- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Kardeşim le kızımın arasında 3 ay var şuan ikiz gibilerBenim Annm 3 aylık hamileyde bende rüyamda görüyordum annemin göbeği büyümüş benimki büyümemiş diyordum rüyamda anneme halbuki hamileymişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim le kızımın arasında 3 ay var şuan ikiz gibilerBenim Annm 3 aylık hamileyde bende rüyamda görüyordum annemin göbeği büyümüş benimki büyümemiş diyordum rüyamda anneme halbuki hamileymişim
Benimde kistim vardı doktorun bı tanesi çikolata kisti demişti hatta ameliyat edelim dedi şimdiki doktorumda çok iyi çokta ilgili bı doktor oda normal kist bu dedi alttan ultrasonla baktı bugün yarın adetinle atarsın dedi o zamanda kist 5 cmdi doktorumun dediği gibi akşamına kisti adetle düşürdüm ha şuan kistin varmı onu bilmiyorumKuzum Allah en ümidini kestigin an müjdeler versin inşallah sana
Ben Aralık ayında genel kontrole gittiğimde sol yumurtalikta 5 cm kist tespit edilmesi üzerine yaptım. 15 gün sabah akşam aç karna içtim hatta genel olarak vücuttaki iltihabı da temizliyormus diye eşime de icirdim sonuç olarak kistim 2.5 santime düşmüş
Benimki için de yumurta catlayamayip kist haline gelmiş olabilir dedi ama 1 ay sonra küçülmüş de olsa duruyodu. En azından hamileliğe engel olmayacağını söyledi de ordan içim rahat etti. Tekrar gitmeli miyim bilmiyorum sormayı unutmuştumBenimde kistim vardı doktorun bı tanesi çikolata kisti demişti hatta ameliyat edelim dedi şimdiki doktorumda çok iyi çokta ilgili bı doktor oda normal kist bu dedi alttan ultrasonla baktı bugün yarın adetinle atarsın dedi o zamanda kist 5 cmdi doktorumun dediği gibi akşamına kisti adetle düşürdüm ha şuan kistin varmı onu bilmiyorum
Sabah ilk idrar daha iyi diyolar ama beklemek zorKızlar gaza gelip iki tane gebelik testi alıp geldim kaç saat sıvı tüketmeden yapıyoduk birini bugün yapıcam (türk kahvesi içerken yazıyorum)
Akşam yapayım en azından yoksa kafamdan atar regl olurum belki diyorum olmazsam bi gün sonra yapıcamSabah ilk idrar daha iyi diyolar ama beklemek zor
aynn kuzu yap inşallah pozitifi görürsünAkşam yapayım en azından yoksa kafamdan atar regl olurum belki diyorum olmazsam bi gün sonra yapıcam
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah olmazsa da üzülme nolurAkşam yapayım en azından yoksa kafamdan atar regl olurum belki diyorum olmazsam bi gün sonra yapıcam
Bence kist için tekrar gidin ne olur ne olmaz buyuyedebilir... benim arkadaşımın kistten haberi yoktu hastalanıp acile gitmişti iki buçuk kilo kisti çıkmıştı ihmale gelmezBenimki için de yumurta catlayamayip kist haline gelmiş olabilir dedi ama 1 ay sonra küçülmüş de olsa duruyodu. En azından hamileliğe engel olmayacağını söyledi de ordan içim rahat etti. Tekrar gitmeli miyim bilmiyorum sormayı unutmuştum
Kalbim pır pır attı okuduğum andaaa Tebrik ederimm. Hayırlısıyla, sağlıkla gelir inşallah bebişKızlar aglayarak yazıyorum hamileyim
Leviosaa da gelip belirti soracak birazdan. Biz belirti ajanları olduğumuz için belirtileri o gelmeden sorayım da geldiğinde hazır görsün Belirtilerin nelerdiiiiKızlar aglayarak yazıyorum hamileyim
Ben de rüyamda genelde kızkardeşimi hamile görüyorumBenim Annm 3 aylık hamileyde bende rüyamda görüyordum annemin göbeği büyümüş benimki büyümemiş diyordum rüyamda anneme halbuki hamileymişim
Merhaba bu konuda ben geçen ay kafayı yedim o yüzden cevap vermeyi görev biliyorum kendime geçen ay hep kabızdım. Ben regl dönemlerimde regl öncesi ishal olup hemen regl olan bi insanım geçen ay 8. Gün gecikmemde kabızlık ishale döndü ve regl oldum iki gün sonra bu ay da aksine ishale yakındım sadece iki gündür hafif oranda kabızlığım var buna sebep olanın progesteron hormonu olduğunu duymuştum yani bence ishal ve kabızlık hamilelik belirtisi değil bana göre kız kardeşim bir ay önce doğum yaptı ama mesela o dokuz ay ishaldi diğer bi arkadaşım ise hep kabızdı
Yaaa yaşasın çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin harika haberKızlar aglayarak yazıyorum hamileyim
Yaa evet hamislerin duası kabul olurmuşkirpii canım tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına Rabbim daim etsin bize çok çok dua et lütfen biz de bu ay pozitif olalım inşallah