Ya maşAllah ne kadar güzel ve net çıkmış hayırlısı olsun kuzu tekrardan bunları görmek harika
Rabbim mart ayında aynı görüntüyü görmeyi nasip eyle
Kuzu kafan karışıksa test yap rahatlarsın ikilemde kalmak çok zorMerhabalar ocağın 18inde eşimle kondom kazası yaşadık ve ertesi gün hapı kullandım 12.saatte son adet tarihim 6 ocak 2 ocakta olmam gerekiyordu. İlk defa ertesi gün kullandım şuan göğüslerim normalden şiş biliyorum ki regl zamanıda şişiyor normalde 28 günde bir oluyordum ama ara sıra atlıyor 22 haziranda düşük yaptığım için korku var içimde test yapmalımıyım beklemelimiyim yoksa ertesi gün hapına güvenmelimiyim tecrübeli ablalarımdan yorum bekliyorum.
AmiiiinRabbim mart ayında aynı görüntüyü görmeyi nasip eyle
Evet varsa bile ona göre dikkat ederim diye düşünüyorum önceki kayıptan sonra vicdan olarak skntı çektimKuzu kafan karışıksa test yap rahatlarsın ikilemde kalmak çok zor
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin canmEvet varsa bile ona göre dikkat ederim diye düşünüyorum önceki kayıptan sonra vicdan olarak skntı çektim
Aminnn hepimiz için herşeyin en güzeli olsunRabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin canm
Amin kuzum İnşAllahAminnn hepimiz için herşeyin en güzeli olsun
Yok kuzu kullanmıyorum hiç kullanmadım da yanlış hatırlamıyorsam
Hadi ya bana doktor kullanmalısın dedi 3 ay kullandım daha yeni bıraktımYok kuzu kullanmıyorum hiç kullanmadım da yanlış hatırlamıyorsam
Test yapmış mıydın canım?Kızlar bakar mısınız, mideme ağrılar girmeye başladı, karnım kımıl kımılağrı belimde yer değiştiryor ama kasıklarımda ağrı kalmadı
Yarın yap bi test heyecen yaptımKızlar bakar mısınız, mideme ağrılar girmeye başladı, karnım kımıl kımılağrı belimde yer değiştiryor ama kasıklarımda ağrı kalmadı
Faydalı kuzu vucüdü gebeliğe hazırlıyoHadi ya bana doktor kullanmalısın dedi 3 ay kullandım daha yeni bıraktım
Evet canım sen neden kullanmıyorsunFaydalı kuzu vucüdü gebeliğe hazırlıyo
Test yapmış mıydın canım?
Yarın sabah test yapıcam artık, ama daha 5 gün var ve daha bugün ovülasyon testimde çift çizgi görmedim. Sanmıyorum olduğunuYarın yap bi test heyecen yaptım