Allahım sağlıklı hayırlı gebelikler yaşatsın inşallaaahKızlar selammmm. Benimde beklenen adet tarihi 20 şubat. 7 şubat da çatlatma iğnesi oldum. İğneden beri bel ağrım, kasik ağrım çok fena. Sizlerin süreçleri ne durumda?
Hayırlısı olsun çoğumuz diğer aya devrettik canımKızlar selammmm. Benimde beklenen adet tarihi 20 şubat. 7 şubat da çatlatma iğnesi oldum. İğneden beri bel ağrım, kasik ağrım çok fena. Sizlerin süreçleri ne durumda?
Buradan da bak araştır çok kişi fayda görmüş inşallah bizde faydasını görürüzTamam çok teşekkür ederim bu ay birde soğan kürünü deneyeyimdenemedigim bı tek o kaldı zaten
Kuzum Allah en ümidini kestigin an müjdeler versin inşallah sanaBen negatife ikna oldum belirtimde yok zaten
Ben Aralık ayında genel kontrole gittiğimde sol yumurtalikta 5 cm kist tespit edilmesi üzerine yaptım. 15 gün sabah akşam aç karna içtim hatta genel olarak vücuttaki iltihabı da temizliyormus diye eşime de icirdimSoğan kürünü nasıl yapıyoruz bu ay bende yapmak istiyorum
Psikoloji o kadar etkiliyor ki bu döngüleri. Bebek düşününce ve gerçekten çok fazla kafanıza takınca çok fazla etkileniyor vücudunuz. Ama siz yine de bebek düşündüğüm için gecikiyor diye düşünmeyin regliniz gelmezse bir doktora görünün. Eğer hâlâ negatif çıkıyorsa testlerinizMerhaba bu başlığı ilk açtığınızdan beri takip ediyorum bizim bu ay ikinci denememiz geçen ay her belirti abartısız vardı 8 gün gecikmeyle regl oldum. Döngülerim düzenlidir 29-30 gün sürer döngüm geçen ay ilk kez 37yi gördüm ve her gün negatif gördüm bu ay yine 36. Gündeyim 6-7 gün ağrım akıntım oldu üşüttüm dedim göğüs uçlarım çok acıdı ve göğsümün ağrısı çok fazlaydı bugün sadece dokununca hafif acılar ağrılar var regl belirtilerim bitmiş durumda test yapmak istiyorum ama yine negatif görücem diye test yapmak istemiyorum. Size sorum bebek düşündükten sonra regl düzensizliği oluyor mu normal mi?
Canım merhaba. umarım öyle değildir ama psikolojik de olabilir. Benimde 2.denemem ve geçen ay senin gibiydim o kadar çok belirtim vardı ki çok inanmıştım ama olmadı. Zor çok zor biliyorum ama düşünmemeye çalış. Ama bi test yap yine de ne kaybedersin belki müjdeler alırsınMerhaba bu başlığı ilk açtığınızdan beri takip ediyorum bizim bu ay ikinci denememiz geçen ay her belirti abartısız vardı 8 gün gecikmeyle regl oldum. Döngülerim düzenlidir 29-30 gün sürer döngüm geçen ay ilk kez 37yi gördüm ve her gün negatif gördüm bu ay yine 36. Gündeyim 6-7 gün ağrım akıntım oldu üşüttüm dedim göğüs uçlarım çok acıdı ve göğsümün ağrısı çok fazlaydı bugün sadece dokununca hafif acılar ağrılar var regl belirtilerim bitmiş durumda test yapmak istiyorum ama yine negatif görücem diye test yapmak istemiyorum. Size sorum bebek düşündükten sonra regl düzensizliği oluyor mu normal mi?
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik uğur getirir sanaMerhaba bu başlığı ilk açtığınızdan beri takip ediyorum bizim bu ay ikinci denememiz geçen ay her belirti abartısız vardı 8 gün gecikmeyle regl oldum. Döngülerim düzenlidir 29-30 gün sürer döngüm geçen ay ilk kez 37yi gördüm ve her gün negatif gördüm bu ay yine 36. Gündeyim 6-7 gün ağrım akıntım oldu üşüttüm dedim göğüs uçlarım çok acıdı ve göğsümün ağrısı çok fazlaydı bugün sadece dokununca hafif acılar ağrılar var regl belirtilerim bitmiş durumda test yapmak istiyorum ama yine negatif görücem diye test yapmak istemiyorum. Size sorum bebek düşündükten sonra regl düzensizliği oluyor mu normal mi?
Al kuzum yap bak ben 7 gün kala gebelik testi yaptımCevaplarınız için çok teşekkür ederim tahmin ettiğimden daha zor bir süreçmiş gerçekten bu ay sadece geciktiğim günden beri kafaya takıyorum ama sanırım gerçekten takmamak gerekiyor eğer cesaretimi toplarsam gebelik testi almaya gidicem
Canım canım canım hoşgeldin öncelikle,Merhaba bu başlığı ilk açtığınızdan beri takip ediyorum bizim bu ay ikinci denememiz geçen ay her belirti abartısız vardı 8 gün gecikmeyle regl oldum. Döngülerim düzenlidir 29-30 gün sürer döngüm geçen ay ilk kez 37yi gördüm ve her gün negatif gördüm bu ay yine 36. Gündeyim 6-7 gün ağrım akıntım oldu üşüttüm dedim göğüs uçlarım çok acıdı ve göğsümün ağrısı çok fazlaydı bugün sadece dokununca hafif acılar ağrılar var regl belirtilerim bitmiş durumda test yapmak istiyorum ama yine negatif görücem diye test yapmak istemiyorum. Size sorum bebek düşündükten sonra regl düzensizliği oluyor mu normal mi?
Evet bende aynı şekil yapıyormCanım canım canım hoşgeldin öncelikle,
Kendimden bahsedeyim, 24 günde bir regl olurdum bekarken de evlendikten sonra da 24 günde birdi. Hiç şaştığını bilmezdim, saat şaşmazdı düşün. Sonra bebek yapmaya karar verdik ve adetim o kadar düzensiz oldu ki sorma. Bir bakıyorum 5 gün erken geliyor, bir bakıyorum 3 gün geç. Spermler bizim döngümüzü değiştiriyormuş, otomatik olarak bu bizim paikolojimizi de hamileymişiz gibi belirtilere yorduruyor. Beynimiz oyunlar oynuyor, göğüs ağrıları, kasık batmaları vs vs. Ama çok araştırdım ve reglimi günü gününe tekrar takip edebiliyorum. Ama düzene sokamadım orası ayrı, artık düzensiz ama ben yine de hangi gün adet olacağımı biliyorum. Ovülasyon testleriyle yumurtlamanın pik olduğu günü buluyorum ( yani iki çizgi de en koyu) sonraki gün ikinci çizgi silik olduğunda yumurtam çatlamış demek oluyor. Ve çatlamanın ertesi günü 1 sayarsam tam 14. Gün adet oluyorum hep, bu sayede sen de öğrenebilirsin
Hoşgeldi kuzum bu topik uğur getirir sana İnşAllahKızlar selammmm. Benimde beklenen adet tarihi 20 şubat. 7 şubat da çatlatma iğnesi oldum. İğneden beri bel ağrım, kasik ağrım çok fena. Sizlerin süreçleri ne durumda?
Aynn öyle vallaHayırlısı olsun çoğumuz diğer aya devrettik canım
Canım benim ama bence yine de sabah ilk idrarla test yap, bize de bilgi verMerhaba bu başlığı ilk açtığınızdan beri takip ediyorum bizim bu ay ikinci denememiz geçen ay her belirti abartısız vardı 8 gün gecikmeyle regl oldum. Döngülerim düzenlidir 29-30 gün sürer döngüm geçen ay ilk kez 37yi gördüm ve her gün negatif gördüm bu ay yine 36. Gündeyim 6-7 gün ağrım akıntım oldu üşüttüm dedim göğüs uçlarım çok acıdı ve göğsümün ağrısı çok fazlaydı bugün sadece dokununca hafif acılar ağrılar var regl belirtilerim bitmiş durumda test yapmak istiyorum ama yine negatif görücem diye test yapmak istemiyorum. Size sorum bebek düşündükten sonra regl düzensizliği oluyor mu normal mi?
Ah kuzum sen bence çok erken pes ettin dur daha Allahtan ümit kesilmezAl kuzum yap bak ben 7 gün kala gebelik testi yaptımhangi kafayla yaptıysam artık
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum geçen ay ovülasyon tesiyle yumurtlama günümü tespit ettim bu ay da belirtilerime göre hesaplarıma göre 21inde yumurtam çatladı yumurtlama günümün bitiminden itibaren 21 gün olmuş sanırım en mantıklı olan şey sanırım spermler bizim düzenmizi bozuyorCanım canım canım hoşgeldin öncelikle,
Kendimden bahsedeyim, 24 günde bir regl olurdum bekarken de evlendikten sonra da 24 günde birdi. Hiç şaştığını bilmezdim, saat şaşmazdı düşün. Sonra bebek yapmaya karar verdik ve adetim o kadar düzensiz oldu ki sorma. Bir bakıyorum 5 gün erken geliyor, bir bakıyorum 3 gün geç. Spermler bizim döngümüzü değiştiriyormuş, otomatik olarak bu bizim paikolojimizi de hamileymişiz gibi belirtilere yorduruyor. Beynimiz oyunlar oynuyor, göğüs ağrıları, kasık batmaları vs vs. Ama çok araştırdım ve reglimi günü gününe tekrar takip edebiliyorum. Ama düzene sokamadım orası ayrı, artık düzensiz ama ben yine de hangi gün adet olacağımı biliyorum. Ovülasyon testleriyle yumurtlamanın pik olduğu günü buluyorum ( yani iki çizgi de en koyu) sonraki gün ikinci çizgi silik olduğunda yumurtam çatlamış demek oluyor. Ve çatlamanın ertesi günü 1 sayarsam tam 14. Gün adet oluyorum hep, bu sayede sen de öğrenebilirsin
Farkındayım kuzu ama insan hissediy olmadığını malesefAh kuzum sen bence çok erken pes ettin dur daha Allahtan ümit kesilmez
Kız sorma, her türlü olan biten bize oluyor. Gidip babalarına çekmezler inşallahÖncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum geçen ay ovülasyon tesiyle yumurtlama günümü tespit ettim bu ay da belirtilerime göre hesaplarıma göre 21inde yumurtam çatladı yumurtlama günümün bitiminden itibaren 21 gün olmuş sanırım en mantıklı olan şey sanırım spermler bizim düzenmizi bozuyor40 gün olana kadar regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum