Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bıkar miyim ❤️ akıntı bir kaç gün oldu sonra kesildi göğsüm çok hasasti hafif şişti hatta uçları çok belirginlesmisti bir de adet olacağım gün normalde yoğun bir baş ağrısı yaşadım bir de kramplar vardı Ağrı değil ara ara giren gaz sıkışması da oluyordu ara ara.. aklıma gelenler bunlar ama her aklıma geldiğimde burda sizler için de dua edeceğim sizin güzel enerjiniz bana geçmişti ,❣️
Ay canım beniim, Allahıma her gün dua ediyorum, ellerim hep açık. Dua kapımı zorluyorum, çok zor çok. Hep bekarken görürdüm ya nasıl bebek yapmak bu kadar zor olur derdim, demiycekmişsin işte

Ay canım beniim, Allahıma her gün dua ediyorum, ellerim hep açık. Dua kapımı zorluyorum, çok zor çok. Hep bekarken görürdüm ya nasıl bebek yapmak bu kadar zor olur derdim, demiycekmişsin işte
Ben kazara tek seferde hamile kalanları ayakta alkışlamak istiyorum 🤔🤣

Kızlar test tapmak icin 27 Subat Pazartesi'yi bekleyen var mı ?
Ben o civarı:) Uygulamaya göre benim bat tarih 28 si ama ortalama döngümü hesaplıyor o da 29 gün son 6 ay bakınca tek 1 ay 35 gün oldu stressten normalde çok düzenliyimdir diğer aylar hep 26 günde tahminimce bat 26sı olmalı o yüzden kendimi tutamayıp erken testler yapabilirim😂

Ben o civarı:) Uygulamaya göre benim bat tarih 28 si ama ortalama döngümü hesaplıyor o da 29 gün son 6 ay bakınca tek 1 ay 35 gün oldu stressten normalde çok düzenliyimdir diğer aylar hep 26 günde tahminimce bat 26sı olmalı o yüzden kendimi tutamayıp erken testler yapabilirim😂
yaa ben o gunu bekleyip normal kaset test yapacagim kacinci gun yumurtladiniz takip ettiniz mi ovulasyon testi ile ay hadi insallah saglikla

yaa ben o gunu bekleyip normal kaset test yapacagim kacinci gun yumurtladiniz takip ettiniz mi ovulasyon testi ile ay hadi insallah saglikla
11 şubat pik gördüm ovulasyon testimde sizin ki nezaman dı? İnşallah dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama evde erken gebelik testi var durabilirmiyim bilmiyorum😅 kasık ağrılarım felan da var sizin belirtileriniz var mı?

11 şubat pik gördüm ovulasyon testimde sizin ki nezaman dı? İnşallah dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama evde erken gebelik testi var durabilirmiyim bilmiyorum😅 kasık ağrılarım felan da var sizin belirtileriniz var mı?
ben 17 Subat pik gordum aslinda karinda hafif agri disinda suan yok gecen ay kendimi dinledim a su belirti var a bu belirti var bu ay salıyorum 😃

peki 3 gun ust uste iliski mi denedin bazilari gun asiri deniyor

Benim de bugün aşırı kasık ağrım var. Sabah regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sanki regl oldum sandım. Acaba bu yumurtlama mıdır? Ovulasyon dün yaptım silikti bugün ancak okuldan sonra yapabileceğim. Akşam değerlendireceğim inşallah bu ay tutar 🙏

Benim de bugün aşırı kasık ağrım var. Sabah regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sanki regl oldum sandım. Acaba bu yumurtlama mıdır? Ovulasyon dün yaptım silikti bugün ancak okuldan sonra yapabileceğim. Akşam değerlendireceğim inşallah bu ay tutar 🙏
Yumurtluyor olabilirsiniz bugünkü testinizi yapmadan önce 3-4 saat su içmemeye çalışın daha net çıkar

Hadi ya canım inşallah döllenme ağrısıdır iyi bişey bu. Benim sadece 2 gün hafif kasık ve bacak ağrım oldu ama şu anda bişey yok sanırım olmayacak yine

Ben kazara tek seferde hamile kalanları ayakta alkışlamak istiyorum 🤔🤣
kız bizim iş yerinde bir kız vardı, daha 3 aylık evli. Korunurken hamile kalmış :anne:
diyorum ki belirtilerin var mıydı ? Bana diyor ki "abla ne belirtisi, en ufak bir ağrım yoktu. Adetimin geciktiğinin bile farkında değildim" dedi. Bir de Uludağ'a gitmişlerdi orda kaydım hopladım zıpladım düştüm hiç şüphem olmadığı için dedi :KK70: hayret ediyorum vallahi

Ben bu ay hiç bir şey yapmadım. Deprem felan derken moralim çok kötüydü birde 1 yıl oldu olmuyor eşime randevu aldık bakalım bilmiyorum uğraşsakta olmuyo uğraşmasakta saldım ben bir kere doktora gittim oda karnımdan ultrosan yaptı daha erken dedi bendeki tüm heves ümit gitti kızlar

X