- 24 Ekim 2022
- 161
- 98
- 25
Ahahhhaha olay çıkartırımKız sorma, her türlü olan biten bize oluyor. Gidip babalarına çekmezler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhhaha olay çıkartırımKız sorma, her türlü olan biten bize oluyor. Gidip babalarına çekmezler inşallah
Çekiyolar kuzum benm kızım aynı babası kopyala yapıştır babasına Babiş diyo bana anooo bide tükürüyo bana arada ben tüüü maşAllah diyip tükürüyorum ordan mı öğrendi kardeşimden mi bilmiyorum anneyi mi babayımı seviyosun dediğimde babişi diyo anneyi sevmiyomusun dediğimde kafasını kaldırıyo git diyo ama işi düşüncede anne memik diye etrafımda dolanıyo bende git babişin versin diyorumKız sorma, her türlü olan biten bize oluyor. Gidip babalarına çekmezler inşallah
Çekmeyi bırak babaya aşık oluyor eşek sipalari arkadaşımın 1 yaşındaki kızı senin aşkın kim diyince baba diyor direk anneyi yemek olarak görüyor biz kadınlar kendimize kuma doguruyoruz resmenKız sorma, her türlü olan biten bize oluyor. Gidip babalarına çekmezler inşallah
Hahaha al işte ya ama olsun be Allah bağışlasın kuzumÇekiyolar kuzum benm kızım aynı babası kopyala yapıştır babasına Babiş diyo bana anooo bide tükürüyo bana arada ben tüüü maşAllah diyip tükürüyorum ordan mı öğrendi kardeşimden mi bilmiyorum anneyi mi babayımı seviyosun dediğimde babişi diyo anneyi sevmiyomusun dediğimde kafasını kaldırıyo git diyo ama işi düşüncede anne memik diye etrafımda dolanıyo bende git babişin versin diyorum
Amin kuzum kesinlikle bırakmaz el ele tutuşalım sarılalım hemen çekiyo babasını git diyo gittHahaha al işte ya ama olsun be Allah bağışlasın kuzum
Geçen ay kucağıma cinsiyetini göremediğim bir bebek verip bu senin dediler ama 8 gün gecikmeyle regl oldumKızlar rüyasında hamile olduğunu görüp de tutturan var mı merak ettim
Ben de benzer rüyalar gördüm ama ben de adet oldum malesefGeçen ay kucağıma cinsiyetini göremediğim bir bebek verip bu senin dediler ama 8 gün gecikmeyle regl oldum
Biz istediğimiz zaman değil onlar istediği zaman olacak galibaBen de benzer rüyalar gördüm ama ben de adet oldum malesef
Allah ne zaman nasip ederse artık inşallah çok yakındırBiz istediğimiz zaman değil onlar istediği zaman olacak galiba
AminAllah ne zaman nasip ederse artık inşallah çok yakındır
Balım en az 2 saat , hadi bakalım ya inşallaaaaahhhhhKızlar gaza gelip iki tane gebelik testi alıp geldim kaç saat sıvı tüketmeden yapıyoduk birini bugün yapıcam (türk kahvesi içerken yazıyorum)
Hahahhaha manyaksın yaKızlar gaza gelip iki tane gebelik testi alıp geldim kaç saat sıvı tüketmeden yapıyoduk birini bugün yapıcam (türk kahvesi içerken yazıyorum)
Bu ay hiç ümitli değilim ama inşallah beBalım en az 2 saat , hadi bakalım ya inşallaaaaahhhhh
Merhaba bu konuda ben geçen ay kafayı yedim o yüzden cevap vermeyi görev biliyorum kendime geçen ay hep kabızdım. Ben regl dönemlerimde regl öncesi ishal olup hemen regl olan bi insanım geçen ay 8. Gün gecikmemde kabızlık ishale döndü ve regl oldum iki gün sonra bu ay da aksine ishale yakındım sadece iki gündür hafif oranda kabızlığım var buna sebep olanın progesteron hormonu olduğunu duymuştum yani bence ishal ve kabızlık hamilelik belirtisi değil bana göre kız kardeşim bir ay önce doğum yaptı ama mesela o dokuz ay ishaldi diğer bi arkadaşım ise hep kabızdıArkadaslar herkes kabizlik hamilelik belirtisi diyor. Ishal olma da hamilelik belirtisi olabilir mi?
Ben kuzumKızlar rüyasında hamile olduğunu görüp de tutturan var mı merak ettim
İnşallahBuradan da bak araştır çok kişi fayda görmüş inşallah bizde faydasını görürüz
Benim Annm 3 aylık hamileyde bende rüyamda görüyordum annemin göbeği büyümüş benimki büyümemiş diyordum rüyamda anneme halbuki hamileymişimArkadaslar herkes kabizlik hamilelik belirtisi diyor. Ishal olma da hamilelik belirtisi olabilir mi?