Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

O da olabilir ama mesela ben test yaptım yumurtlamaya yakın aradan bi gün geçtikten sonra bile hiç çizgi yoktu yani kuruma çizgisi diye bişey yok bence
Var var. 1 gun sonra kuruma cizgisi gordugum oldu. Markadan markaya degisiyor bence. Mesela su an yaptigim testte hic gormedim kuruma cizgisi. Ama baska bi marka vardı onda 1 gun falan gectikten sonra vardı cizgi

Kızlar akıntı durumunuz nasıl akıntı olmayınca gebelik olmuyor mu anlamında
Canım ben bu konuda pek yorum yapamicam çünkü benim kendimi bildim bileli geçmeyen gecsede tekrarlayan akıntım var ama şunu soyleyebilirim gebeliği öğrendigim dönemde miktarında değişiklik olmadı bende
Evett ben gecikmemin 2.gunundeyim. tam emin olmak icin kan verdim simdi cevaplarin cikmasini bekliyorum 🥺🥺 kese kacinci gecikme gununde gozukuyor ya? 5de mi?
Canım benim battan 1 gün önceki değerine göre 2.gun betayi tekrarlayalım istediğimiz düzeyde yükselme olursa 1 hafta içinde keseyide görürüz dedi. Kese gorunmesi beta seviyesiyle alakalı biraz sanırım gün olarak düşünme

Ben hiç kan vermedim 5.günde keseyi gördüm çok şükür. Gereksiz stres kan vermek. O yüzden erken öğrenmek de sorun oluyor. Regl geçtikten sonra test yapmak en mantıklısı 🥰
Kuzum en güzelini yapmışsın ama benim koca kanda da çıkmadan inanmak istemediği için soluğu hastanede aldık 🤣🤣

Canım ben bu konuda pek yorum yapamicam çünkü benim kendimi bildim bileli geçmeyen gecsede tekrarlayan akıntım var ama şunu soyleyebilirim gebeliği öğrendigim dönemde miktarında değişiklik olmadı bende

Canım benim battan 1 gün önceki değerine göre 2.gun betayi tekrarlayalım istediğimiz düzeyde yükselme olursa 1 hafta içinde keseyide görürüz dedi. Kese gorunmesi beta seviyesiyle alakalı biraz sanırım gün olarak düşünme
Anladım canimm

Ayy iyi dayanmissin söylemeden 🤭hadi inşallah kan sonucunda güzel gelir 🤲ikimizde sonuç bekliyoruz su an sanırım bende az önce kan verdim
Gebiş hanımlar ❤️ göğüs ucunuzda yarık varmı ya içinde de beyaz birşey gözüküyor mu süt gibi ama çıkmayan beyazlık benim bu ayım da böyle birşey var belirti olabilir mi buda

Ayy iyi dayanmissin söylemeden 🤭hadi inşallah kan sonucunda güzel gelir 🤲ikimizde sonuç bekliyoruz su an sanırım bende az önce kan verdim
Valla dayandim. Bugun test yapacagimi biliyordu. Nasil oldu test dedi. Battan 1-2 gun once yaptigim test cok sonradan cift cizgi olmustu ben de kuruma cizgisi herhalde demistim. Bugun sorunca yine sonradan cikti dedim. İnandi🤣🤣. Ama kendisine soyledim iste hadi gidelim kan vereyim garip hissediyorum diye. Bence sen %20 ihtimalle hamilesindir ben inanmiyorum dedi🤣 valla inanmamasi isime yaradi acikcasi

X