Genelde 5 dakika içinde çıkanları dikkate alın diyorlar sonrası kuruma çizgisi olabilir en kötü kan yapın kesin sonucu öyle öğrenirsiniz11.dkda baktim boyleydi. O yuzden kacinci dkda bu hale geldi bilmiyorum
İlişkiden kaç gün sonra yaptınız acaba testiKan sonucum 14.5 çıktı dün. Pazartesi tekrar vericem artışı takip amaçlı. Birde doktorum progestan istedi ona baktırcam
Ben çatlatma iğnesi oldum bu ay. O yüzden belirli ilişki günlerim vardı hangisinde tuttu bilmiyorumİlişkiden kaç gün sonra yaptınız acaba testi
Slm canım benimde dokuz Ekim beklenen adet tarihim. Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs ağrım başladı ama üç gündür iyice arttı üç gündür de bel ağrım var. Dün regle 5 gün varken kaset test yaptım ama negatif çıktı . Bildiğin adet ağrım var sanki gece filan adet oldum sandım. Şu anda bel ağrım var erken mi yaptım sence. Sen erken gebelik testi mi yapmıştınMerhaba iyi gunler hepinize
Fotografi bugun sabah cektim. Cok çok silik bir cizgi var, deneyimlilerin yorumuna ihtiyacim var. Heyecanlanip hayal kırıkligi yasamak istemiyorum
Son adet tarihimin ilk gunu 14 Eylul, son gunu 20 Eylul
Yumurtlama gunum 26 Eylul(yuksek ihtimal)
Beklenen adet tarihim 9 Ekim
Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler
Merhaba benim de dunden beri az adet agrilarim var ama cok az.Slm canım benimde dokuz Ekim beklenen adet tarihim. Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs ağrım başladı ama üç gündür iyice arttı üç gündür de bel ağrım var. Dün regle 5 gün varken kaset test yaptım ama negatif çıktı . Bildiğin adet ağrım var sanki gece filan adet oldum sandım. Şu anda bel ağrım var erken mi yaptım sence. Sen erken gebelik testi mi yapmıştın
Kuruma cizgisi ne diye arastirdim(cunku ne dmeek hic bilmiyordumGenelde 5 dakika içinde çıkanları dikkate alın diyorlar sonrası kuruma çizgisi olabilir en kötü kan yapın kesin sonucu öyle öğrenirsiniz
Benimde şimdi ev süpürdüm biraz zorlandım heralde market çok yakın iki dk aşağı indim iki poşet eşya aldım eve geldim kapıdan girince sol kasığıma bir ağrı girdi aniden sancı gibi. Baktım beyaz akıntı olmuş ağrıyla birMerhaba benim de dunden beri az adet agrilarim var ama cok az.
Adetime 4 gun var benim de ve adetten 6 gun once yapilabilen erken hamilelik testlerinden yaptim. Gormussunuzdur cook cook silik ,zor gorulen bi cizgi var.
Adet gunumu bekleyip adet olmazsam o gun kan veririm
Benim adet olmam gereken günde kanamam başladı ve 5 gün yoğun şekilde kanamam oldu anlamadım adet sandım. Sonra durmayinca test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim ama değerler çok yavaş artıyordu yani normalde 2 günde 2 katı artması gerekirken benim 1 haftada bile 2 katına çıkmadı. Mecbur kürtaj oldum.Sağlıksız gebelik olduğu nasıl anlaşıldı bana da olabilir dedi 1 hafta 10 gün içinde gideceğim çok üzülmüyorum
Slm canım nasılsın. Bugun var mı belirtin benimde bel ağrım var göğüslerim inanılmaz şişti parlicek gibi. Regl oldum olacağım gibiMerhaba benim de dunden beri az adet agrilarim var ama cok az.
Adetime 4 gun var benim de ve adetten 6 gun once yapilabilen erken hamilelik testlerinden yaptim. Gormussunuzdur cook cook silik ,zor gorulen bi cizgi var.
Adet gunumu bekleyip adet olmazsam o gun kan veririm
Test yaptınız mı çıkar belkiSlm canım nasılsın. Bugun var mı belirtin benimde bel ağrım var göğüslerim inanılmaz şişti parlicek gibi. Regl oldum olacağım gibi9 ekimi beklemeden olacağım sanırım
Evet yine cok cok az ama görünüyorEvet çizgi görünüyor
Cuma yapmıştım. Ama adetime 3 gün var çıkar mı sizceTest yaptınız mı çıkar belki
Ben 2 ya da 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştimCuma yapmıştım. Ama adetime 3 gün var çıkar mı sizce
İnşallah vardır benimde ya peki sizde de regl ağrısı var mıydı su an oldum olacağım gibi bacağım ve belim ağrıyorBen 2 ya da 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim
Elimde birtane testim var ondan bekliyorum üç gün var diye yarın sabah yapsam daha iyi olur diye düşündüm. Ama yarına kalmadan adet olacağım sanırım belim ağrıyor çünküBen 2 ya da 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim
Benim daha 8 gün var şuan reglime ama ilk öğrendiğim zamanlar benim de 2-3 kala regli ağrım vardı belim karnım ama günüm geçtikten sonra ağrım hafifledi tabi daha sonra da devam etti zaten o ay kimyasal gebelik yaşamıştımİnşallah vardır benimde ya peki sizde de regl ağrısı var mıydı su an oldum olacağım gibi bacağım ve belim ağrıyor
İnşallah hayırlısıyla vardır hepimizde.Benim daha 8 gün var şuan reglime ama ilk öğrendiğim zamanlar benim de 2-3 kala regli ağrım vardı belim karnım ama günüm geçtikten sonra ağrım hafifledi tabi daha sonra da devam etti zaten o ay kimyasal gebelik yaşamıştım