hsg cekıldıkden sonra gebelık oranı cok artıyomus tüplerdekı kalıntılar temızlenıyomrumus umarım gebeklık vardırCanım ben 3 gündür öyleyim. 15'i regl günümdü olmadım hâlâ. 24 ocakta hsg çekilmiştim. Ya ondan dolayı bir şey oldu ya da bebiş var. Bakalım yarın sabah öğreneceğim inşallah
Evet ben de o yüzden umutlanmaya başladım. Aslında pek umudum yoktu gecikene kadar ama 11 aydır ilk defa gecikiyorumhsg cekıldıkden sonra gebelık oranı cok artıyomus tüplerdekı kalıntılar temızlenıyomrumus umarım gebeklık vardır
Aynen öyle yap canım ya ben erken testlere hiç güvenmiyorum boşuna masraf3 tane kaset 2 tane erken gebelik testi aldım. Ama bugün kaset testler gelecek. Erken testler yarın gelecek. Kaset testi de yarın ilk idrarla yapayım garanti olsun diyorum
Bakalım artık, dua edinn inşallah güzel haberlerle gelirim yarınAynen öyle yap canım ya ben erken testlere hiç güvenmiyorum boşuna masraf
benımde bır yanım umut bır yanım umutsuz:)Evet ben de o yüzden umutlanmaya başladım. Aslında pek umudum yoktu gecikene kadar ama 11 aydır ilk defa gecikiyorum
Canım öyle de hsg çektirenlerden öyle şeyler duyuyorum ki ben üçüz çıkaracağımı bilsem yine de çekemem heraldehsg cekıldıkden sonra gebelık oranı cok artıyomus tüplerdekı kalıntılar temızlenıyomrumus umarım gebeklık vardır
Bakalım yarın sabah test yapacağım, nasipbenımde bır yanım umut bır yanım umutsuz:)
ayy öyle deme:)Canım öyle de hsg çektirenlerden öyle şeyler duyuyorum ki ben üçüz çıkaracağımı bilsem yine de çekemem heralde
Dualarımız seninle canım inşallah iyi haberlerle gelirsinBakalım artık, dua edinn inşallah güzel haberlerle gelirim yarın
Ayy abartıyorlar valla hsg'i. Hiç öyle zor ya da ağrılı değil. Anestezi ile çekil benceCanım öyle de hsg çektirenlerden öyle şeyler duyuyorum ki ben üçüz çıkaracağımı bilsem yine de çekemem heralde
bende galıaba sabaha kadar adet olmazsam nıyetım o yöndeBakalım yarın sabah test yapacağım, nasip
Canım al yap ne kaybedersin, en azından kafan rahatlarbir yanım gıt test al yap dıyor bır yanım dıyokı gene aynı seyler olucak
İnşAllah ikimiz de pozitifi görürüzbende galıaba sabaha kadar adet olmazsam nıyetım o yönde
Valla bilmiyorum ki canım bakalım bu sefer de tutmazsa düşünecem özelde pahalı mı fiyatlar?Ayy abartıyorlar valla hsg'i. Hiç öyle zor ya da ağrılı değil. Anestezi ile çekil bence
Canım al yap ne kaybedersin, en azından kafan rahatla
ayyy ınsallah ya sende baska belirtıler varmıydıİnşAllah ikimiz de pozitifi görürüz
Şehir şehir bile değişiyor canım ya. Ben anestezili 2750 verdimValla bilmiyorum ki canım bakalım bu sefer de tutmazsa düşünecem özelde pahalı mı fiyatlar?
ben 3000 tl verdım yaözeldeValla bilmiyorum ki canım bakalım bu sefer de tutmazsa düşünecem özelde pahalı mı fiyatlar?
Pahalıymış inşallah işe yarar canımben 3000 tl verdım yaözelde