Hamiş olabilir misiniz acabaMerhaba benimde 13 mart yumurtlama günümde ama daha sonra 17 ve 18 martta tekrar ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu sabah yine yaptım yine çift çizgi çıktı adetime 4 gün var kafam çok karışık
İnş:) ama hiçbir belirtim yok umutlanmakta istemiyorum.Hamiş olabilir misiniz acaba
Belirtisi olmayıp hamile olan çok kuzum. Belirtisi olup regl olan da çok. Biraz kafamızda bu belirtilerimizİnş:) ama hiçbir belirtim yok umutlanmakta istemiyorum.
Bir saat önce çekildim ağrılı biraz ama dayanılmayacak gibi değilmiş ya iyi ki boşa anestezi almamışımAğrılı oluyor herhalde bende korktum o yüzden ikisinide anestezi ile çektirdim
Kızlar daha önce emzirin anneler ben kızımı 9 gündür sütten kestim hala sütüm geliyo az buz değil ama tahmini sizce ne zamn kurur sütüm
Hamile misin canımİnşAllah tutmuştur kuzum
Hamile misin canımMerhaba hanımlar benim ovulasyon testime bakar mısınız 17 18 19 20 marti değerlendirdim
Canım daha reglıma var bilmiyorum ki inşallah oyleyimdirHamile misin canım
Kaç gün var peki test yaptın mı yada ovülasyon testi falanCanım daha reglıma var bilmiyorum ki inşallah oyleyimdir
Ovulasyonla yumurtlamayi yakaladım ve o 4 günü değerlendirdim daha reglima 12 gün var ama 3 gündür inanılmaz bir sol kasık ağrısı yaşıyorum bacağıma dahi vuruyor ağrısı ben böyle ağrı ilk kez yaşıyorum nedendir bilmiyorum yaKaç gün var peki test yaptın mı yada ovülasyon testi falan
Test yaptiniz mikızlar selam. 3 gün gecikmeli adet oldum bu ay ancak sadece 1 buçuk gün az kanamam oldu ve kesildi neden olabilir acaba fikriniz var mı. Hala şiddetli bel ve ara ara kasık ağrım devam ediyo.
5 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum ama olmuyor 5 aydir . Sogan kuru yapayim mi kafayi yicem dusunmekten 27 yasindayimMerhaba kizlarbende 1.5 yıllık evliyim ama geçen aydan itibaren başladı denemelerimiz. Geçen ay ilk kez olmasının heyecanıyla kendimi çok dinledim ve sanırım kendi kendime belirti icat ettim psikolojik olarak. Üstüne bir de genelde günü gününe gelen reglim 2 gün gecikti ve ben deniz cennet kuşu iyice umitlendi ama olmadı Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama ovulasyon testi kullanmıyorum. Onun yerine denk geldikçe en fazla 3 günde 1 değerlendiriyoruz. Zaten kabin amiri olarak çalışıyorum uçuşlar vs derken ovulasyon testi yapsam bile o gün evde olmama ihtimalim yüksek o da beni iyice strese sokar diye düşünüyorum. Umarım güzel haberler paylaşacağımız bir başlık olur bu,bize uğur getirir inşallah
5 aylik evliyim neden hamile kalamiyorum 27 yasindayimYavru kuşum sen yine de ovulasyon testi kullan :) aplikasyonlar doğru çıkarmıyor. Ayrıca yolun çok başındasın, burda 2-3 yıldır uğraşanlar varkendini hiç strese sokma. İnşallah hepimiz anne olucaz
5 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum ama olmuyor 5 aydir . Sogan kuru yapayim mi kafayi yicem dusunmekten 27 yasindayim
Sorunun sizde olduğunu nereden biliyorsunuz ki bende 30 yaşındayım 6 aydır bedeliyim deniyorum ama olmuyor doktora gittim hiçbir sorun yok dedi ondan dolayı hiçbir kür yapmıyorum5 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum ama olmuyor 5 aydir . Sogan kuru yapayim mi kafayi yicem dusunmekten 27 yasindayim
Direk soğan kürü yapmadan önce doktora gitmeni öneririm. Doktorlar 1 yıla kadar olmamasını normal görüyor bu arada5 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum ama olmuyor 5 aydir . Sogan kuru yapayim mi kafayi yicem dusunmekten 27 yasindayim
Dr gittim hormonlar ve rahim filmi temiz cikti hamile kalirsin dedi 1 yil icinde folikasit verdi ama eşim de bende cok cocuk istiyoruz ikimizde normal cikti sonuclar ama olmuyor stres yaptik ondan olmuyor bence keske biraz relax olsam yaSorunun sizde olduğunu nereden biliyorsunuz ki bende 30 yaşındayım 6 aydır bedeliyim deniyorum ama olmuyor doktora gittim hiçbir sorun yok dedi ondan dolayı hiçbir kür yapmıyorum
Doktora gittik temi çıktı sonuclar 1 yil normal dedi. Ben ovulasyon testiyle laboquik marka ile yumurtlama günümü bulamadim ya. Dengem şaştı evlendikten sonra 30 günde regl olurdum. Şimdi 35 32 38.Direk soğan kürü yapmadan önce doktora gitmeni öneririm. Doktorlar 1 yıla kadar olmamasını normal görüyor bu arada