Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Eklentiler

• 1A26284B-A050-455D-8304-326116DB0C88.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 7A95EF0C-BF8B-46DC-A509-7EC58D37D3AC.png
    326,7 KB · Görüntüleme: 23
Doktora görün kuzu İnşAllah bişi yoktur

Doktora görün kuzu İnşAllah bişi yoktur
Kırmızı olmadığı, çok olmadığı ve eşlik eden ağrı olmadığı için gitmedim ama takipteyim. Nette bu tarz lekelerin normal olduğunu okudum ama bilemiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Özel sağlık sigortası yaptırmıştım onunda muayene sayısı sınırı var o yüzden de en ufak şeyde gitmek istemiyorum özel dünya para zaten

Evet cnm özelde resmen soyuyorlar insanı

Bence görmezden gelme lekeleri. Bende lekelenme oldu. Doktora gittim. Usmde bakti kesede yirtilma varmis. Bi sürü ilaç yazdi 2 hafta boyunca sadece uzanmam hicbi sey yapmamam gerek. Doktor düşük riski fazla dedi...

Ben de internette baktim leke olunca. Cogu kiside oluyormus normal herhalde dedim. Ama icim rahat degildi diye her ihtimale karşı gideyim de icim rahat olsun dedim. İyi ki gitmişim. Yoksa her şey çok daha kötü olabilirdi. O yuzden lekeleri kesinlikle gormezden gelmeyin. Hemen doktora görünün derim. Ağrı konusuna gelirsek bende de ara sira kasikta agri oluyor. Ama lekeden once agri sizim bile yoktu yani gayet iyiydim. Yani demem o kiii, agri olsun olmasin , leke rengi farketmeksizin hemen doktora gorunun hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…