Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kız bugün ben de öyleyim, midem ekşiyor mu ağrıyor mu bilemedim. Pms dönemi ne oluyor kuzum
Pms yani adet öncesi sendromu bata 10 gün kala başlar. Hani sinirli olursun duygusal olursun ya bu dönem o dönem işte. Ben bu döneme girince de çoğu zaman gögüslerim şişer. O yüzden arada kaldım.

Kızlar günaydınn, yeni gün yeni umutlar sizinle olsun bata 10 gün kala yaşadığımız belirtiler yumurtlama belirtileri benim reglden hemen önce vajina birişinde bacakta kramp ve ani yerimden sarsacak batmalar oldu onun dışında ne zaman regl dönemim geldi o gün göğüslerim şişti kasıklarım ağrıdı… göğüs yumuşayıp ağrısı geçince regl oluyosun genelde benim her ay böyle olur ama bu ay yumuşamamıştı

Kan verecek misin canım

Leviosaa Kuzum ben hâlâ senin hamile olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Herhalde hamile olmanı istediğim için böyle bir his var içimde Testini sabırsızlıkla bekliyorum. Benim göğüslerim yumuşadı, hâlâ hafif ağrı var ama artık yumuşadılar 4 gün kaldı. Ben elendim yani. Sizi bekliyorum, sizin haberlerinizle mutlu olacağım inşallah

Tam acaba mı diyorum sonra yine regl kendini hatırlatıyor. Göğüslerimin sertliği de gitti, hassas ama yumuşaklar. Bu saatten sonra hamilelik imkansız herhalde. Kafama takmayayım diyorum ama insanın beynini kemiriyor. Olsam da rahatlasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…