Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Takma kuzu günlerini değerlendir ve çekil köşene normal hayatına devam et her şey gönlünce olsun cnm

Rabbim nasip etsin tez vakitte dileyen isteyen herkese de sana da

Yaaaa çok ama çok teşekkür ederim cnm benm evet 24 Mart’ı instadan takipleşince hemen öğreniriyorz
İyiki dogmussun sevdaaa Allah sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar nasip etsin yeni yaşın sana çok istediğin bebişi de getirsin

Kızlar doktordan geldim ufak çaplı bir düşük riskim varmış rahim agzinda kanama olmuş çok ciddi bişey değil ama tekrar progestan başla dedi

Haaa iyi barii çok şükür çok riskli bi durum yok
Şimdilik yok çok şükür kırmızı yada pembe kanama olursa hemen yine gel dedi bakalım progestan işe yarar diye düşünüyorum. Ama yerleşme kanaması yaşadım diye zaten 2 kutu kullandirtmisti şimdi yine başlıyorum ben hep progestanla mi yasicam böyle

Şimdi okudum cnm.. Ben bıraz tahmın ettm de dillendirmek ıstemedim sana... Merak etme progestan işe yarar.. Cok buyuk bısey degıl gıbıme gelıo senın durumun.. Endiseye kapılma bence

Şimdi okudum cnm.. Ben bıraz tahmın ettm de dillendirmek ıstemedim sana... Merak etme progestan işe yarar.. Cok buyuk bısey degıl gıbıme gelıo senın durumun.. Endiseye kapılma bence
Çok riskli demedi evet kanama olmuş içerde birikmiş bi süre daha koyu kan gelebilir ve gelecektir de endişelenme dedi. Kalp atışını duyduğumda ki oh diyişimi duyman lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…