Adet günüme 2 gün var belirti yok

İnşallah beklediğiniz gibi çıkar sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ben hâlâ regl olmadım bacaklarım ağrıyor ateş basıyor ama bugün olmam gerekirken olmadım. Olacakmışım gibi geliyor ama bir de dudağımda uçuk fırladı şimdi bu da tuhaf hamilelik belirtilerindenmiş.. Cesaret edemiyorum test alıp yapmaya
Aslında benim için beklenen bir şey değil daha erken ama kendimi de hazırladım sanırım. Korkuyorum çıkmaz diye

Belki gece olursun canım stres yapma bu kadar nasip neyse o olur bir test al yap madem için rahatlar

Ne zamandır deniyorsunuz canım

Uçuk korktuğunuz için de çıkar yani beklediğiniz sonuç çıkmaz diye endişelenip korkmuşsunuzdur ama bencede rahatlamaniz açısından en iyisi test yapmak

Daha gelmedi canım bekliyorum peki neden bu kadar geçti ya normalde 28 günde olur yada erken olur
Ya biliyor musun benim de öyle 20 yıllık regl hayatımda ilk defa 30 günü buldu. Vücûd kendini hazırlıyor olabilir canım ya. Sabret 1 hafta daha olmazsan direk git kan ver. Şimdi test yapsan daha çok strese girersin.

Öyle canım yapmadım zaten test birde ben ameliyat oldum geç gelmesi çok saçma hep erkeene çekmişti doktor da 6 ay içinde olur demişti bir heves ama inancım yok gelir büyük ihtimalle bekliyim ben ozaman belirtide adet belirtisi aynı ya oran ağrıyor kasigim ağrıyor aşırı birşey yok

Uçuk korktuğunuz için de çıkar yani beklediğiniz sonuç çıkmaz diye endişelenip korkmuşsunuzdur ama bencede rahatlamaniz açısından en iyisi test yapmak
Olabilir regl 1 gün gecikti henüz test yapıp doğru sonuç alınır mı?

Ben bir buçuk yıldır uğraştığım için belirtti aramıyorum artık ama regl dönemi hep ağrım olur şuan da var oran da var kasıklarım da var ama regl belirtisi de olabilir test yapmadım canım ben
ay bu hamile kalmak hiç kolay değilmiş aslında. Biz bebek yapmaya yeni karar verdik sayılır. Ben biraz forma giriyim fazla kiloları atayım öyle çalışmaya başlayalım dedik ama benim forma gireceğim yok aylardır 2 aydır falan da öyle arada korunmuyoruz. Ama cidden öyle ceket attı hamile kaldım gibi bir şey değilmiş. Doktorlar 1-2 seneye kadar normal diyor. Eşin de sen de bi gittiniz mi doktora?

Ya evet benim tüm çevrem 1 sene içinde falan kaldı hamile. Gerçekten öyle sandığımız kadar kolay değil zaten ya normali bu bence. Kendini rahatlat bol bol her şey zamanını bekliyordur.

Oo kuzum bende kolay sanıyordum yaşım genç 21 evlendik hazır değil gibi olduk korunduk iki üç ay istedik olmuyor bir seneyi geçti hemen üçüncü aydan hastaleri gezdim birisi yumurta tembelli gi diyor iğneleri dayadı olmadı eşimde sorun yok film çektirdim herşeyi yaptım en son tüp bebeğe gittim ordaki prof farketti sadece 10 doktor belki farketmedi rahim girişinde çeltik var dedi Büyük ihtimalle şekil bozukluğu gibi birşey sanırım hemen ameliyat oldum şuan başka hiç bir sorunumuz gözükmüyor gerisi nasip

Çok gençsin daha hiç dert etme, ameliyatını da olmuşsun yapılması gereken her şey yapılmış. Kalırsın hamile Sadece takma gereksiz stres üretme, akışına bırakmak gerekiyor sanırım

Erken gebelik testi varmış onlardan yapabilirsiniz. Eğer yaparsanız sonuçları atar mısınız?
Bebetime yaptım negatif çıktı zaten bugün adet günüm olmazsam 3-4 gün sonra tekrar denerim yine bir belirtim yok Allaha emanet artık :)

Çok gençsin daha hiç dert etme, ameliyatını da olmuşsun yapılması gereken her şey yapılmış. Kalırsın hamile Sadece takma gereksiz stres üretme, akışına bırakmak gerekiyor sanırım
Çok şükür kuzum Allahım nasip etti galiba mucizem geldi

Eklentiler

• 1000006470.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 176
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…