Kız bugün ben de öyleyim, midem ekşiyor mu ağrıyor mu bilemedim. Pms dönemi ne oluyor kuzumCok sacma ama su an midem asiri yaniyormus gibi hissediyorum midem ekşiyor sanki
Pms yani adet öncesi sendromu bata 10 gün kala başlar. Hani sinirli olursun duygusal olursun ya bu dönem o dönem işte. Ben bu döneme girince de çoğu zaman gögüslerim şişer. O yüzden arada kaldım.Kız bugün ben de öyleyim, midem ekşiyor mu ağrıyor mu bilemedim. Pms dönemi ne oluyor kuzum
Sende de mide yanması mı var? Sanki yanıyor tüm ekşi sular boğazına kadar gelip gidiyormuş gibi. Az önce kusacak gibiydim ofKız bugün ben de öyleyim, midem ekşiyor mu ağrıyor mu bilemedim. Pms dönemi ne oluyor kuzum
İnşallaaaah hayra alamettirSende de mide yanması mı var? Sanki yanıyor tüm ekşi sular boğazına kadar gelip gidiyormuş gibi. Az önce kusacak gibiydim of
İnşallaaaah hayra alamettir
Kan verecek misin canımKızlar günaydınn, yeni gün yeni umutlar sizinle olsunbata 10 gün kala yaşadığımız belirtiler yumurtlama belirtileri benim reglden hemen önce vajina birişinde bacakta kramp ve ani yerimden sarsacak batmalar oldu onun dışında ne zaman regl dönemim geldi o gün göğüslerim şişti kasıklarım ağrıdı… göğüs yumuşayıp ağrısı geçince regl oluyosun genelde benim her ay böyle olur ama bu ay yumuşamamıştı
Evet canım pazartesi sağlık ocağına gidicem şuan her yer kalabalık depremzedeler var ankarada en iyisi sağlık ocağıKan verecek misin canım
Aynen canım bence 3 binleri geçer keseyi de görürsün yakın zamanda inşallahEvet canım pazartesi sağlık ocağına gidicem şuan her yer kalabalık depremzedeler var ankarada en iyisi sağlık ocağı
Amiiin canım inşallahAynen canım bence 3 binleri geçer keseyi de görürsün yakın zamanda inşallah
Regl gecikmesini bekleyelim yine kesme ümidiKızlar hepinize günaydın, testimi yaptım. Malesef silik bir çizgi bile yokben de elendim
Değil kuzu hamilesindir belkiKizlar 9 gün kalmış gogus sismesi normal mi ya? Uclari da cok hassas dokununca acitiyor
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana Uğur getirirMerhaba güzel anne adaylarıBu topik bana uğurlu gelsin diye katılmak istiyorum reglim 15 Şubat Rabbim herkesi annelikle taçlandırsın inşallah
Kuzu negatif duruyo ama geç döllenme olbilr üzülmeEki Görüntüle 3205395 Kızlar 2 gün kaldı bu ayda yok dimi
Atsana kuzu testi üzülmeKızlar hepinize günaydın, testimi yaptım. Malesef silik bir çizgi bile yokben de elendim