Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Hayırlı olsun canım çok sevindim🥰 nezaman öğrendin hamile olduğunu? Ve belirtilerin neydi?
Çok sağol canım darısı isteyen herkesin basina.Cumartesi lekelenmem oldu adet kanından farklı az bişey totalde 2 gün sürdü ama 2 günde gelen leke 1 günlük ped bile doldurcak kadar değildi. Aynı zamanda kasıklarımda kramplar oldu. Belirti mi bilmem ama bu ay diger aylardan farklı olarak yumurtlama zamanından beri göğüslerim baya ağrıyor normalde adete 1 hafta kala agrirdi. Birde nadiren siddetlenen hafif bel ağrım var

Çok sağol canım darısı isteyen herkesin basina.Cumartesi lekelenmem oldu adet kanından farklı az bişey totalde 2 gün sürdü ama 2 günde gelen leke 1 günlük ped bile doldurcak kadar değildi. Aynı zamanda kasıklarımda kramplar oldu. Belirti mi bilmem ama bu ay diger aylardan farklı olarak yumurtlama zamanından beri göğüslerim baya ağrıyor normalde adete 1 hafta kala agrirdi. Birde nadiren siddetlenen hafif bel ağrım var
akıntın var mıydı balım ?

Sizce hamilelik var mı 9 Şubat pik 10 catlamaydi 23 Şubat adet günüm test labodicq ben çok çok silik gördüm gibi ama istediğim için mi bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20230220_105727.jpg
    IMG_20230220_105727.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 72
ben bu ay yapıyorum balım, yarın başlayacağım 15 gün boyunca işte, Allah büyüktür.
Yanında bir de incir kürüne başladım bugün,
Ben de 4 5 gün soğan kürü yapmıştım canım. Ayrıca hayıt tohumu suyu da içtim baya eski kanlar gelmişti

X