Kuzu boyun kaçBende 90ımBı ıhtımal dedım ama zaten İlk zmnlarda olmuyomus 6.aydan snra olabılırmıs ıdrar kacırma.. Yani benmkı belırtı aramak işte
Bnm instada resimleri gördün bn 91 kilodan 66 kiloya düştüm 2 buçuk ayda şuan 75 kilo oldum tekrardnBende 90ımBı ıhtımal dedım ama zaten İlk zmnlarda olmuyomus 6.aydan snra olabılırmıs ıdrar kacırma.. Yani benmkı belırtı aramak işte
Size mesaj atamıyorum dr ve hastane bilgisi için yazacaktım teşekkür ederimBen Çorlu'da anestezi ile çekildim. Gelmeyi düşünürseniz eğer doktor önerebilirim :)
Çok riskli demedi evet kanama olmuş içerde birikmiş bi süre daha koyu kan gelebilir ve gelecektir de endişelenme dedi. Kalp atışını duyduğumda ki oh diyişimi duyman lazımdı
Bnm instada resimleri gördün bn 91 kilodan 66 kiloya düştüm 2 buçuk ayda şuan 75 kilo oldum tekrardn
Senden sonra da bnde.. 1 nisanYaaa oooffffsıra bana geldi bakalım. Bat 31 mart gösteriyor ama bugn yumurtlama testi pozitif çıktıktan sonraki 13. Gün. Muhtemelen bir kaç güne gelecek benimki de.
1.65 civarıKuzu boyun kaç
İnşallah canım valla hamile kalmakla bitmiyor doğurana kadar stresProgestan işe yarar sendeki ciddi bişey degıl bence.. Bıraz sabır tevekkül hersey çözerBi de doğsun bak gözünün içine bakcan
Kuzum çok geçmiş olsunKızlar doktordan geldim ufak çaplı bir düşük riskim varmış rahim agzinda kanama olmuşçok ciddi bişey değil ama tekrar progestan başla dedi
Umarım güzel haberleri alırız canımmSenden sonra da bnde.. 1 nisan
Moralini yüksek tut canım. Allah korusun saklasın. Bu gebeliğin başlaması bi çaba, içinde tutunması bir çaba, devam etmesi bi çaba ("dert" demek istemedim bebişlerimize) Allah yardımcın olsun Canım. Böyle olan çok gebelik vardır eminim sağlıkla da doğurmuşlardır. İyi düşün kuzumKızlar doktordan geldim ufak çaplı bir düşük riskim varmış rahim agzinda kanama olmuşçok ciddi bişey değil ama tekrar progestan başla dedi
Bende cok stresli hamılelık gecırdm sonuc erken dogumİnşallah canım valla hamile kalmakla bitmiyor doğurana kadar stres
Umarım güzel haberleri alırız canımm
Canım çok geçmiş olsun. Bu kadarıylada gelsin geçsin inşallah. Doktorunda riskli bir durum görmemiş. Sende rahatlamaya çalışıp, ilaçlarını doktor bırak diyene kadar düzenli kullanmaya devam et. Boşuna demiyorlar analık daha bebek rahme ilk yerleştiğinde başlar diyeKızlar doktordan geldim ufak çaplı bir düşük riskim varmış rahim agzinda kanama olmuşçok ciddi bişey değil ama tekrar progestan başla dedi
Cnm çabuk veririm ben sadece ramazanda veremiyorum yoksa diğer türlü güzel ve çabul veriyorumÇok iyi vermişsin masallahdarısı basıma ben dogumdan snra 89dan 73e sanrm bende 3 ayda fılan verdm.. Pandemi sagolsun hepsı geriye aldm aman dikkat et 8lileri görme
Aynı boydayız canm1.65 civarı
Çok ama çok teşekkür ederim cnm bnm
Mesaj atıyorum size :)Size mesaj atamıyorum dr ve hastane bilgisi için yazacaktım teşekkür ederim