- 14 Mart 2023
- 78
- 29
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de erken başladı belirtilerim bugün adet günüm az sonra kan vermeye gideceğimKızlar selam bat tarihim 25 mart 8 gün var yani birkaö gündür bel ağrım vardı bugün de hafif hafif midem bulanıyor bu kadar erken bulantı olur mu? Yoksa psikolojik mi sizce
Canım ya üzülme kan sonucu bir çıksın bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmisKızlar dayanamayıp gittim kan verdim üstüne erken ve kaset test aldım ve az önce yaptım tertemiz bir negatif çıktı ikiside biliyordum diğer testlerin beni yanılttığını kan testinide merak etmiyorum artık çok üzgünüm diğer testler beni yanılttı ya yine pes diyorum çokkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkk
Gerçekten o testlere verdiğim paraya üzülmüyorum da beni hayal kırıklığına uğratmasını hazmedemiyorum kimse innovita gebelik testini kullanmasın sadece hayal kırıklığı başka bişi değilCanım ya üzülme kan sonucu bir çıksın bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmis
Of bende de vardı kullanmayayımGerçekten o testlere verdiğim paraya üzülmüyorum da beni hayal kırıklığına uğratmasını hazmedemiyorum kimse innovita gebelik testini kullanmasın sadece hayal kırıklığı başka bişi değil
Kullanma kuzu kullansanda vereceği pozitifi ciddeye alma kesinlikleOf bende de vardı kullanmayayım
Yaa dur kuzum kanı bekleyelimKullanma kuzu kullansanda vereceği pozitifi ciddeye alma kesinlikle
Ben yandım eller yanmasın
canım en doğru sonucu kan testin verecek. Bekleyelim bakalım 1-2 saate çıkar sonucun. Belkide bu sabah aldığın testler yanılttı seniKullanma kuzu kullansanda vereceği pozitifi ciddeye alma kesinlikle
Ben yandım eller yanmasın
Devlete mi gidiyosun özele mi ben ankarada etlik zübeyde hanıma gidiyorum devlet ama doğum için durumum uygun olursa özel istiyorum devlette sadece kalp atışlarını gösterdiler dinletmediler doktorum iyi ama yine de devlet doktoru işteBenimde aklımdan geçmedi değil bu arada benim bugün kontrolüm var geçen hafta kalp atışını duymuştuk ve nokta kadar bebeği de görmüştük doktor bugüne daha iyi görürüz duyarız diye yine çağırdı. Her kontrol zamanı streslenmek de analığa dahil mi
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin burayaöğle arası gidip kan vereceğim.
Beklesem ne olacak kandan sonra 3 test yaptım üçünde nagatif adet olsam zerre üzülmezdim ama test pozitif çıkınca yıkılıyo insanYaa dur kuzum kanı bekleyelim
Ah kuzu ah keşke dediğin gibi olsaydıcanım en doğru sonucu kan testin verecek. Bekleyelim bakalım 1-2 saate çıkar sonucun. Belkide bu sabah aldığın testler yanılttı seni
canım kaç gibi kan sonucun çıkar bir şey dediler mi? e nabızdan bakıyor musun sonucuna. Bir de olurda negatif çıkarsa tekrar bu testleri kullanma. Belkide yumurtlama gününe de doğru tahmin etmiyordurAh kuzu ah keşke dediğin gibi olsaydı
Haklısın vallahiBeklesem ne olacak kandan sonra 3 test yaptım üçünde nagatif adet olsam zerre üzülmezdim ama test pozitif çıkınca yıkılıyo insan
Testleri sizde gördünüz her hangi kuruma çizgisinede benzemiyordu nasıl bu testleri piyasaya sürüyorlar binlerce anne olmak isteyen var çoğu benm gibi hayal kırıklığı uğruyor hadi elhamdulillah benm Rabbim bana bağışlasın bi evladım var ya hiç olmayanlar ne yapsın sabaha kadar uyumadım o kadar test pozitif çıktığı için bunun vebali kime çok doluyum çokHaklısın vallahi
Kuzu yumurtlama testleri çok güzel ama gebelik testi berbat sahtekarın önde gideni bu testleri şikayet edemiyormuyum duygularımla oynadı hahahaahahahaahcanım kaç gibi kan sonucun çıkar bir şey dediler mi? e nabızdan bakıyor musun sonucuna. Bir de olurda negatif çıkarsa tekrar bu testleri kullanma. Belkide yumurtlama gününe de doğru tahmin etmiyordur
Ben özele gidiyorum canım hamilelik düşünmeden hemen önce özel saglik sigortası yaptırmıştım o sayede rahatım. Devlet malesef sıkıntı. Bazı özel hastanelerin kendi doğum ve muayene paketleri oluyor onları da arastirabilirsin her şartta karlı oluyorDevlete mi gidiyosun özele mi ben ankarada etlik zübeyde hanıma gidiyorum devlet ama doğum için durumum uygun olursa özel istiyorum devlette sadece kalp atışlarını gösterdiler dinletmediler doktorum iyi ama yine de devlet doktoru işte
Buğün mü regl günün cnm acilde mi verdin kanıKızlar kan verdim sonuca hastane sisteminden baktım "0" görünüyo malesef