Adet günüme 2 gün var belirti yok

3 gün geçti. Fakat ben tarih olarak bakmadım düzenli ilişki yaşıyoruz. 1 hafta önce de oldu 2 hafta önce de öyle diyeyim. Hepsinde de aynı şekilde tam korunmadan. Göbeğimin çevresinde böyle nahoş bir sızı var kasıklarımda da var. Geç döllenme olabileceği için acaba adet günümden 10 gün sonra mı test yaptırsam? Kan tahlilinde de cıkmama ihtimali var diyorlar döllenme geç olduysa ay bilmiyorum kafam karıştı psikolojik olasak adet olacağım gibi de geliyor ama hiç gecikmedi bu yaşıma kadar

Evet, geç döllenme ise hemen çıkmayabilir. Genelde adet belirtisi ile hamilelik belirtisi çok benziyor birbirine benim kasıklarım tam adet olacakmışım gibi ağrıyordu o yüzden sürekli lavoboya gidip gidip kontrol ediyordum. Ama hamileliktenmiş normal zamanda adet sancımla aynıydı belki senin de ağrının sebebi hamileliktir bir kaç gün bekle bakalım sonra tekrar test yaparsın. Ben sürekli test yapıyordum her ay en sevdiğim aktiviteydi ve negatif çıkar diye üzülmüyordum negatifse de pozitifse de hemen öğrenmek istiyordum o da sabırsız kişiliğimden kaynaklı o yüzden sabırla sınandım 2 sene sonra gelebildi bebeğim

Ben de sabırsızım 3 testi 2 günde bitirdim Eşim kan testi konusunda ısrarcı ama ben cesaret edemiyorum.. 6-7.günde gitmek istiyorum

Ben de sabırsızım 3 testi 2 günde bitirdim Eşim kan testi konusunda ısrarcı ama ben cesaret edemiyorum.. 6-7.günde gitmek istiyorum
Zaten idrarda çıkmıyorsa kan testi ile çıksa bile düşük değer çıkar ve bu sefer iki günde bir acaba 2 kat artış olmuş mu diye sürekli tahlil vermek durumunda kalıyorsun, yaşandı

Zaten idrarda çıkmıyorsa kan testi ile çıksa bile düşük değer çıkar ve bu sefer iki günde bir acaba 2 kat artış olmuş mu diye sürekli tahlil vermek durumunda kalıyorsun, yaşandı
Bacaklarım ağrıyor sol kasığıma kramplar giriyor adet bekliyorum ama acaba totem mi yapıyorum 4 gün oldu bugün gecikmede Enfeksiyon da geciktirir diyorlar ama enfeksiyon belirtim yok Dün tam kasığıma bıçak saplanır gibi ağrılar hissettim hiç gecikmezdim bir de kendimi hazırlıyorum inşallah üzülmem ya sen de bana iyi geliyorsun konusmak istiyorum birileriyle

Şu an tam hamilelik belirtileri yaşıyorsun, ayrıca olmasa bile üzülme ki daha önünde diğer aylar da var belli olmaz ama inşallah hamilesindir çok çok sevinirim eğer öyleyse kaç yaşındasın bu arada ve ne zamandır bebek istiyorsun ilk bebeğin mi olacak

26 yaşındayım ben 4 aydır evliyim daha bu plansızdı ama şu an heveslendik yani neden olmasın kafasındayızz ben hastane köşelerinde aramaktan cok korkan biriyim rabbim böyle bir anda verirse çok mutlu olurum.. Gecikmiş bir yaşım yok ama heveslendim işte

Hafif bir böyle pembemsi kanama geldi adet bekliyorum olmadı demek ki Ama istediğimin farkına vardım artık.. hayırlısı..

Ne güzel ben de seninle aynı yaşlarda evlendim 26ıma bir ay kala ve şu an 28e girdim yeni. Ben evlenir evlenmez istedim o yüzden hiç beklemedik ama nasip olmadı tüp bebekle sahip olduk ve 4. denemede nasip oldu. Herkes çok erken dedi tüp bebek için özellikle eşimin ailesi vs ama biz kimseyi dinlemedik. Doğal yolla hiç olmadı benim 2 yılda. Inşallah senin olur, Allah kimseye aratmasın benim kardeşim denediği ilk ay hamile kaldı ama ben çok istediğim için olsa gerek sınav oldum. Sabrım da sınandı ama çok şükür şimdi Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah diğer ay bu haberle yazarsın bana

Sen de sınanmışsın benim yengem 8 yıl bekledi tüp bebek bile olmuyordu. Allahın izniyle inşallah haber veririm sana :))

Merhaba kızlar forumda yeniyim yardiminiz rica ediyorum adetim 3 gun gecikti o kadar cok negatif gördüm ki artik test yapmaktan korkuyorum o yuzden tecrübeli annelerimize ve adaylara sormak istiyorum kasıkta ağrı deniyor ya hep onu tarif edebilir misiniz, sabah kağıt kesiği gibi sizlama hissettim yarim saat kadar sürdü batma degil ama sızı bu ilk defa yaşadım bunu acaba demekten kendimi alamadim sizce bi umut var mı

Bence en doğrusu iki hafta beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…