Öyle yapacağımYumurtluyor olabilirsiniz bugünkü testinizi yapmadan önce 3-4 saat su içmemeye çalışın daha net çıkar
Ya kuzum ovulasyonlaeımı görsen şok olursun bomboş bildiğin bomboşHadi ya canım inşallah döllenme ağrısıdır iyi bişey bu. Benim sadece 2 gün hafif kasık ve bacak ağrım oldu ama şu anda bişey yok sanırım olmayacak yine
Hadi ya inan ben de ovulasyonlardan bişey anlamıyorum sadece bi kez yaptım o da hiç pik olmadı o yüzden gerek duymadım zaten. Bi ay ben de senin gibi erkenden adet ağrısı çekmiştim ama lekelenme de vardı sonra da erken adet olmuştum eğer lekelenme yoksa korkma canımYa kuzum ovulasyonlaeımı görsen şok olursun bomboş bildiğin bomboşo yüzden ümidim yok açıkçası. Regl ağrısı gibi ağrı var ama regl olmam mümkün değil daha çok var
Rahim filmi çekilin derim öyle yapanlar hep gebe kalıyormuş geneldeBen bu ay hiç bir şey yapmadım. Deprem felan derken moralim çok kötüydü birde 1 yıl oldu olmuyor eşime randevu aldık bakalım bilmiyorum uğraşsakta olmuyo uğraşmasakta saldım ben bir kere doktora gittim oda karnımdan ultrosan yaptı daha erken dedi bendeki tüm heves ümit gitti kızlar
Yok kuzum lekelenmem olmadı. Umarım yumurtlamadır. Cmt değerlendirmiştir bugün de değerlendirecek inşallahHadi ya inan ben de ovulasyonlardan bişey anlamıyorum sadece bi kez yaptım o da hiç pik olmadı o yüzden gerek duymadım zaten. Bi ay ben de senin gibi erkenden adet ağrısı çekmiştim ama lekelenme de vardı sonra da erken adet olmuştum eğer lekelenme yoksa korkma canım
Ay gerçekten pes bizde burda kendimizi yirtalimkız bizim iş yerinde bir kız vardı, daha 3 aylık evli. Korunurken hamile kalmış
diyorum ki belirtilerin var mıydı ? Bana diyor ki "abla ne belirtisi, en ufak bir ağrım yoktu. Adetimin geciktiğinin bile farkında değildim" dedi. Bir de Uludağ'a gitmişlerdi orda kaydım hopladım zıpladım düştüm hiç şüphem olmadığı için dedihayret ediyorum vallahi
gün aşırı canım çünkü her gün tavsiye edilmiyor sperm kalitesi iyi olmuyormuş öyle hemde sperm en az 2 maksimum 4 gün yaşıyabiliyormuş o yüzden çatlamadan önce 2 kere sonra 1 şeklinde ama arasında 36/48 saat var bakalım hayırlısı:)peki 3 gun ust uste iliski mi denedin bazilari gun asiri deniyor
silikse büyük ihtimal artıyordur bende öyle olmuştu sonra koyulaştı 2 gün boyu koyu kaldı iki cizgi sonra silikleşti sonra tek e düştü 2x ovulasyon testi yaptım gün içinde yakalamk içinBenim de bugün aşırı kasık ağrım var. Sabah regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sanki regl oldum sandım. Acaba bu yumurtlama mıdır? Ovulasyon dün yaptım silikti bugün ancak okuldan sonra yapabileceğim. Akşam değerlendireceğim inşallah bu ay tutar
Benim uygulamada yumurtlama bugün gözüküyor ama daha önce yumurtladım bence dün değerlendirdik sanırım bu kadarı yeterli olurYok kuzum lekelenmem olmadı. Umarım yumurtlamadır. Cmt değerlendirmiştir bugün de değerlendirecek inşallah
Maşallah canım çok güzel çıkmış aynı şekilde ilerler inşallahKizlar az önce kan sonucum çıktı beta 426
Hayırlı olsun canım çok sevindimKizlar az önce kan sonucum çıktı beta 426
Ben okuldayımsilikse büyük ihtimal artıyordur bende öyle olmuştu sonra koyulaştı 2 gün boyu koyu kaldı iki cizgi sonra silikleşti sonra tek e düştü 2x ovulasyon testi yaptım gün içinde yakalamk için
İnşallah inşallahBenim uygulamada yumurtlama bugün gözüküyor ama daha önce yumurtladım bence dün değerlendirdik sanırım bu kadarı yeterli olur
Kizlar az önce kan sonucum çıktı beta 426
Tebriklerrr cok guzel bi sonuç buuuKizlar az önce kan sonucum çıktı beta 426
Canım sende pcos var mıydı unuttumMaşallah canım çok güzel çıkmış aynı şekilde ilerler inşallah