Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kuzum çok geçmiş olsun 😔 üzülme ama çok ciddi değil demiş doktor. Bol bol dinlen sen ilacı da kullan güzelce. İnşallah güzel olcak 🌺🤲🏻

Moralini yüksek tut canım. Allah korusun saklasın. Bu gebeliğin başlaması bi çaba, içinde tutunması bir çaba, devam etmesi bi çaba ("dert" demek istemedim bebişlerimize) Allah yardımcın olsun Canım. Böyle olan çok gebelik vardır eminim sağlıkla da doğurmuşlardır. İyi düşün kuzum

Bende cok stresli hamılelık gecırdm sonuc erken dogum🤷‍♀️ stres yapmayın hamişliğin tadını çıkarın valla😊 bıraz akışa bırakmak gerekıo sanki☺️

Canım çok geçmiş olsun. Bu kadarıylada gelsin geçsin inşallah. Doktorunda riskli bir durum görmemiş. Sende rahatlamaya çalışıp, ilaçlarını doktor bırak diyene kadar düzenli kullanmaya devam et. Boşuna demiyorlar analık daha bebek rahme ilk yerleştiğinde başlar diye :anne:
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bu ara biraz ev topla vs derken ondan oldu diye tahmin ediyorum bir kaç günü çok hareketli geçirdim çünkü. Baya eğil kalk yaptığım oldu. Kendimi prenses moduna alıyorum artık ve full yatış moduna geçiyorum🤣 2 tane yakın arkadaşımın hamileliklerinde parçalarından akacak kadar kan gelmesine rağmen sağlıkla doğurduklarına şahit olduğum için içim biraz rahat. Yine de Allah kimseye yaşatmasın böyle korkular 🤲

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bu ara biraz ev topla vs derken ondan oldu diye tahmin ediyorum bir kaç günü çok hareketli geçirdim çünkü. Baya eğil kalk yaptığım oldu. Kendimi prenses moduna alıyorum artık ve full yatış moduna geçiyorum🤣 2 tane yakın arkadaşımın hamileliklerinde parçalarından akacak kadar kan gelmesine rağmen sağlıkla doğurduklarına şahit olduğum için içim biraz rahat. Yine de Allah kimseye yaşatmasın böyle korkular 🤲
Yorma artık dinlen kuzum. Yat bol bol. İyi düşün. Gör bak sağlıkla gelecek bebiş. Pek çok örnek var tabi ki. İyiye güzele odaklan

Kızlar çocuk düşündükten sonra adetiniz de gecikmeler yaşandı mı? Düzensizlik oluştu mu? Dün olmam gerekiyordu olmadım. Bugünde adet belirtisi yok. Ama hamileliğe dair de bir belirti yok malesef. En son adete 3 kala test yaptım negatif çıktı. Ondan önceki ayda defalarca test yapıp negatif görüp bat tarihinden 3 gün sonra adet olunca, şuan açıkçası hiç ümide kapılamıyorum.:KK43:

Kızlar çocuk düşündükten sonra adetiniz de gecikmeler yaşandı mı? Düzensizlik oluştu mu? Dün olmam gerekiyordu olmadım. Bugünde adet belirtisi yok. Ama hamileliğe dair de bir belirti yok malesef. En son adete 3 kala test yaptım negatif çıktı. Ondan önceki ayda defalarca test yapıp negatif görüp bat tarihinden 3 gün sonra adet olunca, şuan açıkçası hiç ümide kapılamıyorum.:KK43:
Canım bir gün iki gün oynadığı olabiliyor. Benim doktorum gecikme olduktan bir gün sonra test yaparsan hamileysen çıkabilir dedi ama 4 gün gecikmeli test daha net cevap verir de dedi. Ben de gecikmenin 4. Günü adet gören biriyim

Ben de ümitlenemiyorum hele bu ay iyice moralim bozuk. Bat cuma gün bakalım beklemedeyim. Umarım sen güzel haberini alırsın canım

Herkese merhaba 26 günde bir regl oluyorum bu ay lh testleriyle yumurtlama zamanını bulmaya çalıştım ama tam net çizgi oluşmadı sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_20230328_224436.jpg
    IMG_20230328_224436.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar lütfen yardımcı olun adetime üç gün kala göğüs hassasiyeti m vardı gebelik testi yoktur ovulasyon ile denedim sizce gebelik ihtimali var mı bu şekil olan var mı

Eklentiler

• IMG_20230328_173735.jpg
    IMG_20230328_173735.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 58
Dayanamayıp test yaptım kuzum malesef negatif. Sğlık olsun. Bari bir an önce regl olsam...
Ah canım ya. Yaşadığın duyguyu hissediyorum. Umarım bir süpriz olur ve pozitife döner. Sonradan pozitife dönen çok okudum gördüm. Ama inan ben de aynı duygular içindeyim. Bu ay başka şeylerde üst üste geldi, üzgünüm yorgunum. Umarım mutlu haberi alıp, mutluluk güneş gibi doğar hayatımıza

Kizlar lütfen yardımcı olun adetime üç gün kala göğüs hassasiyeti m vardı gebelik testi yoktur ovulasyon ile denedim sizce gebelik ihtimali var mı bu şekil olan var mı
Ya tekrar yumurtluyorsun ya da hamişsin kuzum 🌺 gebelik testi al mutlaka bugün

merhaba kızlar bir kaç gündür baş ağrısı mide bulantılarından dolayı çok kötüydüm bugün doktora gittim daha yeni toparlanıyorum bebeğimi ilk burda öğrendiğim için sizinle de büyümemizi paylaşmak istedim. Doktor ısrarım yüzünden erkek gibi sanki ama emin değilim dedi 11+4 olmuşuz 🙏🏻 kafası burda çok keskin çeneli çıkmış ama ben ultrasonda baktığımda yuvarlaktı anlam veremedim 🤷🏻‍♀️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben sizlere dua ediyorum hala 💕

Eklentiler

• C893888D-686D-4210-8BCE-DCBFFD3DE532.jpeg
    C893888D-686D-4210-8BCE-DCBFFD3DE532.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 8AF37FD6-88DB-4575-B616-8C18CD23547B.jpeg
    8AF37FD6-88DB-4575-B616-8C18CD23547B.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 41
merhaba kızlar bir kaç gündür baş ağrısı mide bulantılarından dolayı çok kötüydüm bugün doktora gittim daha yeni toparlanıyorum bebeğimi ilk burda öğrendiğim için sizinle de büyümemizi paylaşmak istedim. Doktor ısrarım yüzünden erkek gibi sanki ama emin değilim dedi 11+4 olmuşuz 🙏🏻 kafası burda çok keskin çeneli çıkmış ama ben ultrasonda baktığımda yuvarlaktı anlam veremedim 🤷🏻‍♀️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben sizlere dua ediyorum hala 💕
Allah om bize de nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺 maşallah kuzum 💗💗💗

Oyy maşallah ya🧿 benimde 9.haftada iyice şekli belirginleşti 💕sağlıkla gelsinler inşallah

Bence hamilesin canım. Ovulasyonla da gebelik öğreniliyor. Yaptın mı bugn gebelik testi?

X