Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar hepinize merhaba :KK200: keyifler nasıl
benim yarın beklenen adet günüm :KK43: bakalım inşallah olmam
açıkçası hem ümidim kırıldı hem de ümitliyim
testler negatif de olsa Allah 'tan ümit kesilmez diyorum
hatamı ediyorum, iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Merhaba canım benimde yarın adet günüm ama bugün yaptığım test negatif ümidim kırıldı senin gibi bu ay ne bileyim bekliyordum açıkçası 😞

Benim de yarın. Regl olacağımdan emin olsam bile hâlâ acaba mı diyorum. Regl olmazsam mucize olur benim için :KK43:

İyi yapıyorsun canım her zaman umut vardır ve genelde hiç beklemediğin anda gelir :dua:

Merhaba kızlar adet sonrası hemen yumurtlama olabiliyor mu acaba karnımda hafif kramplar var da🤭

KONUŞALIM PAMUĞUM, NOLDU ANLAT BAKİM :KK51:
Ya valla bak onemli sinirlenebilecegim bi seyler de olmuyor hani. Esimle normal konusuyorduk sinirlendim icten ama tam sinirlenemedim diye biraz daha sinirlendim. O kadar sacma ki. Sinirlenemedigim icin sinirleniyorum resmen. Sonra sinirlendim ve sinirlenebildim diye mutlu oldum. Boyle acayip manyak bi ruh halindeyim.

İyi yapiyorsunn. Belli olmaz ne olacağı

Bi de arkadaşlar hep uyuyasim geliyor. Esimle dizi izliyoruz heyecanli heyecanli bi bakiyor ben uykuya dalmisim. Normalde hic dizi izlerken falan uyuklamazdim hic

Valla iyi dayanıyonuz bn bu ay 7 tane test yapmışım 😂
Hamile olmadığımı bildiğim için yapmıyorum 😅 Vücudumda farklı en ufak bir şey olsa yapardım ama standart regl öncesi belirtileri. Zaten göğüslerim yumuşadıktan sonra bütün ümidi kestim ben :110:

Arkadaslar oylesine atesimi olctum (hicbi sikayetim yoktu) 37 cikti. Ama hic ateslenmis gibi degilim ayaklarim falan bumbuz

Gecen sefer de buraya yazdigimda 37 oldugunu saniyordum ama 36.9mus dikkatli baktigimda. Yine oyle olur sandim dikkatle baktim, esime de gosterdim 37 dedi

X