- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
İnşAllah kuzum çok bekletmezler bizleriRabbim nemzn nasip ederse gelicektir kizlar stres yapmayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah kuzum çok bekletmezler bizleriRabbim nemzn nasip ederse gelicektir kizlar stres yapmayalim
Kuzum bana o şekil yapmadı uzandım yere göbek deliğimin altına bal sürdü eliyle çekti sürekli kurulana kadar daha sonra bardakla çekti böyle salladı göbeğimi vakumlayarak üç gün bu şekil yaptıEvet bunu biliyorum canım göbeğini yerine getirmiş sanırım bizim oralarda da yapan bi kadın vardı canım internette de bununla ilgili videolar var göbek düşmesiyle ilgili mesela dümdüz yere uzanıp kendini serbest bırakoyorsun birisi aniden sağ ayağını çekiyor ve bekliyorsun göbeğinde bir hareketlenmeler varsa göbeğin yerine gelmiş demektir benim eşi in de göbeği düşmüştü ben o şekilde yerine getirmiştim inşallah şifa olur
Canım normalde adetin bitiminde yapıyorsun galiba ama ben 3 günü başlayacağım bugün başlayamadım Sabah akşam aç karnına içiyorsun YouTube'da videosu var daha net bir şekilde oradan bakabilirsin yanlış yönlendirmeyeyimSoğan kürünü nasıl yapıyoruz bu ay bende yapmak istiyorum
Ben o yöntemi de biliyorum canım ama onu sen kendi başına yapamazsın diye dedim onu yapmak için o kadın kadar bilmek gerek ama sonuçta o da göbeğini yerine getirdiKuzum bana o şekil yapmadı uzandım yere göbek deliğimin altına bal sürdü eliyle çekti sürekli kurulana kadar daha sonra bardakla çekti böyle salladı göbeğimi vakumlayarak üç gün bu şekil yaptı
Çok saol kuzum sıcak su yerine bizdede zeytinyağı sürülürdü yumuşasın diyeMerhaba kızlar adet olup da bu ay da tutturamayanlar tıpkı benim gibi üzülmeyin sevdaxx45 bahsedince aklıma geldi eğer göbeğinin düştüğünü düşünüp yerine getirmek isteyen varsa 3 gün önceden karnının üzerine sıcak su torbası koysun ki göbeği yumuşasın iyice öyle daha çabuk yerine gelir ve daha sonra dediğim sağ ayak çekme yöntemini deneyin sonuçta kaybedecek birşey yok inşallah şifa olur hepimize ben de uygulayacağım
Evet canm acaba eşime tarif etsem yaparmıBen o yöntemi de biliyorum canım ama onu sen kendi başına yapamazsın diye dedim onu yapmak için o kadın kadar bilmek gerek ama sonuçta o da göbeğini yerine getirdi
Tamam çok teşekkür ederim bu ay birde soğan kürünü deneyeyim denemedigim bı tek o kaldı zatenCanım normalde adetin bitiminde yapıyorsun galiba ama ben 3 günü başlayacağım bugün başlayamadım Sabah akşam aç karnına içiyorsun YouTube'da videosu var daha net bir şekilde oradan bakabilirsin yanlış yönlendirmeyeyim
Nasıl isterseniz öyle deneyin canım yeter ki yapın belki şifadır belli mi olurÇok saol kuzum sıcak su yerine bizdede zeytinyağı sürülürdü yumuşasın diye
Yapar canım ben de eşime yaptıracamEvet canm acaba eşime tarif etsem yaparmı
Bende eşimde neler denenik nelerTamam çok teşekkür ederim bu ay birde soğan kürünü deneyeyim denemedigim bı tek o kaldı zaten
Sanada tarif edeyim kuzum istersenYapar canım ben de eşime yaptıracam
Aynen canım ne kadar çok bilsek o kadar iyi onu da deneyeyimSanada tarif edeyim kuzum istersen
Tm kuzu tarif edeyim biraz uzun olacak ama deneyin derim tabi hamile olmadığınzdan emin olunAynen canım ne kadar çok bilsek o kadar iyi onu da deneyeyim
Canım avuç içiyle nasıl çekicek onu anlamadım bir de biz de vakumlu bardak var onunla çeksek olur mu habşr de canım adet bitiminden 5 gün bi de bunu 3 gün uygularsak benim yumurtlama zamanını kaçırırım benim döngüm kısa çünküTm kuzu tarif edeyim biraz uzun olacak ama deneyin derim tabi hamile olmadığınzdan emin olun
Şimdi canm adetin bittikten 5 gün sonra başla sen uzan eşin veya kim yapacaksa göbek deliğinin altına biraz bal sürsün ve avuç içiyle çok bastırmıcak şekilde bal kuruyana kadar çeksin dağa sonra kalkmadan silsin daha sonra bir kağıt rulo yapsın yaksın bardağın içini buharlaştırsın bardak çekme işlemi gibi göbek deliğinin oray koysun bardağı sürekli sallasın vakumladığını hissedeceksin zaten bu işlemler bittikten sonra bir bez yada poşedin içine bir avuç dolusu tuzu koysun ve bağlasın ve göbek deliğini altına rahminin üstüne koysun ve o şekilde bir yazma veye ona benzer bir şeyle göbeğini bağlasın bu şekilde üç gün devam et ilşkiye girme bu süreçte üç gün yaptıktan sonraki günler ilişkiye gir ve sakın ağır kaldırma bu süreçte ben bu şeklde hamile kaldım İnşAllah faydası olur ku
Olur cnm elini açarak çeksin yaniCanım avuç içiyle nasıl çekicek onu anlamadım bir de biz de vakumlu bardak var onunla çeksek olur mu habşr de canım adet bitiminden 5 gün bi de bunu 3 gün uygularsak benim yumurtlama zamanını kaçırırım benim döngüm kısa çünkü
3 gün sonra başla kuzu o zamn senOlur cnm elini açarak çeksin yani
Ayy hepsini yapmaya çalışacam sanki benim göbeğim düşmüş hep bazayı kaldırmaktan oldu inşallah hepimize şifa olur de bebişleri kucaklarız AllahımOlur cnm elini açarak çeksin yani