Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim nasip eder inşallah canımKızlaaaarr dua edin akşam bir mucize olsun Akşama kadar regl olmazsam test yapacağım. Benim için dua edin
Akışına bırakmaya çalışın. Ben gelecek ay öyle yapacağım. Hiç takip etmeyeceğim. Olacağı varsa olur zaten. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımYa kuzum biz şimdi 2 günde bir deniyoruz ama artık bence bu görev misali oluyor eşime böyle deneyeceğiz dediğim için bildiğin görev yani
Aynı durumdayızYa kuzum biz şimdi 2 günde bir deniyoruz ama artık bence bu görev misali oluyor eşime böyle deneyeceğiz dediğim için bildiğin görev yani
Ya illaki biraz göreve dönüyor aksi mümkün değil ama hiç istemiyorken,çok yorgunken,sinirliyken yada uzgunken hadi gel belki olur diye zorla girersen o yatağa o zaman olmaz bence. Uzmanların görevden kastettikleri şeyin işin duygusal boyutunu arka plana atmak olduğunu düşünüyorum benYa kuzum biz şimdi 2 günde bir deniyoruz ama artık bence bu görev misali oluyor eşime böyle deneyeceğiz dediğim için bildiğin görev yani
O nedir canım niye bana hiç çekmediler24 ocakta çektirdim ben
Amin kuzum İnşallah hepimiz gebelik haberi verelim ama ben akışına bırakamıyorumAkışına bırakmaya çalışın. Ben gelecek ay öyle yapacağım. Hiç takip etmeyeceğim. Olacağı varsa olur zaten. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
Kim hamile canımAllah tamamına erdirsin kuzum tebrikler
Nolcaz böyle olmuyor diyor doktor böyle olunca. Kimyamız bozuluyormuşAynı durumdayız
İstemiyorken ya da sinirliyken zaten mümkün değil de işte dediğim gibi bu biraz göreve döndü bizdeYa illaki biraz göreve dönüyor aksi mümkün değil ama hiç istemiyorken,çok yorgunken,sinirliyken yada uzgunken hadi gel belki olur diye zorla girersen o yatağa o zaman olmaz bence. Uzmanların görevden kastettikleri şeyin işin duygusal boyutunu arka plana atmak olduğunu düşünüyorum ben
Ben 2 aydır akışına bıraktım hiç olmadı canım bu ayı görev bildim mecbur artık başka yolu yokNolcaz böyle olmuyor diyor doktor böyle olunca. Kimyamız bozuluyormuş
Çocuk istiyorken bunu düşünmeden yapmak imkansız önemli olan büyük takıntı haline getirmemek. ben geçen ay çok taktım bu ay o kadar değilim.yine aklımda ama kendimi olmayacakmış gibi hazırlıyorum. Bide benim yaş artık sıkıntılı döneme giriyor 35 yaşındayım. Normalde git 1 sene dene diyor doktorlar benimki yaştan dolayı 4-5 ay dedi. Hayırlısı diyorumİstemiyorken ya da sinirliyken zaten mümkün değil de işte dediğim gibi bu biraz göreve döndü bizde
Hadi inşallah pozitif görürüzBen 2 aydır akışına bıraktım hiç olmadı canım bu ayı görev bildim mecbur artık başka yolu yok
Rahim filmi canım. Tüpler tıkalı mı diye bakıyorlarO nedir canım niye bana hiç çekmediler
Ben de 30 um canım. Doğudayım. Öğretmenim. Kimsemiz yok burada. Yazın da gidiyoruz memleketlere orada deneme şansımız çok olmuyor malum başka evlerde ben de Mart'ta dahil böyle denemeye devam. Olmayınca memlekete gider gitmez doktora tedavi istediğimi söylemeyi düşünüyorumÇocuk istiyorken bunu düşünmeden yapmak imkansız önemli olan büyük takıntı haline getirmemek. ben geçen ay çok taktım bu ay o kadar değilim.yine aklımda ama kendimi olmayacakmış gibi hazırlıyorum. Bide benim yaş artık sıkıntılı döneme giriyor 35 yaşındayım. Normalde git 1 sene dene diyor doktorlar benimki yaştan dolayı 4-5 ay dedi. Hayırlısı diyorum
Ya ben onu doktora söyledim burda çekilmiyor dedi şehir hastanesiydiRahim filmi canım. Tüpler tıkalı mı diye bakıyorlar
İnşallah canımHadi inşallah pozitif görürüz
Ben özelde çektirdim. Başka hastane araştır canım olmadıYa ben onu doktora söyledim burda çekilmiyor dedi şehir hastanesiydi
Bana doktor regl ol sonra gel dedi bekliyorum bakalımmmEvet aynı gün bile dönüyorsun. Çok az bir lekelenme oluyor. Ama tüplerin tıkalıysa belki biraz daha fazla olur. Yine de regl kanaması gibi değil. Pembe ve az oluyor. Sonra bitiyor. Sadece o gün duş ve ilişki yasak demişti bana doktorum. Ertesi günü hiçbir şey yoktu. Sadece aynı gün o kadar