- 3 Şubat 2023
- 1.918
- 1.388
Valla hiç bilmiyorum canım pcosu ilk burda duydum adetlerim düzenlidir genelde ama alttan ultrasonda doktor bişey demedi banaCanım sende pcos var mıydı unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla hiç bilmiyorum canım pcosu ilk burda duydum adetlerim düzenlidir genelde ama alttan ultrasonda doktor bişey demedi banaCanım sende pcos var mıydı unuttum
Yoktur o zaman canımValla hiç bilmiyorum canım pcosu ilk burda duydum adetlerim düzenlidir genelde ama alttan ultrasonda doktor bişey demedi bana
Yoktu canım sadece sol yumurtaligimda kist vardı Aralık'ta 5 cm demişti ocakta soğan kürü yaptım 2.5 santime düşmüştüCanım sende pcos var mıydı unuttum
Sen de aynısını gör inşallahTebriklerrr cok guzel bi sonuç buuu
Çok sağol canım darısı isteyen herkesin basina.Cumartesi lekelenmem oldu adet kanından farklı az bişey totalde 2 gün sürdü ama 2 günde gelen leke 1 günlük ped bile doldurcak kadar değildi. Aynı zamanda kasıklarımda kramplar oldu. Belirti mi bilmem ama bu ay diger aylardan farklı olarak yumurtlama zamanından beri göğüslerim baya ağrıyor normalde adete 1 hafta kala agrirdi. Birde nadiren siddetlenen hafif bel ağrım varHayırlı olsun canım çok sevindim nezaman öğrendin hamile olduğunu? Ve belirtilerin neydi?
Sen de aynısını gör inşallah
Ay ben de mi soğan kürü yapsamYoktu canım sadece sol yumurtaligimda kist vardı Aralık'ta 5 cm demişti ocakta soğan kürü yaptım 2.5 santime düşmüştü
ben bu ay yapıyorum balım, yarın başlayacağım 15 gün boyunca işte, Allah büyüktür.Ay ben de mi soğan kürü yapsam
akıntın var mıydı balım ?Çok sağol canım darısı isteyen herkesin basina.Cumartesi lekelenmem oldu adet kanından farklı az bişey totalde 2 gün sürdü ama 2 günde gelen leke 1 günlük ped bile doldurcak kadar değildi. Aynı zamanda kasıklarımda kramplar oldu. Belirti mi bilmem ama bu ay diger aylardan farklı olarak yumurtlama zamanından beri göğüslerim baya ağrıyor normalde adete 1 hafta kala agrirdi. Birde nadiren siddetlenen hafif bel ağrım var
Nasıl ne yapıyorsun kuzum bahseder misin bana daben bu ay yapıyorum balım, yarın başlayacağım 15 gün boyunca işte, Allah büyüktür.
Yanında bir de incir kürüne başladım bugün,
Ya kuzum benim kendimi bildim bileli akıntım var onca ilaç fitil hep tekrarladı hatta o yüzden çok korkuyordum ya tüpler tikandiysa diyeakıntın var mıydı balım ?
Evet ben de çok silik gördüm canım hayırlısıSizce hamilelik var mı 9 Şubat pik 10 catlamaydi 23 Şubat adet günüm test labodicq ben çok çok silik gördüm gibi ama istediğim için mi bilmiyorum
Kuzu ben gördüm İnşAllah vardırSizce hamilelik var mı 9 Şubat pik 10 catlamaydi 23 Şubat adet günüm test labodicq ben çok çok silik gördüm gibi ama istediğim için mi bilmiyorum
Ben de 4 5 gün soğan kürü yapmıştım canım. Ayrıca hayıt tohumu suyu da içtim baya eski kanlar gelmiştiben bu ay yapıyorum balım, yarın başlayacağım 15 gün boyunca işte, Allah büyüktür.
Yanında bir de incir kürüne başladım bugün,
Kaç dkda çıktıSizce hamilelik var mı 9 Şubat pik 10 catlamaydi 23 Şubat adet günüm test labodicq ben çok çok silik gördüm gibi ama istediğim için mi bilmiyorum
Çok teşekkür ederimEvet ben de çok silik gördüm canım hayırlısı
Çok teşekkür ederimKuzu ben gördüm İnşAllah vardır
2 dakikada falan dünde yapmıştım eğip bükerek Zar zor görmüştüm fotoğrafta bile çıkmadı bugünde böyle olunca umutlandimKaç dkda çıktı
Tekrarla mutlaka bizede haber verÇok teşekkür ederim