İnşallah amin sizinde gönlümüzdeki herseyin olması dileğiyle teşekkür ederimGözün aydın olsun canm benm Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma İnşAllah Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah amin sizinde gönlümüzdeki herseyin olması dileğiyle teşekkür ederimGözün aydın olsun canm benm Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma İnşAllah Amin
Amin kuzum İnşAllahİnşallah amin sizinde gönlümüzdeki herseyin olması dileğiyle teşekkür ederim
Maşallah çok güzel bir sonuçKızlar 4 günüm geçti testim kızlar sizce
Tşk ederim yanlış yoktur dimiMaşallah çok güzel bir sonuç
Ne hayali çizgilerin sonucu muhteşem oldu maşallah seninki çok belli tabi yine de kanla takip et inşallah sağlıkla kucağına alırsınTşk ederim yanlış yoktur dimi
Çok teşekkür ederim İnşAllah acile gidicem İnşAllah kanda bakarlarNe hayali çizgilerin sonucu muhteşem oldu maşallah seninki çok belli tabi yine de kanla takip et inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Sağlıkla ilerlesin maşallah gayet belli :)Kızlar 4 günüm geçti testim kızlar sizce
Ya inşAllah Rabbim kimseyi aratmasınSağlıkla ilerlesin maşallah gayet belli :)
Ayy çok sevindim bende bu hafta aşılama yaptırcam inşallah çifti görürüm artıkYa inşAllah Rabbim kimseyi aratmasın
İnşAllah kuzum ya inşAllah şuan acilde kan verdim dua edin banaAyy çok sevindim bende bu hafta aşılama yaptırcam inşallah çifti görürüm artık
Evet alıyor bazı hastaneler ama hepsi değil il olarak nerdesinizKızlar bakın ya kan veremdim henüz sağlık ocağı buğün alamıyorlarmış geç olmuş acilde alırlarmı kan acaba
Evet alıyor bazı hastaneler ama hepsi değil il olarak nerdesiniz hamilesin teste göre netmi net bence
Başka bişimi yazıyo acaba bilen varmıVerdim canm bi kaç değer e nabıza düştü ama hcg gözükmüyor
Manisa Şehzadeler cnmEvet alıyor bazı hastaneler ama hepsi değil il olarak nerdesiniz
Hcg yazar ve 2 saate anca çıkıyorBaşka bişimi yazıyo acaba bilen varmı
Hanilesin kuzum . Gözün aydın. Tebrik ederimmmm. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah.Kızlar hamilemiyim