Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kuzum Allah en ümidini kestigin an müjdeler versin inşallah sana 🤲

Ben Aralık ayında genel kontrole gittiğimde sol yumurtalikta 5 cm kist tespit edilmesi üzerine yaptım. 15 gün sabah akşam aç karna içtim hatta genel olarak vücuttaki iltihabı da temizliyormus diye eşime de icirdim😂 sonuç olarak kistim 2.5 santime düşmüş
Benimde kistim vardı doktorun bı tanesi çikolata kisti demişti hatta ameliyat edelim dedi şimdiki doktorumda çok iyi çokta ilgili bı doktor oda normal kist bu dedi alttan ultrasonla baktı bugün yarın adetinle atarsın dedi o zamanda kist 5 cmdi doktorumun dediği gibi akşamına kisti adetle düşürdüm 😂 ha şuan kistin varmı onu bilmiyorum ☺️

Benimde kistim vardı doktorun bı tanesi çikolata kisti demişti hatta ameliyat edelim dedi şimdiki doktorumda çok iyi çokta ilgili bı doktor oda normal kist bu dedi alttan ultrasonla baktı bugün yarın adetinle atarsın dedi o zamanda kist 5 cmdi doktorumun dediği gibi akşamına kisti adetle düşürdüm 😂 ha şuan kistin varmı onu bilmiyorum ☺️
Benimki için de yumurta catlayamayip kist haline gelmiş olabilir dedi ama 1 ay sonra küçülmüş de olsa duruyodu. En azından hamileliğe engel olmayacağını söyledi de ordan içim rahat etti. Tekrar gitmeli miyim bilmiyorum sormayı unutmuştum 🤔

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥹 ne üzülcem kızzz yeni ay yeni umut diyelim napalım

Benimki için de yumurta catlayamayip kist haline gelmiş olabilir dedi ama 1 ay sonra küçülmüş de olsa duruyodu. En azından hamileliğe engel olmayacağını söyledi de ordan içim rahat etti. Tekrar gitmeli miyim bilmiyorum sormayı unutmuştum 🤔
Bence kist için tekrar gidin ne olur ne olmaz buyuyedebilir... benim arkadaşımın kistten haberi yoktu hastalanıp acile gitmişti iki buçuk kilo kisti çıkmıştı ihmale gelmez

Anladimm kisiden kisiye degisiyor demek ki
Merhaba bu konuda ben geçen ay kafayı yedim o yüzden cevap vermeyi görev biliyorum kendime geçen ay hep kabızdım. Ben regl dönemlerimde regl öncesi ishal olup hemen regl olan bi insanım geçen ay 8. Gün gecikmemde kabızlık ishale döndü ve regl oldum iki gün sonra bu ay da aksine ishale yakındım sadece iki gündür hafif oranda kabızlığım var buna sebep olanın progesteron hormonu olduğunu duymuştum yani bence ishal ve kabızlık hamilelik belirtisi değil bana göre kız kardeşim bir ay önce doğum yaptı ama mesela o dokuz ay ishaldi diğer bi arkadaşım ise hep kabızdı

siz beni bugün çok rahatlatıp test yapmam için teşvik ettiniz size binlerce teşekkür ederim iyi ki yazmışım buraya. Allah burda kim ne istiyosa gönlündeki neyse onun en hayırlısını versin. Allahım size de inşallah en yakın hayırlı zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Tüm duralarımda sizin de yeriniz olacak bu saatten sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 💕🙏🏻🙏🏻🙏🏻

X