Adete 3 gün kalma belirtiler

buseylzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
8
0
1
22
Merhaba hanımlar bu ay yumurtlama. Günlerimin hepsini değerlendirdik ve adetime 3 gün var yoğun şekilde beyaz kremsi akıntım var durmadan gelen sol kaşık ağrısı bel ve baş ağrım var mide bulantısı da hissediyorum sanki böyle heran adet olacakmışım gibi bir ağrı da var alt karnımda sizce hamile miyim 🥹🥲 yardımcı olur musunuz sizin olmuşmuydu böyle belirtileriniz

Hamilelik belirtilerine benziyor test yapmadan bişey diyemiyorum evde testin varsa demelisin

Merhaba hanımlar bu ay yumurtlama. Günlerimin hepsini değerlendirdik ve adetime 3 gün var yoğun şekilde beyaz kremsi akıntım var durmadan gelen sol kaşık ağrısı bel ve baş ağrım var mide bulantısı da hissediyorum sanki böyle heran adet olacakmışım gibi bir ağrı da var alt karnımda sizce hamile miyim 🥹🥲 yardımcı olur musunuz sizin olmuşmuydu böyle belirtileriniz
Evet benziyor zaten hamilelik ve regl belirtileri çok benzer. Ya reglin gecikmesini bekle ya da test yap ama o testler hep doğru çıkarmayabiliyor kan vermek en sağlıklısı

Merhaba. Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine çok benziyor. En iyisi bir kan tahlili yaptırmanız.

Back
X