herkeze sağlıklı evlatlar nasip eder
Ben sabahları 1 tane olmak üzere 10 gün kullandım etkisini göremiyorum diye üzülüyordum ama ilacın bittiği gün yani 10.gün adet oldum.
eczacı bana sabah aksam ıc demıstı bnde de hıc belırtı yok adet olamıycam gbı![]()