Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Canım ben 3 gündür öyleyim. 15'i regl günümdü olmadım hâlâ. 24 ocakta hsg çekilmiştim. Ya ondan dolayı bir şey oldu ya da bebiş var. Bakalım yarın sabah öğreneceğim inşallah
hsg cekıldıkden sonra gebelık oranı cok artıyomus tüplerdekı kalıntılar temızlenıyomrumus umarım gebeklık vardır

hsg cekıldıkden sonra gebelık oranı cok artıyomus tüplerdekı kalıntılar temızlenıyomrumus umarım gebeklık vardır
Evet ben de o yüzden umutlanmaya başladım. Aslında pek umudum yoktu gecikene kadar ama 11 aydır ilk defa gecikiyorum

3 tane kaset 2 tane erken gebelik testi aldım. Ama bugün kaset testler gelecek. Erken testler yarın gelecek. Kaset testi de yarın ilk idrarla yapayım garanti olsun diyorum
Aynen öyle yap canım ya ben erken testlere hiç güvenmiyorum boşuna masraf

Canım öyle de hsg çektirenlerden öyle şeyler duyuyorum ki ben üçüz çıkaracağımı bilsem yine de çekemem heralde

Canım öyle de hsg çektirenlerden öyle şeyler duyuyorum ki ben üçüz çıkaracağımı bilsem yine de çekemem heralde
Ayy abartıyorlar valla hsg'i. Hiç öyle zor ya da ağrılı değil. Anestezi ile çekil bence

pendık yuzyılda yaptırıdm ama doktorumu cok sevıyorum sırf oyuzden doktorum kendı flimi cektırıyor cunku oda bulundu sıvıyı falan doktorum enjekte ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…