- 31 Ekim 2019
- 49
- 50
- 36
gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğimizde acilde yapıyorlar mı acaba arkadaşlar daha önce yaptıranlardan fikir alabilir miyim.öğle arası gidip kan vereceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğimizde acilde yapıyorlar mı acaba arkadaşlar daha önce yaptıranlardan fikir alabilir miyim.öğle arası gidip kan vereceğim.
İlden ile hastaneden hastaneye değişiyor kuzumgebelik testi yaptırmak istiyorum dediğimizde acilde yapıyorlar mı acaba arkadaşlar daha önce yaptıranlardan fikir alabilir miyim.
Hamilesin inşallaaahhh çok sevindiiiiiimmmm
Regl ağrısını ben 6. Haftaya kadar çektim her an olcak gibi oluyosun ama bence hamilesin yaaaaaaÇok teşekkür ederim cnm ama güvenemiyorum malesef şansa yağmurlu bugün burda hava yoksa kan vericektim ve eczaneden kaset test alıcaktım çünkü bunlar çok değişik bi test yanıltıcı üretenin ben ......
Ovulasyon testide böyle çıktı
Aynı bende öyleydim dedim hatta bu ne kendisinden kurtuldum ağrısından kurtulamadimRegl ağrısını ben 6. Haftaya kadar çektim her an olcak gibi oluyosun ama bence hamilesin yaaaaaa
Ben kalp atışlarını duyana kadar regl olucam hamile değilim diyodum inanmamıştımAynı bende öyleydim dedim hatta bu ne kendisinden kurtuldum ağrısından kurtulamadim
Benimde aklımdan geçmedi değil bu arada benim bugün kontrolüm var geçen hafta kalp atışını duymuştuk ve nokta kadar bebeği de görmüştük doktor bugüne daha iyi görürüz duyarız diye yine çağırdı. Her kontrol zamanı streslenmek de analığa dahil miBen kalp atışlarını duyana kadar regl olucam hamile değilim diyodum inanmamıştım
Oyyy Allah om ne zaman bu aşamaya gelirimBenimde aklımdan geçmedi değil bu arada benim bugün kontrolüm var geçen hafta kalp atışını duymuştuk ve nokta kadar bebeği de görmüştük doktor bugüne daha iyi görürüz duyarız diye yine çağırdı. Her kontrol zamanı streslenmek de analığa dahil mi
Ah kuzum ennnnn kısa zamanda inşallahOyyy Allah om ne zaman bu aşamaya gelirim
Canım benim ilk ogrendigim gün pazardı ve en yakın özel hastanenin aciline gittim doktor yönlendirmesi olmadığı için teste 300 TL istediler oldu diyip geri çıktım ama devleti falan bilmiyorumgebelik testi yaptırmak istiyorum dediğimizde acilde yapıyorlar mı acaba arkadaşlar daha önce yaptıranlardan fikir alabilir miyim.
İnşallah kuzumAh kuzum ennnnn kısa zamanda inşallah
15 gün önce mecburen yaptırmıştık serum almam gerekiyodu ihtimal olduğu için negatifi görmeden vermediler serumu yaptırdık ve 700 tl verdik:)Canım benim ilk ogrendigim gün pazardı ve en yakın özel hastanenin aciline gittim doktor yönlendirmesi olmadığı için teste 300 TL istediler oldu diyip geri çıktım ama devleti falan bilmiyorum
adet gününüz geçmiş miydiKızlar dayanamayıp gittim kan verdim üstüne erken ve kaset test aldım ve az önce yaptım tertemiz bir negatif çıktı ikiside biliyordum diğer testlerin beni yanılttığını kan testinide merak etmiyorum artık çok üzgünüm diğer testler beni yanılttı ya yine pes diyorum çokkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkk
Kızlar dayanamayıp gittim kan verdim üstüne erken ve kaset test aldım ve az önce yaptım tertemiz bir negatif çıktı ikiside biliyordum diğer testlerin beni yanılttığını kan testinide merak etmiyorum artık çok üzgünüm diğer testler beni yanılttı ya yine pes diyorum çokkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkk
Hayır buğünadet gününüz geçmiş miydi
Ben biliyordum cnm bn sonucu boşuna kan verdim canım yandıDur kuzum kan ne gelecek bakalım
belirtiniz var mıydıBen biliyordum cnm