Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ya kuzum biz şimdi 2 günde bir deniyoruz 🙈 ama artık bence bu görev misali oluyor 🙈 eşime böyle deneyeceğiz dediğim için bildiğin görev yani 😅
Akışına bırakmaya çalışın. Ben gelecek ay öyle yapacağım. Hiç takip etmeyeceğim. Olacağı varsa olur zaten. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım 🙏🏻🫶🏻🤍

Ya kuzum biz şimdi 2 günde bir deniyoruz 🙈 ama artık bence bu görev misali oluyor 🙈 eşime böyle deneyeceğiz dediğim için bildiğin görev yani 😅
Ya illaki biraz göreve dönüyor aksi mümkün değil ama hiç istemiyorken,çok yorgunken,sinirliyken yada uzgunken hadi gel belki olur diye zorla girersen o yatağa o zaman olmaz bence. Uzmanların görevden kastettikleri şeyin işin duygusal boyutunu arka plana atmak olduğunu düşünüyorum ben

Ya illaki biraz göreve dönüyor aksi mümkün değil ama hiç istemiyorken,çok yorgunken,sinirliyken yada uzgunken hadi gel belki olur diye zorla girersen o yatağa o zaman olmaz bence. Uzmanların görevden kastettikleri şeyin işin duygusal boyutunu arka plana atmak olduğunu düşünüyorum ben
İstemiyorken ya da sinirliyken zaten mümkün değil de işte dediğim gibi bu biraz göreve döndü bizde 🙈

İstemiyorken ya da sinirliyken zaten mümkün değil de işte dediğim gibi bu biraz göreve döndü bizde 🙈
Çocuk istiyorken bunu düşünmeden yapmak imkansız önemli olan büyük takıntı haline getirmemek. ben geçen ay çok taktım bu ay o kadar değilim.yine aklımda ama kendimi olmayacakmış gibi hazırlıyorum. Bide benim yaş artık sıkıntılı döneme giriyor 35 yaşındayım. Normalde git 1 sene dene diyor doktorlar benimki yaştan dolayı 4-5 ay dedi. Hayırlısı diyorum🤔

Çocuk istiyorken bunu düşünmeden yapmak imkansız önemli olan büyük takıntı haline getirmemek. ben geçen ay çok taktım bu ay o kadar değilim.yine aklımda ama kendimi olmayacakmış gibi hazırlıyorum. Bide benim yaş artık sıkıntılı döneme giriyor 35 yaşındayım. Normalde git 1 sene dene diyor doktorlar benimki yaştan dolayı 4-5 ay dedi. Hayırlısı diyorum🤔
Ben de 30 um canım. Doğudayım. Öğretmenim. Kimsemiz yok burada. Yazın da gidiyoruz memleketlere orada deneme şansımız çok olmuyor malum başka evlerde 🙈 ben de Mart'ta dahil böyle denemeye devam. Olmayınca memlekete gider gitmez doktora tedavi istediğimi söylemeyi düşünüyorum

Evet aynı gün bile dönüyorsun. Çok az bir lekelenme oluyor. Ama tüplerin tıkalıysa belki biraz daha fazla olur. Yine de regl kanaması gibi değil. Pembe ve az oluyor. Sonra bitiyor. Sadece o gün duş ve ilişki yasak demişti bana doktorum. Ertesi günü hiçbir şey yoktu. Sadece aynı gün o kadar
Bana doktor regl ol sonra gel dedi bekliyorum bakalımmm

9C4C61AD-5D74-4F48-87B3-44A3EC83D062.png
9C4C61AD-5D74-4F48-87B3-44A3EC83D062.png

X