3 gün geçti. Fakat ben tarih olarak bakmadım düzenli ilişki yaşıyoruz. 1 hafta önce de oldu 2 hafta önce de öyle diyeyim. Hepsinde de aynı şekilde tam korunmadan. Göbeğimin çevresinde böyle nahoş bir sızı var kasıklarımda da var. Geç döllenme olabileceği için acaba adet günümden 10 gün sonra mı test yaptırsam? Kan tahlilinde de cıkmama ihtimali var diyorlar döllenme geç olduysa ay bilmiyorum kafam karıştı psikolojik olasak adet olacağım gibi de geliyor ama hiç gecikmedi bu yaşıma kadarKaç gün geçti adetin? Ve en son birlikteliğin ne zaman oldu bunlar önemli misal senin en son birlikteliğin 2 hafta önce ise şimdiye çıkardı ama 1 hafta önce ise daha çıkmaz öyle düşün. Geç döllenme olabilir tabii ki ama mide bulantısı 6. haftadan sonra başlıyor o belirti olmayabilir ama kasık ağrısı belirti. Inşallah vardırbu arada kuruma çizgilerine çok güvenme ben kaç kere hayal kırıklığı yaşadım. Zaten test pozitif olduğunda saniyeler içinde ikinci çizgi silikte olsa çıkıyor. Bu arada adetin çok geçtiyse mutlaka doktora git zaten o gebelik testi de ister ona göre bakar
Evet, geç döllenme ise hemen çıkmayabilir. Genelde adet belirtisi ile hamilelik belirtisi çok benziyor birbirine benim kasıklarım tam adet olacakmışım gibi ağrıyordu o yüzden sürekli lavoboya gidip gidip kontrol ediyordum. Ama hamileliktenmiş normal zamanda adet sancımla aynıydı belki senin de ağrının sebebi hamileliktir bir kaç gün bekle bakalım sonra tekrar test yaparsın. Ben sürekli test yapıyordum her ay3 gün geçti. Fakat ben tarih olarak bakmadım düzenli ilişki yaşıyoruz. 1 hafta önce de oldu 2 hafta önce de öyle diyeyim. Hepsinde de aynı şekilde tam korunmadan. Göbeğimin çevresinde böyle nahoş bir sızı var kasıklarımda da var. Geç döllenme olabileceği için acaba adet günümden 10 gün sonra mı test yaptırsam? Kan tahlilinde de cıkmama ihtimali var diyorlar döllenme geç olduysa ay bilmiyorum kafam karıştı psikolojik olasak adet olacağım gibi de geliyor ama hiç gecikmedi bu yaşıma kadar
Ben de sabırsızım 3 testi 2 günde bitirdimEvet, geç döllenme ise hemen çıkmayabilir. Genelde adet belirtisi ile hamilelik belirtisi çok benziyor birbirine benim kasıklarım tam adet olacakmışım gibi ağrıyordu o yüzden sürekli lavoboya gidip gidip kontrol ediyordum. Ama hamileliktenmiş normal zamanda adet sancımla aynıydı belki senin de ağrının sebebi hamileliktir bir kaç gün bekle bakalım sonra tekrar test yaparsın. Ben sürekli test yapıyordum her ayen sevdiğim aktiviteydi ve negatif çıkar diye üzülmüyordum negatifse de pozitifse de hemen öğrenmek istiyordum o da sabırsız kişiliğimden kaynaklı o yüzden sabırla sınandım 2 sene sonra gelebildi bebeğim
Zaten idrarda çıkmıyorsa kan testi ile çıksa bile düşük değer çıkar ve bu sefer iki günde bir acaba 2 kat artış olmuş mu diye sürekli tahlil vermek durumunda kalıyorsun, yaşandıBen de sabırsızım 3 testi 2 günde bitirdimEşim kan testi konusunda ısrarcı ama ben cesaret edemiyorum.. 6-7.günde gitmek istiyorum
Bacaklarım ağrıyor sol kasığıma kramplar giriyor adet bekliyorum ama acaba totem mi yapıyorum 4 gün oldu bugün gecikmedeZaten idrarda çıkmıyorsa kan testi ile çıksa bile düşük değer çıkar ve bu sefer iki günde bir acaba 2 kat artış olmuş mu diye sürekli tahlil vermek durumunda kalıyorsun, yaşandı
Şu an tam hamilelik belirtileri yaşıyorsun, ayrıca olmasa bile üzülme ki daha önünde diğer aylar da var belli olmaz ama inşallah hamilesindir çok çok sevinirim eğer öyleyseBacaklarım ağrıyor sol kasığıma kramplar giriyor adet bekliyorum ama acaba totem mi yapıyorum 4 gün oldu bugün gecikmedeEnfeksiyon da geciktirir diyorlar ama enfeksiyon belirtim yok Dün tam kasığıma bıçak saplanır gibi ağrılar hissettim hiç gecikmezdim bir de kendimi hazırlıyorum inşallah üzülmem ya sen de bana iyi geliyorsun konusmak istiyorum birileriyle
26 yaşındayım ben 4 aydır evliyim daha bu plansızdı ama şu an heveslendik yani neden olmasın kafasındayızz ben hastane köşelerinde aramaktan cok korkan biriyim rabbim böyle bir anda verirse çok mutlu olurum.. Gecikmiş bir yaşım yok ama heveslendim işteŞu an tam hamilelik belirtileri yaşıyorsun, ayrıca olmasa bile üzülme ki daha önünde diğer aylar da var belli olmaz ama inşallah hamilesindir çok çok sevinirim eğer öyleysekaç yaşındasın bu arada ve ne zamandır bebek istiyorsun ilk bebeğin mi olacak
Hafif bir böyle pembemsi kanama geldi adet bekliyorum olmadı demek kiŞu an tam hamilelik belirtileri yaşıyorsun, ayrıca olmasa bile üzülme ki daha önünde diğer aylar da var belli olmaz ama inşallah hamilesindir çok çok sevinirim eğer öyleysekaç yaşındasın bu arada ve ne zamandır bebek istiyorsun ilk bebeğin mi olacak
Ne güzel ben de seninle aynı yaşlarda evlendim 26ıma bir ay kala ve şu an 28e girdim yeni. Ben evlenir evlenmez istedim o yüzden hiç beklemedik ama nasip olmadı tüp bebekle sahip olduk ve 4. denemede nasip oldu. Herkes çok erken dedi tüp bebek için özellikle eşimin ailesi vs ama biz kimseyi dinlemedik. Doğal yolla hiç olmadı benim 2 yılda. Inşallah senin olur, Allah kimseye aratmasın benim kardeşim denediği ilk ay hamile kaldı ama ben çok istediğim için olsa gerek sınav oldum. Sabrım da sınandı ama çok şükür şimdi26 yaşındayım ben 4 aydır evliyim daha bu plansızdı ama şu an heveslendik yani neden olmasın kafasındayızz ben hastane köşelerinde aramaktan cok korkan biriyim rabbim böyle bir anda verirse çok mutlu olurum.. Gecikmiş bir yaşım yok ama heveslendim işte
Ne güzel ben de seninle aynı yaşlarda evlendim 26ıma bir ay kala ve şu an 28e girdim yeni. Ben evlenir evlenmez istedim o yüzden hiç beklemedik ama nasip olmadı tüp bebekle sahip olduk ve 4. denemede nasip oldu. Herkes çok erken dedi tüp bebek için özellikle eşimin ailesi vs ama biz kimseyi dinlemedik. Doğal yolla hiç olmadı benim 2 yılda. Inşallah senin olur, Allah kimseye aratmasın benim kardeşim denediği ilk ay hamile kaldı ama ben çok istediğim için olsa gerek sınav oldum. Sabrım da sınandı ama çok şükür şimdiAllah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah diğer ay bu haberle yazarsın bana
Sen de sınanmışsın benim yengem 8 yıl bekledi tüp bebek bile olmuyordu. Allahın izniyle inşallah haber veririm sana :))Ne güzel ben de seninle aynı yaşlarda evlendim 26ıma bir ay kala ve şu an 28e girdim yeni. Ben evlenir evlenmez istedim o yüzden hiç beklemedik ama nasip olmadı tüp bebekle sahip olduk ve 4. denemede nasip oldu. Herkes çok erken dedi tüp bebek için özellikle eşimin ailesi vs ama biz kimseyi dinlemedik. Doğal yolla hiç olmadı benim 2 yılda. Inşallah senin olur, Allah kimseye aratmasın benim kardeşim denediği ilk ay hamile kaldı ama ben çok istediğim için olsa gerek sınav oldum. Sabrım da sınandı ama çok şükür şimdiAllah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah diğer ay bu haberle yazarsın bana
Bence adet geçtiyse kan testi verin umarım hamilesinizdirSen de sınanmışsın benim yengem 8 yıl bekledi tüp bebek bile olmuyordu. Allahın izniyle inşallah haber veririm sana :))
Güzel haberlerini bekliyorumSen de sınanmışsın benim yengem 8 yıl bekledi tüp bebek bile olmuyordu. Allahın izniyle inşallah haber veririm sana :))
Adet geçti ama ufak bir kanamam oldu leke gibi gerisini bekliyorum olmazsa vereceğim.. Hadi inşallahhhBence adet geçtiyse kan testi verin umarım hamilesinizdir:))
Dualarını bekliyorumGüzel haberlerini bekliyorum
Ay hadi bende heyecanlandım umarım yerleşmedirAdet geçti ama ufak bir kanamam oldu leke gibi gerisini bekliyorum olmazsa vereceğim.. Hadi inşallahhh
Bu saate kadar daha hiç gelmediAy hadi bende heyecanlandım umarım yerleşmedir
Bence en doğrusu iki hafta beklemek.Herkese selamlar.
Adetime 2 gün kaldı. Normalde ilk adet olduğum günden bu güne 5-6 gün önceden adet belirtilerim başlardı. Bacak ağrısı, mide ağrısı, ateş basması, kasık ağrısı vs..
Ama bu ay 2 gün kalmasına rağmen ateş basması hariç hiçbir belirtim yok.. Sabahları bazen midem kötü oluyor ekşiyor. Test yapmalı mıyım? Stres yapmadım havalardan olacağını düşünüyordum ama çok daha sıcak havalarda bile belirtilerim geldi bu ay yok. Hamile miyim sizce böyle belirtisiz hamilelik yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?