Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Belirtilerini de alalım canım

Gözün aydın kuzum tebrik ediyorum Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah topiğin ilk gebelik müjdesi senden geldi çok mutlu oldum canm Belirtilerin nelerdi canm neler yaptın bu ay anlatırmısın cnm

Aminnnn canım Allah razı olsun umut oldun bize, bu haber çok iyi geldi

Bu ay hiçbir şey yapmadım arkadaşlar gerçek anlamda hatta ve hatta yumurtlamama beş gün kala ilişki bitti eşim çok mu abartıyoruz dedi çünkü o yüzden hiç olasılık vermedim kar yağdığında kaymaya falan da çıktım üşüttüm ondan ağrım var diye düşündüm. Arkadaşlar biraz uzun olacak ama belirtilerimi yazıyorum;
İlişkiden hemen sonra ağrım hiç olmadı normal döngü süremde yani 29. Günde ağrılarım başladı regl ağrısı hemen iki üc gün öncesinde gerçekten koku hassasiyeti doğruymuş…. O dereotunun kokusunun ne kadar güzel geldiğinde anlamalıydım ve haşlanmış yumurtayla tereyağının kokusundan tiksinip yemek yiyemememden de anlamalıydım… bir de üç gündür sık idrar var evet ama öyle ağrı oluyor normal çişim geldi gidiyim değil ağrı onu da enfeksiyon sanmıştım. Bir de bir haftadır geceleri yanıyodum gündüzleri donuyodum bu da doğruymuş ben insülin direncim arttı sanmıştım ve aşırı su içiyodum. Bunlara ek olarak konuşurken yürürken nefes nefese kalıyodum son olarak da üc gün önce kardeşim kirpiklerimin çok uzadığını söyledi ve gerçekten uzamış uzun oldu ama düşünüp aklıma gelenleri yazdım belirti olduklarını hiç düşünmemiştim

Bu arada garanti olsun diye 20 dk arayla iki kaset test yaptım en yakın zamanda da kn vermeye gidicem inşallah yanılmıyodur testler

Kuzum testleri atsana bat geçmişmiydi
Bat iki aydır gecikiyor normal döngüm 29 geçen ay 37. Gün regl oldum bu ayda yine gecikti 37. Gündeyim yani 8 gün ama uygulamaya göre 4 gün gecikme diyor eşim işten gelmedi sürpriz için zarfa koydum ikisini de sabah atsam olur mu

Aynen balım testlerin resmini atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…