- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Tamamm ama 2 gunde bir yaparsam stress olurum ya bi de 5 gün sonra falan giderimEvet canım. Büyük ihtimalle geç döllenme o yüzden takip et değerlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamm ama 2 gunde bir yaparsam stress olurum ya bi de 5 gün sonra falan giderimEvet canım. Büyük ihtimalle geç döllenme o yüzden takip et değerlerini
Aynen canım koyulaşmış senin çekim açına göre değişiyo bence
Aynen canım koyulaşmış senin çekim açına göre değişiyo bence
O da olabilir ama mesela ben test yaptım yumurtlamaya yakın aradan bi gün geçtikten sonra bile hiç çizgi yoktu yani kuruma çizgisi diye bişey yok benceYok zaman gectikce koyulasiyor daha daq
Var var. 1 gun sonra kuruma cizgisi gordugum oldu. Markadan markaya degisiyor bence. Mesela su an yaptigim testte hic gormedim kuruma cizgisi. Ama baska bi marka vardı onda 1 gun falan gectikten sonra vardı cizgiO da olabilir ama mesela ben test yaptım yumurtlamaya yakın aradan bi gün geçtikten sonra bile hiç çizgi yoktu yani kuruma çizgisi diye bişey yok bence
Canım ben bu konuda pek yorum yapamicam çünkü benim kendimi bildim bileli geçmeyen gecsede tekrarlayan akıntım var ama şunu soyleyebilirim gebeliği öğrendigim dönemde miktarında değişiklik olmadı bendeKızlar akıntı durumunuz nasıl akıntı olmayınca gebelik olmuyor mu anlamında
Canım benim battan 1 gün önceki değerine göre 2.gun betayi tekrarlayalım istediğimiz düzeyde yükselme olursa 1 hafta içinde keseyide görürüz dedi. Kese gorunmesi beta seviyesiyle alakalı biraz sanırım gün olarak düşünmeEvett ben gecikmemin 2.gunundeyim. tam emin olmak icin kan verdim simdi cevaplarin cikmasini bekliyorum kese kacinci gecikme gununde gozukuyor ya? 5de mi?
Kuzum en güzelini yapmışsın ama benim koca kanda da çıkmadan inanmak istemediği için soluğu hastanede aldıkBen hiç kan vermedim 5.günde keseyi gördüm çok şükür. Gereksiz stres kan vermek. O yüzden erken öğrenmek de sorun oluyor. Regl geçtikten sonra test yapmak en mantıklısı
Anladım canimmCanım ben bu konuda pek yorum yapamicam çünkü benim kendimi bildim bileli geçmeyen gecsede tekrarlayan akıntım var ama şunu soyleyebilirim gebeliği öğrendigim dönemde miktarında değişiklik olmadı bende
Canım benim battan 1 gün önceki değerine göre 2.gun betayi tekrarlayalım istediğimiz düzeyde yükselme olursa 1 hafta içinde keseyide görürüz dedi. Kese gorunmesi beta seviyesiyle alakalı biraz sanırım gün olarak düşünme
Benimki de öyle. Daha soylemedim kendisine. Ama soyleyince kan değerini bilmezse inanamaz o yuzden kan verdim bugunKuzum en güzelini yapmışsın ama benim koca kanda da çıkmadan inanmak istemediği için soluğu hastanede aldık
Ayy iyi dayanmissin söylemeden hadi inşallah kan sonucunda güzel gelir ikimizde sonuç bekliyoruz su an sanırım bende az önce kan verdimBenimki de öyle. Daha soylemedim kendisine. Ama soyleyince kan değerini bilmezse inanamaz o yuzden kan verdim bugun
Gebiş hanımlar göğüs ucunuzda yarık varmı ya içinde de beyaz birşey gözüküyor mu süt gibi ama çıkmayan beyazlık benim bu ayım da böyle birşey var belirti olabilir mi budaAyy iyi dayanmissin söylemeden hadi inşallah kan sonucunda güzel gelir ikimizde sonuç bekliyoruz su an sanırım bende az önce kan verdim
Valla dayandim. Bugun test yapacagimi biliyordu. Nasil oldu test dedi. Battan 1-2 gun once yaptigim test cok sonradan cift cizgi olmustu ben de kuruma cizgisi herhalde demistim. Bugun sorunca yine sonradan cikti dedim. İnandi. Ama kendisine soyledim iste hadi gidelim kan vereyim garip hissediyorum diye. Bence sen %20 ihtimalle hamilesindir ben inanmiyorum dedi valla inanmamasi isime yaradi acikcasiAyy iyi dayanmissin söylemeden hadi inşallah kan sonucunda güzel gelir ikimizde sonuç bekliyoruz su an sanırım bende az önce kan verdim
Bende galiba hep boyle gogus ucumGebiş hanımlar göğüs ucunuzda yarık varmı ya içinde de beyaz birşey gözüküyor mu süt gibi ama çıkmayan beyazlık benim bu ayım da böyle birşey var belirti olabilir mi buda
Gebelik olunca mi başladıBende galiba hep boyle gogus ucum
Hayir cok onceden boyleydiGebelik olunca mi başladı
Anlamadım adetliyken de olur muyduHayir cok onceden boyleydi
Gogus sisince agriyinca falan gebelik belirtisi olarak algilayabilirsiniz. Benim bir kaç ay once prolaktinim yuksekmis o yuzden cokk agriyordu ve bu ay da asiri agrayinca prolaktinim mi yukseldi acaba diye korktum hamilelikmisGebelik olunca mi başladı
Benim gogus ucum hep boyle kendimi bildim bileliAnlamadım adetliyken de olur muydu
Anladım cnm benim ilk kez oldu galiba yada bn yeni farkettimBenim gogus ucum hep boyle kendimi bildim bileli
Aynen yeni farketmis olabilirsinnAnladım cnm benim ilk kez oldu galiba yada bn yeni farkettim