- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Beni 66 kiloyla mumya ya benzettler gören niye zayıfladın dedi45 kilo ne ya o kadar zayıf olmak da ne bileyim aşırı bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni 66 kiloyla mumya ya benzettler gören niye zayıfladın dedi45 kilo ne ya o kadar zayıf olmak da ne bileyim aşırı bence
Evet ya boşuna dememişler yemeğin salçalısı kadının ... diyeSöz meclisten dışarı da bu 40 kilo 45 kilo olan kadınlar 60 70 kilo kadınlara obez muamelesi yapıyor ya ayar oluyorum. Biz de zayıf olduk ama kimseyi kınamadık
benimde bat 22 bende de göğüs hassasiyeti yok ama insan yine de ümit ediyor umarım mucizen seninledir :)Merhaba kızlar,
Ben de aranıza katılayım, Bat 21 Şubat, Allah herkese gönlünden geçeni nasip eylesin. Ortamınız çok güzel, sohbetiniz şahane.
Açıkçası benim bu ay sol kasık ağrısı ve gaz sorunu dışında bir belirtim yok, göğüs hassasiyeti mesela hiç yok, olmazsa olmaz belirtilerden mi acaba göğüs hassasiyeti ?
benimde bat 22 bende de göğüs hassasiyeti yok ama insan yine de ümit ediyor umarım mucizen seninledir :)
gerçekten bende öyleyim psikolojik diye geçiştiriyorum artık çünkü teste negatifi görmekte büyük çöküş yaratıyorUmarım, sizinki de sizinledir. İnsan kendini yoklayınca muhakkak ki belirti buluyor, mide bulantım oluyor ama yormuyorum, stresten ve düşünmekten olduğunu düşünüyorum, birkaç gün önce şiddetli bir sol kasığımda ağrı oldu, hatta bir akşam yerimden beni hoplatacak kadar ama akıntı, göğüs hassasiyeti vs şimdilik yok
Merhaba hoşgeldin canım teşekkür ederiz açıkçası bildiğim kadarıyla göğüs hassasiyeti herkeste olmuyormuş ama genel bi belirti olarak görülüyor. Fakat bazısında hiç bir belirti bile olmayabiliyor yani gebelikler birbirinden farklıMerhaba kızlar,
Ben de aranıza katılayım, Bat 21 Şubat, Allah herkese gönlünden geçeni nasip eylesin. Ortamınız çok güzel, sohbetiniz şahane.
Açıkçası benim bu ay sol kasık ağrısı ve gaz sorunu dışında bir belirtim yok, göğüs hassasiyeti mesela hiç yok, olmazsa olmaz belirtilerden mi acaba göğüs hassasiyeti ?
Hoş buldum, teşekkür ederimMerhaba hoşgeldin canım teşekkür ederiz açıkçası bildiğim kadarıyla göğüs hassasiyeti herkeste olmuyormuş ama genel bi belirti olarak görülüyor. Fakat bazısında hiç bir belirti bile olmayabiliyor yani gebelikler birbirinden farklı
Aynen öyle canım ben de daha önceki gebeliğimde tek kasık ve bacak ağrısı yaşamıştım ama kimyasalla sonuçlandı malesef Rabbim sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahHoş buldum, teşekkür ederim
Sanırım, belirti yok denecek kadar az, sol bacağımda ağrı oluyor, diz kapağımda, onun harici herhangi bir belirtim yok, tek kasık ağrısı hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Birkaç gün daha bekleyin, regl olmazsanız testi tekrarlayın. Geç döllenme olabilirMerhaba kızlar bende üç aydır ovulasyon takibi yapıyorum dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde adetten üç dört gün önce bende lekelenme başlar bu ay o da olmadı. Kasıklarımda yumurtlama günlerinde olan ağrıdan oluyor sadece. Bu sabah test yaptım ama negatif çıktı acaba sonra pozitife döner mi
2 gün daha bekle adet olmazsan tekrar test yap canım normal testler geç çıkarabiliyorMerhaba kızlar bende üç aydır ovulasyon takibi yapıyorum dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde adetten üç dört gün önce bende lekelenme başlar bu ay o da olmadı. Kasıklarımda yumurtlama günlerinde olan ağrıdan oluyor sadece. Bu sabah test yaptım ama negatif çıktı acaba sonra pozitife döner mi
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik uğur getirir sana belirtiler herkesde farklı oluyo hiç belirti olmayan da var hakında hayırlısı olsun cnmMerhaba kızlar,
Amin kuzum belirti herkezde olmuyo zatenmerhaba kızlar hiç belirti yok bat a 7 gün kaldı ve bir ümit diyorum rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inşallah :)
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir testin İnşAllah pozitife dönerMerhaba kızlar bende üç aydır ovulasyon takibi yapıyorum dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde adetten üç dört gün önce bende lekelenme başlar bu ay o da olmadı. Kasıklarımda yumurtlama günlerinde olan ağrıdan oluyor sadece. Bu sabah test yaptım ama negatif çıktı acaba sonra pozitife döner mi
amin inşallah hepimizin olsunAmin kuzum belirti herkezde olmuyo zaten
Umarımm. Çok teşekkürler :)Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir testin İnşAllah pozitife döner