- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Sütten kesince olur İnşAllahEvet engel olabiliyor. Çünkü süt verince prolaktin hormonu yükseliyor ve hamileliğe engel oluyor prolaktin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütten kesince olur İnşAllahEvet engel olabiliyor. Çünkü süt verince prolaktin hormonu yükseliyor ve hamileliğe engel oluyor prolaktin
Sütten kesince olur İnşAllah
Durumlar vahimSlm kızlar durumlar necedir? Ben bugün dişçiye gittim bir sürü çürüğüm çıktı doktor arkadaki 20 lik diş çürümüş çekelim diyor yoksa hamilelikte sıkıntı çekermişim ama ben emin değilim sizce ne yapayım
Niye canım adet olmadın inşallahDurumlar vahim
Adet olma belirtisi midir bilemem ama daha çok hamilelik belirtisi gibi geldi banaArkadaslar siz adete az kala yani böyle 3 4 gun diyelim. Hic acikiyor musunuz acaba. Ben oglen bi kucuk tencere dolusu spagetti yedim. Su an bedenim titriyor acliktan. Hic bu kadar erken acikmam normalde. Yani eger cok fazla sey yediysem aksam cok bi sey yiyemem
Yok yok olmadimNiye canım adet olmadın inşallah
Yaaa hadi inşallahAdet olma belirtisi midir bilemem ama daha çok hamilelik belirtisi gibi geldi bana
Hadi bakalım bu ay siz müjdeyi verin diğer ay da biz borçlanalım inşallahYaaa hadi inşallah
Ay hadi inşaAllaahhh bu emojileri nasil yapiyonuz yaaa ben bi tek üzgün emoji yapabiliyorum böyleHadi bakalım bu ay siz müjdeyi verin diğer ay da biz borçlanalım inşallah
Canım yorum yaparken yukarda resim işaretinin yanında üç nokta var oraya basınca emojiler görünecekAy hadi inşaAllaahhh bu emojileri nasil yapiyonuz yaaa ben bi tek üzgün emoji yapabiliyorum böyle
Canım yorum yaparken yukarda resim işaretinin yanında üç nokta var oraya basınca emojiler görünecek
Çok kafana takıp stres yapma canım ben yaptım hiçbir işe yaramıyor umudunu yitirmeBugün yine çok umutsuzum kızlar, sürekli araştırma araştırma kafayı yiyeceğim. Bu aydan da hiç umudum yok
Takıyorum ama sen kaç yaşındasın canımÇok kafana takıp stres yapma canım ben yaptım hiçbir işe yaramıyor umudunu yitirme
Bu yıl 31 olacam canımTakıyorum ama sen kaç yaşındasın canım
Canım benim de gecikene kadar umudum yoktu. Hatta burada 10 gün öncesine kadar ben elendim elendim diye dolanıyordum. Şimdi geciktim, umudum var valla ne yalan söyleyeyim. Negatif olursa da alıştım zaten. Hayallerimiz suya düşe düşe yüzmeyi öğrendi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlısıyla, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Bugün yine çok umutsuzum kızlar, sürekli araştırma araştırma kafayı yiyeceğim. Bu aydan da hiç umudum yok
Ne güzel annesin, ben 30um. Henüz anne olamadımBu yıl 31 olacam canım
Amin inşallah canım. Allah ım hepimizin kucaklarını doldursunCanım benim de gecikene kadar umudum yoktu. Hatta burada 10 gün öncesine kadar ben elendim elendim diye dolanıyordum. Şimdi geciktim, umudum var valla ne yalan söyleyeyim. Negatif olursa da alıştım zaten. Hayallerimiz suya düşe düşe yüzmeyi öğrendi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlısıyla, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.