Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Göbek düşmesinden hamile kalamayan çok malesef
Evet ama burada anlayan birini de bulamam. Nasip diyorum artık. Hiç düşünmeyeceğim artık eşim de yoruldu psikolojik olarak. İkimizin de bir sorunu yok. Demek ki daha zamanı değil. Bundan sonra hiiiç umursamayacağım. Olursa olur, olmazsa vardır bir hayır

Kuzum benm 6 günüm kaldıı testlerim negatif gebelik testinde pozitifi görmeden gitme kuzum kana
6 gün kala negatif çıkması gayet normal cnm
Benim 3 gebeliğim malesef kürtajla sonuçlandı en erken bata 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim. Umudunu kaybetme Allah hepimize nasip etsin inşallah bebişş

Bizimde bir sorunumuz yoktu kuzm ne kadarlık evliydin

Amin kuzum başın sağolsun Rabbim kucağını doldursun İnşAllah

O kadına gitmeyi düşünüyor musun yeniden, Allahın ne hikmetler var ya

O kadına gitmeyi düşünüyor musun yeniden, Allahın ne hikmetler var ya
Kuzum belli bir miktar parayla yapıyo ve hamile kalırsan çocuğunu kucağına aldıktan sonra büyük altın götürüyosun o yüzden biraz kendim deneyeym dedm ama olmuyo bakalım sütten kestikten sonra belki olur

Kuzum sonuçta hamile kalmışsın sende ikiz di kaybın dimi
Evet Valla eşimle karar aldık gelecek ay hiç bebek düşünmeyeceğiz. Sadece istediğimizde beraber olacağız. Olacağı varsa olur Böyle psikoloji çok etkiliyor

Ya çok üzüldüm Hayırlısı kuzum üzülme dicem ama üzülüyo insan malesef
Maalesef bende çok üzüldüm..zaten bu ay fazla çalışmıştık olsaydı mucize olurdu ama ben acaba mi demiştim..bu ay da nasip değilmiş napalim önümüzdeki maçlara bakacağız artık..

Evet bunu biliyorum canım göbeğini yerine getirmiş sanırım bizim oralarda da yapan bi kadın vardı canım internette de bununla ilgili videolar var göbek düşmesiyle ilgili mesela dümdüz yere uzanıp kendini serbest bırakoyorsun birisi aniden sağ ayağını çekiyor ve bekliyorsun göbeğinde bir hareketlenmeler varsa göbeğin yerine gelmiş demektir benim eşi in de göbeği düşmüştü ben o şekilde yerine getirmiştim inşallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…