Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Doktora gittik temi çıktı sonuclar 1 yil normal dedi. Ben ovulasyon testiyle laboquik marka ile yumurtlama günümü bulamadim ya. Dengem şaştı evlendikten sonra 30 günde regl olurdum. Şimdi 35 32 38.
Ben ovulasyon testi hiç kullanmadım adet bitiminden itibaren gün aşırı denedim hep. Doktor kontrolünde de yumurtlama takibi yapilabilir sanırım

Seninle aynı belirtileri yaşıyorum 12 gün var bana da mide bulantısı sol bacağa vuran sol kasık ağrısı. Güzel haberler verelim inşallah

Ben ovulasyon testi hiç kullanmadım adet bitiminden itibaren gün aşırı denedim hep. Doktor kontrolünde de yumurtlama takibi yapilabilir sanırım
Ben de ovülasyon kullanmadan adet bittiği günden itibaren deniyorum. Bu ay ilk denememiz. Sen gebesin sanırım kaçıncı denemede gebe kaldın. Hangi belirtileri yaşadın adete kaç gün kala öğrendin biraz bilgi verir misin

Evet hamileyim. 8 haftalık oldu. 2.denemede hamile kaldım ben. Aslında çok bir belirtim yoktu. Sadece adetten önce olan göğüs ağrılarım çok daha erken başladı ve adete 2 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Hemen test yaptım pozitifi gördüm. Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

Merhaba canım yerleşme kanaman nasıldı

Siyaha yakın çok koyu kahveydi ve azdı. Toplamda 2 gün aralıklarla sürdü ama birlestirsem 1 günlük ped doldurmazdi bile o kadar az az geldi
Anladım benim bugün peceteye silince nokta kadar pembe bir kan gördüm ondan sormak istedim teşekkür ederim

Anladım benim bugün peceteye silince nokta kadar pembe bir kan gördüm ondan sormak istedim teşekkür ederim
Koyu kahve yada açık pembe deniyor yerleşme kanaması için önemli olan kırmızı olmaması. Olabilir yani inşallah

Bende sizinle aynı durumdayım doktora gittiniz mi hiç
Doktora gittim hormon testi yaptırdım regl nin 2. Günu ve rahim filmi çektirdim sonuclar temiz çıktı ve folikasit verdi dr . Hamilelik planliyorsan 3 yada 5 ay onceden folikasit baslatiyoruz biz dedi verdi. Ama ben aceleciyim bir an once cocuk olsun istiyorum ilk 1 yil normalmiş ve regl gecikmeleri de regl periyodu 45 güne kadar normal dedi. Bu ay 30 gün diger ay 40 olabilir sorun degil dedi. Regl gecikmeleri yuzunden yumurtlama gunu vs bulamiyorum tarihi

Benim doktorum 35 e kadar normal dedi 35 ten sonrası düzensiz yumurtlama olur dedi ovülasyon testi kullandınız mı hiç birde öyle deneyin yumurtlamanızı o zaman görürsünüz muhakkak

Birde her ay akıntım olur ağrım olmaz yumurtlama döneminde bu ay tam tersi akıntım yok ağrım var
Yorumunuzu gördüm benimde yumurtlamadan beri yerimden hoplatan bir ağrım var 2 gün oluyor daha durumunuz nedir hamile misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…