Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Çok teşekkür ederim cnm ama güvenemiyorum malesef şansa yağmurlu bugün burda hava yoksa kan vericektim ve eczaneden kaset test alıcaktım çünkü bunlar çok değişik bi test yanıltıcı üretenin ben ...... 😂
Ovulasyon testide böyle çıktı
Regl ağrısını ben 6. Haftaya kadar çektim her an olcak gibi oluyosun ama bence hamilesin yaaaaaa 🥹🥹🥹

Ben kalp atışlarını duyana kadar regl olucam hamile değilim diyodum inanmamıştım 😄
Benimde aklımdan geçmedi değil 🤣 bu arada benim bugün kontrolüm var geçen hafta kalp atışını duymuştuk ve nokta kadar bebeği de görmüştük doktor bugüne daha iyi görürüz duyarız diye yine çağırdı. Her kontrol zamanı streslenmek de analığa dahil mi 🤭

Benimde aklımdan geçmedi değil 🤣 bu arada benim bugün kontrolüm var geçen hafta kalp atışını duymuştuk ve nokta kadar bebeği de görmüştük doktor bugüne daha iyi görürüz duyarız diye yine çağırdı. Her kontrol zamanı streslenmek de analığa dahil mi 🤭
Oyyy Allah om ne zaman bu aşamaya gelirim 🤲🏻🌺

gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğimizde acilde yapıyorlar mı acaba arkadaşlar daha önce yaptıranlardan fikir alabilir miyim.
Canım benim ilk ogrendigim gün pazardı ve en yakın özel hastanenin aciline gittim doktor yönlendirmesi olmadığı için teste 300 TL istediler oldu diyip geri çıktım 🤣ama devleti falan bilmiyorum

Canım benim ilk ogrendigim gün pazardı ve en yakın özel hastanenin aciline gittim doktor yönlendirmesi olmadığı için teste 300 TL istediler oldu diyip geri çıktım 🤣ama devleti falan bilmiyorum
15 gün önce mecburen yaptırmıştık serum almam gerekiyodu ihtimal olduğu için negatifi görmeden vermediler serumu yaptırdık ve 700 tl verdik:)

Kızlar dayanamayıp gittim kan verdim üstüne erken ve kaset test aldım ve az önce yaptım tertemiz bir negatif çıktı ikiside biliyordum diğer testlerin beni yanılttığını kan testinide merak etmiyorum artık çok üzgünüm diğer testler beni yanılttı ya yine pes diyorum 😢😢😢😢😢😢😢 çokkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkk 😪😪😪😪

Kızlar dayanamayıp gittim kan verdim üstüne erken ve kaset test aldım ve az önce yaptım tertemiz bir negatif çıktı ikiside biliyordum diğer testlerin beni yanılttığını kan testinide merak etmiyorum artık çok üzgünüm diğer testler beni yanılttı ya yine pes diyorum 😢😢😢😢😢😢😢 çokkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkk 😪😪😪😪
adet gününüz geçmiş miydi

Dur kuzum kan ne gelecek bakalım

Yine de kan sonucundan daha kesin sonuç alırsınız diye düşünüyorum. Sıkmayın canınızı hayırlı vakitte nasip olsun hepimize de.

X