Ben ovulasyon testi hiç kullanmadım adet bitiminden itibaren gün aşırı denedim hep. Doktor kontrolünde de yumurtlama takibi yapilabilir sanırımDoktora gittik temi çıktı sonuclar 1 yil normal dedi. Ben ovulasyon testiyle laboquik marka ile yumurtlama günümü bulamadim ya. Dengem şaştı evlendikten sonra 30 günde regl olurdum. Şimdi 35 32 38.
Seninle aynı belirtileri yaşıyorum 12 gün var bana da mide bulantısı sol bacağa vuran sol kasık ağrısı. Güzel haberler verelim inşallahOvulasyonla yumurtlamayi yakaladım ve o 4 günü değerlendirdim daha reglima 12 gün var ama 3 gündür inanılmaz bir sol kasık ağrısı yaşıyorum bacağıma dahi vuruyor ağrısı ben böyle ağrı ilk kez yaşıyorum nedendir bilmiyorum ya
Ben de ovülasyon kullanmadan adet bittiği günden itibaren deniyorum. Bu ay ilk denememiz. Sen gebesin sanırım kaçıncı denemede gebe kaldın. Hangi belirtileri yaşadın adete kaç gün kala öğrendin biraz bilgi verir misinBen ovulasyon testi hiç kullanmadım adet bitiminden itibaren gün aşırı denedim hep. Doktor kontrolünde de yumurtlama takibi yapilabilir sanırım
Adet günüm geldiğinde yapmıştım çıkmadı.Test yaptiniz mi
Bende sizinle aynı durumdayım doktora gittiniz mi hiç5 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum ama olmuyor 5 aydir . Sogan kuru yapayim mi kafayi yicem dusunmekten 27 yasindayim
Adet ağrısıyla benziyorlar heraldeBen anestezi istemedim nasıl olacak bakalım gerginim
Bnm 10 gün oldu hala süt varBenım hemen cekılmıstı süthiç bilmiyorum ki.. 1 hafta surmustu bnm galıba en fazla pek de hatırlamıyorum
Evet hamileyim. 8 haftalık oldu. 2.denemede hamile kaldım ben. Aslında çok bir belirtim yoktu. Sadece adetten önce olan göğüs ağrılarım çok daha erken başladı ve adete 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Hemen test yaptım pozitifi gördüm. Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallahBen de ovülasyon kullanmadan adet bittiği günden itibaren deniyorum. Bu ay ilk denememiz. Sen gebesin sanırım kaçıncı denemede gebe kaldın. Hangi belirtileri yaşadın adete kaç gün kala öğrendin biraz bilgi verir misin
Merhaba canım yerleşme kanaman nasıldıEvet hamileyim. 8 haftalık oldu. 2.denemede hamile kaldım ben. Aslında çok bir belirtim yoktu. Sadece adetten önce olan göğüs ağrılarım çok daha erken başladı ve adete 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Hemen test yaptım pozitifi gördüm. Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah
Siyaha yakın çok koyu kahveydi ve azdı. Toplamda 2 gün aralıklarla sürdü ama birlestirsem 1 günlük ped doldurmazdi bile o kadar az az geldiMerhaba canım yerleşme kanaman nasıldı
Anladım benim bugün peceteye silince nokta kadar pembe bir kan gördüm ondan sormak istedim teşekkür ederimSiyaha yakın çok koyu kahveydi ve azdı. Toplamda 2 gün aralıklarla sürdü ama birlestirsem 1 günlük ped doldurmazdi bile o kadar az az geldi
Koyu kahve yada açık pembe deniyor yerleşme kanaması için önemli olan kırmızı olmaması. Olabilir yani inşallahAnladım benim bugün peceteye silince nokta kadar pembe bir kan gördüm ondan sormak istedim teşekkür ederim
İnşallah canım insallahSeninle aynı belirtileri yaşıyorum 12 gün var bana da mide bulantısı sol bacağa vuran sol kasık ağrısı. Güzel haberler verelim inşallah
Doktora gittim hormon testi yaptırdım regl nin 2. Günu ve rahim filmi çektirdim sonuclar temiz çıktı ve folikasit verdi dr . Hamilelik planliyorsan 3 yada 5 ay onceden folikasit baslatiyoruz biz dedi verdi. Ama ben aceleciyim bir an once cocuk olsun istiyorum ilk 1 yil normalmiş ve regl gecikmeleri de regl periyodu 45 güne kadar normal dedi. Bu ay 30 gün diger ay 40 olabilir sorun degil dedi. Regl gecikmeleri yuzunden yumurtlama gunu vs bulamiyorum tarihiBende sizinle aynı durumdayım doktora gittiniz mi hiç
Ben hiç arastırmadm da, elesefeye bıraktı memeyi.. Valla mastit filan olsam napardm bende bılmıorm.. Kendiliğinden cekıldı süt bende cunkuBnm 10 gün oldu hala süt var
Benim doktorum 35 e kadar normal dedi 35 ten sonrası düzensiz yumurtlama olur dedi ovülasyon testi kullandınız mı hiç birde öyle deneyin yumurtlamanızı o zaman görürsünüz muhakkakDoktora gittim hormon testi yaptırdım regl nin 2. Günu ve rahim filmi çektirdim sonuclar temiz çıktı ve folikasit verdi dr . Hamilelik planliyorsan 3 yada 5 ay onceden folikasit baslatiyoruz biz dedi verdi. Ama ben aceleciyim bir an once cocuk olsun istiyorum ilk 1 yil normalmiş ve regl gecikmeleri de regl periyodu 45 güne kadar normal dedi. Bu ay 30 gün diger ay 40 olabilir sorun degil dedi. Regl gecikmeleri yuzunden yumurtlama gunu vs bulamiyorum tarihi
Bu testten ben de yaptım benimde silik oldu siz hamilemisinz ? Ne zaman yaptınız reglinize kaç gün vardıSabaha kadar yaptığım testler iki tane daha var onlarda silik ilk yaptığım tek biraz koyu çıkmış ben boşuna güvenmiyorum demiyorum
Yorumunuzu gördüm benimde yumurtlamadan beri yerimden hoplatan bir ağrım var 2 gün oluyor daha durumunuz nedir hamile misiniz?Birde her ay akıntım olur ağrım olmaz yumurtlama döneminde bu ay tam tersi akıntım yok ağrım var
Bn sütüm vardı çok şükürBen hiç arastırmadm da, elesefeye bıraktı memeyi.. Valla mastit filan olsam napardm bende bılmıorm.. Kendiliğinden cekıldı süt bende cunkusütüm azdı belkı ondandr
Kuzu reglime bir gün kala çıktı bnm silik ama yalancı pozitif çıktı benimkiler sen kendi testini atarmısın ve regline kaç gün varBu testten ben de yaptım benimde silik oldu siz hamilemisinz ? Ne zaman yaptınız reglinize kaç gün vardı