• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günüme 2 gün var belirti yok

Bugün kahverengi resmen çamur gibi geldi pedi doldurmadı ama ara ara geliyor anneme sorsam adetin sökülüyor diyor ama bilemiyorum umudu kestim galiba baska bahara :)) ama sana kesin haber vereceğim
Belli olmaz benim de yerleşme kanamam oldu ilk gün pembeydi sadece peçeteye geldi sonraki 2 gün ise kahverengi olarak geldi peçeteye. Ama benim o zaman idrarda pozitif görünmüştü bir test yap istersen 🙈

Bende 4 kere iğne denedim nasip değilmiş her ay belirti aradım bu ay umursamamistim olmadığını düşünmüştüm hiç belirtim yoktu normal regl ağrısı gibi kasığım ağrıdı gelecek gibi gelmedi 4 gün geçti öyle test yaptım şok oldum ben belirti yaşamadım desem yeri 🥹🙏 Allahım sizede nasip etsin

nasip
Hayırlı olsuun 🥳 normal regl ağrım benim baya ağrıyor genelde ağrı kesici içecek kadar. Sizde de o kadar ağrı olmuş muydu bu ay acaba?

26 yaşındayım ben 4 aydır evliyim daha bu plansızdı ama şu an heveslendik yani neden olmasın kafasındayızz ben hastane köşelerinde aramaktan cok korkan biriyim rabbim böyle bir anda verirse çok mutlu olurum.. Gecikmiş bir yaşım yok ama heveslendim işte 😊
Gerçekten bendensin. 4 aylık evliyim. 27 yaşındayım. Bizde plan yapmadık ama neden olmasın kafasındayız.Hastane köşelerinde Rabbim aratmasın kimseye🤲🏼

Back