Tek kasıktaki ağrı kesin gebelik belirtisi ben öyle anlıyordum bi de bi dolgunluk vardı sağ kasığımdaYarın sabah test yapıcam artık, ama daha 5 gün var ve daha bugün ovülasyon testimde çift çizgi görmedim. Sanmıyorum olduğunu
Bilmiyorum kuzuEvet canım sen neden kullanmıyorsun
Benim de ovu testlerim negatifYarın sabah test yapıcam artık, ama daha 5 gün var ve daha bugün ovülasyon testimde çift çizgi görmedim. Sanmıyorum olduğunu
Yok kız kaç defa kasıklarım ağrıdı, ama hep negatifTek kasıktaki ağrı kesin gebelik belirtisi ben öyle anlıyordum bi de bi dolgunluk vardı sağ kasığımda
Yok kız kaç defa kasıklarım ağrıdı, ama hep negatif
Aynn öyle malesef tekrar regl ol yumurtlmayı takip et sonra gebemiyim diye strese girKızlar canım çok sıkılıyor. Bu defa yine sil baştan herşeyi deneyip yapmaya çalışmak bi ay daha ileriye atmak çok kötü. Gitgide kış ayına hatta diğer yıla doğru kayıyoruz yaşayıp görürsek tabi
Canını sıkma aşkım, burda birbirimizi motive edicezKızlar canım çok sıkılıyor. Bu defa yine sil baştan herşeyi deneyip yapmaya çalışmak bi ay daha ileriye atmak çok kötü. Gitgide kış ayına hatta diğer yıla doğru kayıyoruz yaşayıp görürsek tabi
Off off sorma yaaAynn öyle malesef tekrar regl ol yumurtlmayı takip et sonra gebemiyim diye strese gir
Öyle haklısın da canım işte elimde değilCanını sıkma aşkım, burda birbirimizi motive edicez
Aynn öyleCanını sıkma aşkım, burda birbirimizi motive edicez
Benim 5 gün kaldı, 15 Şubat batKızlar kimlerin adeti ne kadar kaldı yazında bilelim en erken kim var
Seni biliyorum aklıma kazıdım seniBenim 5 gün kaldı, 15 Şubat bat
Benim adetim 13 ünde bitiyor canım bat 6 martKızlar kimlerin adeti ne kadar kaldı yazında bilelim en erken kim var
Yarın sabah ya batıcam ya çıkıcam bakalımSeni biliyorum aklıma kazıdım seni
Hadi hayırlısıYarın sabah ya batıcam ya çıkıcam bakalımkafaya koydum test yapıcam
Baya varmış seninkine dahaBenim adetim 13 ünde bitiyor canım bat 6 mart
Yap kuzu dört günde varsa hayalı çizgi olsa bile çıkar haber ver mutlakaYarın sabah ya batıcam ya çıkıcam bakalımkafaya koydum test yapıcam