Belirtilerini de alalım canımsiz beni bugün çok rahatlatıp test yapmam için teşvik ettiniz size binlerce teşekkür ederim iyi ki yazmışım buraya. Allah burda kim ne istiyosa gönlündeki neyse onun en hayırlısını versin. Allahım size de inşallah en yakın hayırlı zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Tüm duralarımda sizin de yeriniz olacak bu saatten sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gözün aydın kuzum tebrik ediyorum Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah topiğin ilk gebelik müjdesi senden geldi çok mutlu oldum canmsiz beni bugün çok rahatlatıp test yapmam için teşvik ettiniz size binlerce teşekkür ederim iyi ki yazmışım buraya. Allah burda kim ne istiyosa gönlündeki neyse onun en hayırlısını versin. Allahım size de inşallah en yakın hayırlı zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Tüm duralarımda sizin de yeriniz olacak bu saatten sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminnnn canım Allah razı olsun umut oldun bize, bu haber çok iyi geldisiz beni bugün çok rahatlatıp test yapmam için teşvik ettiniz size binlerce teşekkür ederim iyi ki yazmışım buraya. Allah burda kim ne istiyosa gönlündeki neyse onun en hayırlısını versin. Allahım size de inşallah en yakın hayırlı zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Tüm duralarımda sizin de yeriniz olacak bu saatten sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende hep annemiBen de rüyamda genelde kızkardeşimi hamile görüyorum
Bende ağlayarak yazıyorum çok şüküüüüüürrrr,Kızlar aglayarak yazıyorum hamileyim
Ya canımsın sen beniimLeviosaa da gelip belirti soracak birazdan. Biz belirti ajanları olduğumuz için belirtileri o gelmeden sorayım da geldiğinde hazır görsün Belirtilerin nelerdiiii
Edicem bol bol edicem darısı senin başına canııımBende ağlayarak yazıyorum çok şüküüüüüürrrr,
Sağlıkla hayırla kucağına al canım beniiiim, bizler için de dua ettt
Kuzum testleri atsana bat geçmişmiydiEdicem bol bol edicem darısı senin başına canııım
Bat iki aydır gecikiyor normal döngüm 29 geçen ay 37. Gün regl oldum bu ayda yine gecikti 37. Gündeyim yani 8 gün ama uygulamaya göre 4 gün gecikme diyor eşim işten gelmedi sürpriz için zarfa koydum ikisini de sabah atsam olur muKuzum testleri atsana bat geçmişmiydi
Merhaba bu başlığı ilk açtığınızdan beri takip ediyorum bizim bu ay ikinci denememiz geçen ay her belirti abartısız vardı 8 gün gecikmeyle regl oldum. Döngülerim düzenlidir 29-30 gün sürer döngüm geçen ay ilk kez 37yi gördüm ve her gün negatif gördüm bu ay yine 36. Gündeyim 6-7 gün ağrım akıntım oldu üşüttüm dedim göğüs uçlarım çok acıdı ve göğsümün ağrısı çok fazlaydı bugün sadece dokununca hafif acılar ağrılar var regl belirtilerim bitmiş durumda test yapmak istiyorum ama yine negatif görücem diye test yapmak istemiyorum. Size sorum bebek düşündükten sonra regl düzensizliği oluyor mu normal mi?
Aynen balım testlerin resmini atar mısınBat iki aydır gecikiyor normal döngüm 29 geçen ay 37. Gün regl oldum bu ayda yine gecikti 37. Gündeyim yani 8 gün ama uygulamaya göre 4 gün gecikme diyor eşim işten gelmedi sürpriz için zarfa koydum ikisini de sabah atsam olur mu
Olur kuzumBat iki aydır gecikiyor normal döngüm 29 geçen ay 37. Gün regl oldum bu ayda yine gecikti 37. Gündeyim yani 8 gün ama uygulamaya göre 4 gün gecikme diyor eşim işten gelmedi sürpriz için zarfa koydum ikisini de sabah atsam olur mu
Aşkım başına @ koyuyorsunKızlar etiket nasıl yapılıyor kirpiyi etiketlicemde başa topiğin gebeleri diye
Aynen balım testlerin resmini atar mısın
Ne kadar güzel bir görüntü darısı başımıza