- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Hayır kuzu değilim regl oldum çıktım bileYorumunuzu gördüm benimde yumurtlamadan beri yerimden hoplatan bir ağrım var 2 gün oluyor daha durumunuz nedir hamile misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kuzu değilim regl oldum çıktım bileYorumunuzu gördüm benimde yumurtlamadan beri yerimden hoplatan bir ağrım var 2 gün oluyor daha durumunuz nedir hamile misiniz?
Hayırlısı olsunHayır kuzu değilim regl oldum çıktım bile
Ben aynı kuzum. Bu aydan da umutlu değilim sürekli regl oldum hissi var sürekli tuvalete gidip bakıyorum. Bat 29u bekliyorum bakalım
Temizliğe giriştim kuzu evle kızla uğraşıyorum
Tşk ederim canımHayırlısı olsun
Kuzu bnm testlerim böyleydi atayım tekrardan hatta sende kaset test dene cnm bunlara zinhar güvenmeBugün yada yarın regli olmam lazım çarşamba günü yapmıştım canım Eki Görüntüle 3223261
Benim bugün çok açık kahve lekelerim var sabah biraz fazla gelmişti şimdi yine tuvalete gidince çok ufak ufak bi kaç leke daha gördüm camasirda onu kafaya taktım kırmızı değil çok şükür. Ama tuhaf bir şekilde vajina bölgesinde de ara ara sızlama oluyor olmazdi böyle şeyler
Doktora görün kuzu İnşAllah bişi yokturBenim bugün çok açık kahve lekelerim var sabah biraz fazla gelmişti şimdi yine tuvalete gidince çok ufak ufak bi kaç leke daha gördüm camasirda onu kafaya taktım kırmızı değil çok şükür. Ama tuhaf bir şekilde vajina bölgesinde de ara ara sızlama oluyor olmazdi böyle şeyler
Kırmızı olmadığı, çok olmadığı ve eşlik eden ağrı olmadığı için gitmedim ama takipteyim. Nette bu tarz lekelerin normal olduğunu okudum ama bilemiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Özel sağlık sigortası yaptırmıştım onunda muayene sayısı sınırı var o yüzden de en ufak şeyde gitmek istemiyorum özel dünya para zatenDoktora görün kuzu İnşAllah bişi yoktur
Aynen canım ben Şuan artık reglimi bekliyorum bugün 27.günüm hafif pembe lekelenmem geldi gelir bence artıkKuzu bnm testlerim böyleydi atayım tekrardan hatta sende kaset test dene cnm bunlara zinhar güvenme
Ben aynı kuzum. Bu aydan da umutlu değilim sürekli regl oldum hissi var sürekli tuvalete gidip bakıyorum. Bat 29u bekliyorum bakalım
İftar sonrası çalışmalar devam edebilir bence yaRamazan da sekteye uğrattı calısmaları biz kepenk kapattık valla
Evet cnm özelde resmen soyuyorlar insanıKırmızı olmadığı, çok olmadığı ve eşlik eden ağrı olmadığı için gitmedim ama takipteyim. Nette bu tarz lekelerin normal olduğunu okudum ama bilemiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Özel sağlık sigortası yaptırmıştım onunda muayene sayısı sınırı var o yüzden de en ufak şeyde gitmek istemiyorum özel dünya para zaten
Bende bu ay es geçicem galibaRamazan da sekteye uğrattı calısmaları biz kepenk kapattık valla
Bence görmezden gelme lekeleri. Bende lekelenme oldu. Doktora gittim. Usmde bakti kesede yirtilma varmis. Bi sürü ilaç yazdi 2 hafta boyunca sadece uzanmam hicbi sey yapmamam gerek. Doktor düşük riski fazla dedi...Benim bugün çok açık kahve lekelerim var sabah biraz fazla gelmişti şimdi yine tuvalete gidince çok ufak ufak bi kaç leke daha gördüm camasirda onu kafaya taktım kırmızı değil çok şükür. Ama tuhaf bir şekilde vajina bölgesinde de ara ara sızlama oluyor olmazdi böyle şeyler