- 13 Aralık 2015
- 856
- 698
- 30
Evet regl bittikten sonra 2-3 gün içerisinde yapılıyor, yumurtlama olmadanBana doktor regl ol sonra gel dedi bekliyorum bakalımmm
0.10 mu çıkmış sonuç pek anlamadım. Öyleyse negatif galibaNegatif dimi kızlar ??
aynı gün olduk kuzuBen elendim, geldi artık
Amin cnm AminÇok teşekkür ederimRabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin inşallah
valla cnm ben şahsen rastgele giremiyorm hep aklımda oluyorNiye bana yorum yapmadınız kızlarnolur şunun çaresini bulalım
Ya ben daha olmadım. 1 saat sonra işten çıkıyorum. Şansa evin arka sokağında nöbetçi eczane var. Test yapayım kafam rahatlasın diyorum. Bir kaset bir erken gebelik testi alsam. Kaset testi yarın sabah yapsam(regl olmazsam tabi) erken gebelik testini yapabilir miyim canım eve gidince. Nasıl yapmak lazım sıvı alımı falanaynı gün olduk kuzu
Benim de hep aklımdavalla cnm ben şahsen rastgele giremiyorm hep aklımda oluyor
Sanırım biraz idrarınızı tutmanız gerekiyorYa ben daha olmadım. 1 saat sonra işten çıkıyorum. Şansa evin arka sokağında nöbetçi eczane var. Test yapayım kafam rahatlasın diyorum. Bir kaset bir erken gebelik testi alsam. Kaset testi yarın sabah yapsam(regl olmazsam tabi) erken gebelik testini yapabilir miyim canım eve gidince. Nasıl yapmak lazım sıvı alımı falan
Ya ben daha olmadım. 1 saat sonra işten çıkıyorum. Şansa evin arka sokağında nöbetçi eczane var. Test yapayım kafam rahatlasın diyorum. Bir kaset bir erken gebelik testi alsam. Kaset testi yarın sabah yapsam(regl olmazsam tabi) erken gebelik testini yapabilir miyim canım eve gidince. Nasıl yapmak lazım sıvı alımı falan
yapalirsin canm sıvı alımı önemli değil varsa çıkarYa ben daha olmadım. 1 saat sonra işten çıkıyorum. Şansa evin arka sokağında nöbetçi eczane var. Test yapayım kafam rahatlasın diyorum. Bir kaset bir erken gebelik testi alsam. Kaset testi yarın sabah yapsam(regl olmazsam tabi) erken gebelik testini yapabilir miyim canım eve gidince. Nasıl yapmak lazım sıvı alımı falan
Tamam canım teşekkür ederimyapalirsin canm sıvı alımı önemli değil varsa çıkar
haber ver canm pozitifin de pozitifini görürsün inşAllahTamam canım teşekkür ederim
Amiinn canım benimhaber ver canm pozitifin de pozitifini görürsün inşAllah
Of aynı dert bende de olcak Haziran itibariyle 5 ay bizde kaynanada olcazBen de 30 um canım. Doğudayım. Öğretmenim. Kimsemiz yok burada. Yazın da gidiyoruz memleketlere orada deneme şansımız çok olmuyor malum başka evlerdeben de Mart'ta dahil böyle denemeye devam. Olmayınca memlekete gider gitmez doktora tedavi istediğimi söylemeyi düşünüyorum
Gerçekten çok zor oluyor başka yerlerde yaşamakOf aynı dert bende de olcak Haziran itibariyle 5 ay bizde kaynanada olcaz
Be yaptın cnm testiAmiinn canım benimAslında ben daha çok kafamı rahatlatayım da regl olayım diye yapacağım ama bakalım inşallah bir mucize olur
Negatifmiş canım yaNegatif dimi kızlar ??
Ya testi yaptım da kaset test de almıştım erken gebelik testi negatif çıkınca onu da yaptım. Bozuk çıktı şansıma. C çizgisi bile gelmediBe yaptın cnm testi