Öyle valla canım testleri orda yapsaydım iyiydi. Sonra gerekirse özele de giderdim ama çok farketmiyor aynı geliyo bana.
Kuzu 8 günüm kaldı belirtim 0 sadece dedim ateşimi ölçeyimSende durumlar nasıl canım hiç belirtin var mı? Bence hiç kendini dinleme.
Hiç güvenme canım ben de ölçtüm aynı çıkmıştıKuzu 8 günüm kaldı belirtim 0 sadece dedim ateşimi ölçeyimkendimdebilmiyorum yapıyordu aklıma geldi 36.8 çıktı oda bu ayda olmadı herhelde
Evet kuzu güvenmek isterdimHiç güvenme canım ben de ölçtüm aynı çıkmıştı
Bence hiç belirtin yoksa daha iyiEvet kuzu güvenmek isterdim
Valla kuzu aklım kesmiyo artık belirtim olduğu aylardada regl oldum olmadığı aylardada bakalım artık neler olacak son 8Bence hiç belirtin yoksa daha iyi
Valla bende de durum aynı. Hiç oömasa daha iyi diyorum. En azından ümitlenmemValla kuzu aklım kesmiyo artık belirtim olduğu aylardada regl oldum olmadığı aylardada bakalım artık neler olacak son 8
Kuzu sen kızını nasıl sütten kestin Ramazan gelmedn kessem iyi olucakValla bende de durum aynı. Hiç oömasa daha iyi diyorum. En azından ümitlenmem
Canım valla benimkinin de hiç bırakası yoktu. Baya zorlandım. Azaltarak kestim. Ama ağladığında da hiç vermedim öyle kısa zamanda alıştı. Zaten pek bi süt de gelmiyordu canım. Eğer yemek yemesi iyiyse çabuk alışır. Ama tamamen kestiğin zaman sakın bi kez olsun verme beklentiye girer.Kuzu sen kızını nasıl sütten kestin Ramazan gelmedn kessem iyi olucak
Kuzu 8 günüm kaldı belirtim 0 sadece dedim ateşimi ölçeyimkendimdebilmiyorum yapıyordu aklıma geldi 36.8 çıktı oda bu ayda olmadı herhelde
Valla kuzu o kadar da üzülüyorum ki meme aşığı çünkü biraz duygusalım bu konudaCanım valla benimkinin de hiç bırakası yoktu. Baya zorlandım. Azaltarak kestim. Ama ağladığında da hiç vermedim öyle kısa zamanda alıştı. Zaten pek bi süt de gelmiyordu canım. Eğer yemek yemesi iyiyse çabuk alışır. Ama tamamen kestiğin zaman sakın bi kez olsun verme beklentiye girer.
Vala kuzu İnşAllah bende hamişimdir yaAma bende de yukksek cikiyordu ates. Sende de yuksekmis
Hemen hemen bütün çocuklar öyle canım ya üzülme ben de ağlıycam bakValla kuzu o kadar da üzülüyorum ki meme aşığı çünkü biraz duygusalım bu konuda
Kuzu benm yumurtlama geçti regl bekliyorumAteş takibi genelde yumurtlama için iyi yaa
Çok zormuş yaHemen hemen bütün çocuklar öyle canım ya üzülme ben de ağlıycam bak
İyi şeyler düşün canım. Bak çocuğun büyüyor ne güzel. Hem belki bu sayede daha çabuk gebe kalırsınÇok zormuş ya
Evet kuzu ama öyle masum ki anlatamam anne meme diyo sürekli sanırım en çok üzüldüğüm nokta bidaha ona sütümü verememek olucakİyi şeyler düşün canım. Bak çocuğun büyüyor ne güzel. Hem belki bu sayede daha çabuk gebe kalırsın
Ayy kıyamam ben ona ya. Normal süt veriyo musun hiç canımEvet kuzu ama öyle masum ki anlatamam anne meme diyo sürekli sanırım en çok üzüldüğüm nokta bidaha ona sütümü verememek olucak
Yok kuzu bi kaç kere verdim ama içmediAyy kıyamam ben ona ya. Normal süt veriyo musun hiç canım