Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kuzu reglime bir gün kala çıktı bnm silik ama yalancı pozitif çıktı benimkiler sen kendi testini atarmısın ve regline kaç gün var
Bugün yada yarın regli olmam lazım çarşamba günü yapmıştım canım 7F1D0DEE-FAE3-40A0-8B47-8E3B5D906EF2.jpeg

Eklentiler

• 1A26284B-A050-455D-8304-326116DB0C88.jpeg
    1A26284B-A050-455D-8304-326116DB0C88.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 7A95EF0C-BF8B-46DC-A509-7EC58D37D3AC.png
    7A95EF0C-BF8B-46DC-A509-7EC58D37D3AC.png
    326,7 KB · Görüntüleme: 23
Benim bugün çok açık kahve lekelerim var sabah biraz fazla gelmişti şimdi yine tuvalete gidince çok ufak ufak bi kaç leke daha gördüm camasirda onu kafaya taktım kırmızı değil çok şükür. Ama tuhaf bir şekilde vajina bölgesinde de ara ara sızlama oluyor olmazdi böyle şeyler 🙄
Doktora görün kuzu İnşAllah bişi yoktur 🙏

Doktora görün kuzu İnşAllah bişi yoktur 🙏
Kırmızı olmadığı, çok olmadığı ve eşlik eden ağrı olmadığı için gitmedim ama takipteyim. Nette bu tarz lekelerin normal olduğunu okudum ama bilemiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Özel sağlık sigortası yaptırmıştım onunda muayene sayısı sınırı var o yüzden de en ufak şeyde gitmek istemiyorum özel dünya para zaten 😤

Kırmızı olmadığı, çok olmadığı ve eşlik eden ağrı olmadığı için gitmedim ama takipteyim. Nette bu tarz lekelerin normal olduğunu okudum ama bilemiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Özel sağlık sigortası yaptırmıştım onunda muayene sayısı sınırı var o yüzden de en ufak şeyde gitmek istemiyorum özel dünya para zaten 😤
Evet cnm özelde resmen soyuyorlar insanı 😏

Benim bugün çok açık kahve lekelerim var sabah biraz fazla gelmişti şimdi yine tuvalete gidince çok ufak ufak bi kaç leke daha gördüm camasirda onu kafaya taktım kırmızı değil çok şükür. Ama tuhaf bir şekilde vajina bölgesinde de ara ara sızlama oluyor olmazdi böyle şeyler 🙄
Bence görmezden gelme lekeleri. Bende lekelenme oldu. Doktora gittim. Usmde bakti kesede yirtilma varmis. Bi sürü ilaç yazdi 2 hafta boyunca sadece uzanmam hicbi sey yapmamam gerek. Doktor düşük riski fazla dedi...

Ben de internette baktim leke olunca. Cogu kiside oluyormus normal herhalde dedim. Ama icim rahat degildi diye her ihtimale karşı gideyim de icim rahat olsun dedim. İyi ki gitmişim. Yoksa her şey çok daha kötü olabilirdi. O yuzden lekeleri kesinlikle gormezden gelmeyin. Hemen doktora görünün derim. Ağrı konusuna gelirsek bende de ara sira kasikta agri oluyor. Ama lekeden once agri sizim bile yoktu yani gayet iyiydim. Yani demem o kiii, agri olsun olmasin , leke rengi farketmeksizin hemen doktora gorunun hamişler

X