Kuzu genel olarak yüksek çıkmış değerler sankiKızlar hormon testi yaptırdım. Değerlerim: prolaktin: 36
E2 : 7.82
Lh: 12.50
Fsh: 23.70
Canım direk değer olarak anlamamBi yorum yapın kızlar çok mu kötü bu değerlersevdaxx45 kendimdebilmiyorum crn_21 tweeetyyy ve diğerleri
Canım o kadar kötüyüm ki anlatamam internete baktığımda resmen kısır diyor tüp bebekle bile çocuk olmazmışKuzu prolaktin yüksek çıkmış
Gidecem doktora ama ayaklarım gitmiyorCanım direk değer olarak anlamamben ne için sonucum çıksa referans aralığında mı değil mi ona bakarım direk. Doktor görmedi mi sonuçları
Canım o kadar kötüyüm ki anlatamam internete baktığımda resmen kısır diyor tüp bebekle bile çocuk olmazmış
İnternette her yazana aldanma doktora git ki için rahatlasın böyle sadece kendini daha çok uzdugunle kalacaksın. Herşeyin çaresi var artık ne mucize hikayeler var. Lütfen umutsuzluğa kapılmaGidecem doktora ama ayaklarım gitmiyor
Kuzu doktor bişi demedimiCanım o kadar kötüyüm ki anlatamam internete baktığımda resmen kısır diyor tüp bebekle bile çocuk olmazmış
Kuzum hepsine ilaç kullanarak düzeltebilirsin. Doktora gidip konuşmalısın. Sonuçta bunlar hormon. Lütfen kendine bunu yapma kuzumBi yorum yapın kızlar çok mu kötü bu değerlersevdaxx45 kendimdebilmiyorum crn_21 tweeetyyy ve diğerleri
Canım internette başımız ağırıyor yazdığımızda bile tümör belirtisi çıkıyor. İnternete takılma. Değerlerden hiç anlamam. Ama kısır olsan ilk beben nasıl olabilir kiGidecem doktora ama ayaklarım gitmiyor
Canım internette başımız ağırıyor yazdığımızda bile tümör belirtisi çıkıyor. İnternete takılma. Değerlerden hiç anlamam. Ama kısır olsan ilk beben nasıl olabilir kiyaşadığın hayatta bu aralar inişler çıkışlar varsa, beslenmende değişiklik varsa, üzüldüğğün bir durum gerçekleştiyse bunlarda hemen hormon seviyelerini etkiler. Belki de basit bir ilaç tedavisi ile normalleşecek durumun. Hem bak enn enn ennnn kötü ihtimalle bir daha çocuğun olomasa bile bir kızın var. Anne diyen bir yarenin var. Benim kuzenim 10 yıldır evli ve çocuğu yok.İlk çocuğum denediğim ilk ayda oldu. Bunda 2 kez denedim olmadı. Olmazsada nasip rabbimin bir bildiği var der tüm kalan ilgimi de kızıma veririrm. Hem birçok ailenin son dönemlerde tek çocukta kalma fikri de az değil.Herkesin kardeşi olmak zorunda değil. Bak aynı duyguları paylaşan olarak yazıyorum.
Kuzum hepsine ilaç kullanarak düzeltebilirsin. Doktora gidip konuşmalısın. Sonuçta bunlar hormon. Lütfen kendine bunu yapma kuzum
Canım internette başımız ağırıyor yazdığımızda bile tümör belirtisi çıkıyor. İnternete takılma. Değerlerden hiç anlamam. Ama kısır olsan ilk beben nasıl olabilir kiyaşadığın hayatta bu aralar inişler çıkışlar varsa, beslenmende değişiklik varsa, üzüldüğğün bir durum gerçekleştiyse bunlarda hemen hormon seviyelerini etkiler. Belki de basit bir ilaç tedavisi ile normalleşecek durumun. Hem bak enn enn ennnn kötü ihtimalle bir daha çocuğun olomasa bile bir kızın var. Anne diyen bir yarenin var. Benim kuzenim 10 yıldır evli ve çocuğu yok.İlk çocuğum denediğim ilk ayda oldu. Bunda 2 kez denedim olmadı. Olmazsada nasip rabbimin bir bildiği var der tüm kalan ilgimi de kızıma veririrm. Hem birçok ailenin son dönemlerde tek çocukta kalma fikri de az değil.Herkesin kardeşi olmak zorunda değil. Bak aynı duyguları paylaşan olarak yazıyorum.
Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah dediğiniz gibidir. İlaçla tedavi olunuyorsa çok sevinirim. Evet açıkçası hem bu çocuk olayı hem de bazı ailevi sorunlar yüzünden bayadır stres ve sıkıntı içerisindeyim. İnşallah sebep budur ve tedavisi vardır. Doktorla konuştuktan sonra size haber verecem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok seviyorumKuzu doktor bişi demedimi
Çok saol canım inşallah dediğin gibidirİnternette her yazana aldanma doktora git ki için rahatlasın böyle sadece kendini daha çok uzdugunle kalacaksın. Herşeyin çaresi var artık ne mucize hikayeler var. Lütfen umutsuzluğa kapılma
Prolaktinin yuksek canim. Yuksek olunca hamile kalamiyorsun maalesef. Bende de yuksekti 53 falandi. Dostineks ilaci kullandim iyilestim. Dostineks kullanarken hamile kalanlar da cok fazlaaa. Doktorunla danış bi an önce büyük ihtimalle dostineks kullanacaksın sen deBi yorum yapın kızlar çok mu kötü bu değerlersevdaxx45 kendimdebilmiyorum crn_21 tweeetyyy ve diğerleri
Bu arada prolaktin stress oluunca sinirlenince yukselen bi hormon. Bende stresli donemdeyken artmisti. Sakin bi hayat yasamaya calis, ilaclarini kullan hepsi geçecek. Hormonlar ilaclara bagli valla. Kullaniyorsun her sey oturuyor yerine. Hic canını sıkmaProlaktinin yuksek canim. Yuksek olunca hamile kalamiyorsun maalesef. Bende de yuksekti 53 falandi. Dostineks ilaci kullandim iyilestim. Dostineks kullanarken hamile kalanlar da cok fazlaaa. Doktorunla danış bi an önce büyük ihtimalle dostineks kullanacaksın sen de
Dualarım seninle kuzumKızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah dediğiniz gibidir. İlaçla tedavi olunuyorsa çok sevinirim. Evet açıkçası hem bu çocuk olayı hem de bazı ailevi sorunlar yüzünden bayadır stres ve sıkıntı içerisindeyim. İnşallah sebep budur ve tedavisi vardır. Doktorla konuştuktan sonra size haber verecem. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok seviyorum
EvettDualarım seninle kuzumhaber ver mutlaka. Derste de olsam bakcam. Hepsi düzelecek. Bak kendimdebilmiyorum demiş ilaçla düzeltmiş şimdi hamile
Canım çıktım malesef doktor da benle aynı şeyi söyledi. Erken menopoz ve kısırlık varmış. İnfertiliteye görünmem lazımmış.Anac ana kuzu çıktınmı doktordan
Kızlar reglim bittikten sonra korunmasız ilişkim oldu ilişkiden 3 gün sonra kahverengi şeklinde lekelenmem oldu sizce neden olmuş olabilirMerhaba ben de 2 senelik evliyim, henüz nasip olmadı. Ama denemelere devam, bunlar da benim ovulasyon testlerim, adetime son 8 gün kaldı. İnşallah adet olmam