- 10 Ağustos 2023
- 1.143
- 381
- 43
- 32
Teşekkür ederim Allahım herkesse nasip etsin165.72 değer düşük mü acaba bilmiyorum ki hiç
Ayyyy çok sevindim sağlıkla gelsinÇok şükür kuzum Allahım nasip etti galiba mucizem geldi
Hiç takılma bunlara, bence buralara da girme hiç doğum olana kadar her kadının süreci farklı kafanı bulandırmasın hiç. İyi bir doktorla yola devamTeşekkür ederim Allahım herkesse nasip etsin165.72 değer düşük mü acaba bilmiyorum ki hiç
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de yarın regl günüm belirtilerin tam nelerdi ben de göğüs hassasiyeti kasıklarım da ağrı bel ağrısı ayaklarım ağrıyor sadece normal de adet olacağım zaman kasıklarım ağrımazdı bu sefer ağrıyorlar inşallah olmam bir yıldır evliyim ve bir yıldır istiyoruz bi de çatlatma iğnesi kullandım inşallah tutmuştur yoruldum buna da şükür ama çok kötü yan etikleri varÇok şükür kuzum Allahım nasip etti galiba mucizem geldi
Bunları hiç düşünmeyin zamanla artıyor gende hızlı bi şekilde inşallah bunun stresine girince inanın kötü oluyorTeşekkür ederim Allahım herkesse nasip etsin165.72 değer düşük mü acaba bilmiyorum ki hiç
nasipHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de yarın regl günüm belirtilerin tam nelerdi ben de göğüs hassasiyeti kasıklarım da ağrı bel ağrısı ayaklarım ağrıyor sadece normal de adet olacağım zaman kasıklarım ağrımazdı bu sefer ağrıyorlar inşallah olmam bir yıldır evliyim ve bir yıldır istiyoruz bi de çatlatma iğnesi kullandım inşallah tutmuştur yoruldum buna da şükür ama çok kötü yan etikleri var
mide yanmasına bi çözüm bulabildiniz mi? Ben geceleri çok kötü oluyorum ve midemn yanması yüzünden midem de bulanıyor sabahları hçbir şey yokMide yanması benim tek belirtimdi diyebilirim. Ben tüp bebek tedavisi ile hamileyim ama hamile olduğumu öğrenmeden önce hep mide yanması yaşadım normalde yaşamam hamilelik belirtisi olarak görüyorum o yüzden. Bir de göğüslerde dolgunluk oldu. Neden olmasın belki senin de belirtin budur. Adete 2 gün kaldıysa bir test yapabilirsin çıkar muhtemelen
yok maşallah iyi değeriniz ben 62 ile öğrenmiştim keseyi gördük şükürTeşekkür ederim Allahım herkesse nasip etsin165.72 değer düşük mü acaba bilmiyorum ki hiç
Saolun çok teşekkür ederim inşallah kucağımıza almak nasip oluryok maşallah iyi değeriniz ben 62 ile öğrenmiştim keseyi gördük şükür
Bana en iyi elma geldi yoğurt ve süt önerdiler ama çok fayda etmedi bir de özellikle yoğurttan tiksindim ama elma yediğim zaman hemen kesiliyor son zamanlarda yanma sonrası bulantı başladı hep yanımda kraker bulunduruyorum ağzıma bir şey atınca geçiyor neyseki ama yanmaya dediğim gibi elma çok iyi geldi banamide yanmasına bi çözüm bulabildiniz mi? Ben geceleri çok kötü oluyorum ve midemn yanması yüzünden midem de bulanıyor sabahları hçbir şey yok
çok twşekkür ederim başımın belası oldu bu yanmaBana en iyi elma geldi yoğurt ve süt önerdiler ama çok fayda etmedi bir de özellikle yoğurttan tiksindim ama elma yediğim zaman hemen kesiliyor son zamanlarda yanma sonrası bulantı başladı hep yanımda kraker bulunduruyorum ağzıma bir şey atınca geçiyor neyseki ama yanmaya dediğim gibi elma çok iyi geldi bana
Benim de öyle gerçekten çok zor, kaçıncı haftadasınızçok twşekkür ederim başımın belası oldu bu yanma
daha 6, ama her gece mi yanma olur...Önceden de mide yanması soeunlarıyla ugrasıyordum zaten simdi 2 kat arttı. Eskiden sadece mayalı şeyler yiyince olurdu şimdi her şey yapıyor.Benim de öyle gerçekten çok zor, kaçıncı haftadasınız
siz kaç haftalıksınızBenim de öyle gerçekten çok zor, kaçıncı haftadasınız
Benim önceden olmuyordu hamilelikle beraber başladı ilk haftalarda ve gerçekten çok zor bir durum sürekli ağzıma bir şey atma gereği hissediyorum öyle yanma hafifliyor bir de elma rahatlatıyor. Allah yardımcın olsun inşallah 10+3 olduk biz dedaha 6, ama her gece mi yanma olur...Önceden de mide yanması soeunlarıyla ugrasıyordum zaten simdi 2 kat arttı. Eskiden sadece mayalı şeyler yiyince olurdu şimdi her şey yapıyor.
ay ay inşallah geeçer bu günlerdeBenim önceden olmuyordu hamilelikle beraber başladı ilk haftalarda ve gerçekten çok zor bir durum sürekli ağzıma bir şey atma gereği hissediyorum öyle yanma hafifliyor bir de elma rahatlatıyor. Allah yardımcın olsun inşallah 10+3 olduk biz de
Ben hala adet olmadım iki kez test yaptım ilki net negatifti. 1 saat sonra bile baktığımda tek çizgiydi. Diğeri de tek çizgiydi 1 saat sonra baktım gölgelenmiş gibi. Kurumadır diye düşündüm ama diğer testimde kuruma olmadı bile aynı şekilde damlattım. Anlayamadım.. Arada bir sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor bazen de midem hafif bir şekilde bulanıyor. Kan testine cesaret edemedim. Kaç gün daha beklemeliyim geç döllenme olabilir mi yaBelki gece olursun canım stres yapma bu kadar nasip neyse o olur bir test al yap madem için rahatlar
Ben hala adet olmadım iki kez test yaptım ilki net negatifti. 1 saat sonra bile baktığımda tek çizgiydi. Diğeri de tek çizgiydi 1 saat sonra baktım gölgelenmiş gibi. Kurumadır diye düşündüm ama diğer testimde kuruma olmadı bile aynı şekilde damlattım. Anlayamadım.. Arada bir sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor bazen de midem hafif bir şekilde bulanıyor. Kan testine cesaret edemedim. Kaç gün daha beklemeliyim geç döllenme olabilir mi yaBana en iyi elma geldi yoğurt ve süt önerdiler ama çok fayda etmedi bir de özellikle yoğurttan tiksindim ama elma yediğim zaman hemen kesiliyor son zamanlarda yanma sonrası bulantı başladı hep yanımda kraker bulunduruyorum ağzıma bir şey atınca geçiyor neyseki ama yanmaya dediğim gibi elma çok iyi geldi bana
Valla canım seninde baya geçti sanırım benim 2 gün geçmesine rağmen çok koyu çıktı geç döllenme 10 gün içinde çıkar diyorlar bilemiyorum kan ver rahatlarsınBen hala adet olmadım iki kez test yaptım ilki net negatifti. 1 saat sonra bile baktığımda tek çizgiydi. Diğeri de tek çizgiydi 1 saat sonra baktım gölgelenmiş gibi. Kurumadır diye düşündüm ama diğer testimde kuruma olmadı bile aynı şekilde damlattım. Anlayamadım.. Arada bir sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor bazen de midem hafif bir şekilde bulanıyor. Kan testine cesaret edemedim. Kaç gün daha beklemeliyim geç döllenme olabilir mi ya
Kaç gün geçti adetin? Ve en son birlikteliğin ne zaman oldu bunlar önemli misal senin en son birlikteliğin 2 hafta önce ise şimdiye çıkardı ama 1 hafta önce ise daha çıkmaz öyle düşün. Geç döllenme olabilir tabii ki ama mide bulantısı 6. haftadan sonra başlıyor o belirti olmayabilir ama kasık ağrısı belirti. Inşallah vardırBen hala adet olmadım iki kez test yaptım ilki net negatifti. 1 saat sonra bile baktığımda tek çizgiydi. Diğeri de tek çizgiydi 1 saat sonra baktım gölgelenmiş gibi. Kurumadır diye düşündüm ama diğer testimde kuruma olmadı bile aynı şekilde damlattım. Anlayamadım.. Arada bir sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor bazen de midem hafif bir şekilde bulanıyor. Kan testine cesaret edemedim. Kaç gün daha beklemeliyim geç döllenme olabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?