- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Yok kuzu bi belirti yok bnde senin bat ne zamandısevdaxx45 var mı sende bir şeyler? Bu gün çok az kahve leke geldi bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzu bi belirti yok bnde senin bat ne zamandısevdaxx45 var mı sende bir şeyler? Bu gün çok az kahve leke geldi bende
Nerden baslasam nasil anlatsam 34 yasindayim 7 senedir evliyim son 2 senedir cocuk istiyorum, deniyoruz ve olmuyor olmuyor olmuyor. Her regli oldugumda aglama günlerim bitmiyor maalesef.
15 Mart benim senle aynıydı galibaYok kuzu bi belirti yok bnde senin bat ne zamandı
evett kuzu bnm 16 martı ama bi belirttim yok maalesef15 Mart benim senle aynıydı galiba
kızlar herkes nereye kayboldu bakıyorum boşluyosunuz topiği canlandıran accuk
kuzum neredesin ya
Ne kadar şanslısınız bir evlat sahibi olmuşsunuz insallah Allah kısa zamanda 2. Evladiniz kucaginiza almayi nasip etsinAh kıyamam kuzum hoşgeldin seni burda en çok ben anlarım Benin’de 7 yıl sonra bi kızım oldu çok şükür sebepsiz infertilite deniliyordu bize yani ikimizdede bir sorun yoktu ama olmuyordu tam tüp bebeğe başlıyacakken korona çıktı ara verdik o süre zarfında burda yaşadığım şehirde bir şehy vardı onun hanımın yanına gittim göbeğimi yaptırdım o ay hamile kaldım şuan kızım 23 aylık binlerce şükürler olsun Rabbim bana bağışlasn Rabbim tekrardan nasip etsin inşAllah Amin şuan ikinciyi istiyorum 3 aydır deniyorum nasip olmadı henüz
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin kuzumNe kadar şanslısınız bir evlat sahibi olmuşsunuz insallah Allah kısa zamanda 2. Evladiniz kucaginiza almayi nasip etsin
O ıcimde kopan fırtınalari anlatamam. Kimseye paylasamiyorum, eşime artik konusunu acmak istemiyorum yıpraniyoruz herkesten bi cocuk baskisi, daha düsünmüyorum diyorum ama koca bir yalan. Yoldan gecen her bebekli cocuklu aileye imrenerek bakar oldum.
Buralardayım canım sadece ses etmiyorumkuzum neredesin ya
Bittmi regl cnmBuralardayım canım sadece ses etmiyorum
Yok canım daha 2. Günündeyim. Benim 1 gün gecikmeli geldi. Hep lekelenme oldu bi umut yerleşme mi dedim ama fiyasko oldu.Bittmi regl cnm
Anladım kuzu ovu yapıyomuydun senYok canım daha 2. Günündeyim. Benim 1 gün gecikmeli geldi. Hep lekelenme oldu bi umut yerleşme mi dedim ama fiyasko oldu.
Emınım cok zor duygulardır.. Ben hep bu durumlarda hz. Zekeriyya a.s.ın kıssasını hatırlarım.. Kendisi yaşlı yani artık çocuk yapma olasılığı yok, eşi kısır.. Allaha bana bir evlat nasip et diyor ve Allah ona salihlerden bir evlat nasip ediyor.. Olmaz denılen sey oluyor.. Dusunsene ne İbret var.. Allah ol der ve olur.. Bir de koskoca peygamberler bile nelerle sınanmışlar, evlat sahıbı olmamıs lar.. Biz kimiz ki diyorum o zaman.. Hersey bir sınav ve hersey vaktine esir bu hayatta.. Bolca tevekkül etmek gerek..
Uzaktan maval okumak gibi gelıyor sizin hislerinizi anlayamam emınım ki.. Bir tanıdıgım 13 yıl sonra evlat sahıbı oldu.. Olmaz denen sey olabılıo bunhayatta.. Ümidinizi kaybetmeyin.. Cunku ümit rahmet, ümitsizlik şeytandandır.. Umarım yakın zamanda guzel haberler verirsini
Cok tesekkur ederim. Insallah bende burda sevincimi paylasabilirim. Hayatimdaki hicbirsey kolay olmadi belkide buda onlardan birtanesi yada hic olmucak. Kimseyle paylasamiyorum, anlatamiyorum. Kendimden cok esime üzülüyorum, babaliktan yoksun birakiyomusum gibi hissediyorum.Emınım cok zor duygulardır.. Ben hep bu durumlarda hz. Zekeriyya a.s.ın kıssasını hatırlarım.. Kendisi yaşlı yani artık çocuk yapma olasılığı yok, eşi kısır.. Allaha bana bir evlat nasip et diyor ve Allah ona salihlerden bir evlat nasip ediyor.. Olmaz denılen sey oluyor.. Dusunsene ne İbret var.. Allah ol der ve olur.. Bir de koskoca peygamberler bile nelerle sınanmışlar, evlat sahıbı olmamıs lar.. Biz kimiz ki diyorum o zaman.. Hersey bir sınav ve hersey vaktine esir bu hayatta.. Bolca tevekkül etmek gerek..
Uzaktan maval okumak gibi gelıyor sizin hislerinizi anlayamam emınım ki.. Bir tanıdıgım 13 yıl sonra evlat sahıbı oldu.. Olmaz denen sey olabılıo bunhayatta.. Ümidinizi kaybetmeyin.. Cunku ümit rahmet, ümitsizlik şeytandandır.. Umarım yakın zamanda guzel haberler verirsiniz
Yok canım yapmadım. Yarın doktora gidecem hormon testi isteyecem. Acaba yapar mı devletteAnladım kuzu ovu yapıyomuydun sen
Senin elinde olan bişey değil canım böyle düşünme lütfenCok tesekkur ederim. Insallah bende burda sevincimi paylasabilirim. Hayatimdaki hicbirsey kolay olmadi belkide buda onlardan birtanesi yada hic olmucak. Kimseyle paylasamiyorum, anlatamiyorum. Kendimden cok esime üzülüyorum, babaliktan yoksun birakiyomusum gibi hissediyorum.
Git sor canm özeller dünya para vallaYok canım yapmadım. Yarın doktora gidecem hormon testi isteyecem. Acaba yapar mı devlette
Öyle valla canım testleri orda yapsaydım iyiydi. Sonra gerekirse özele de giderdim ama çok farketmiyor aynı geliyo bana.Git sor canm özeller dünya para valla
Sende durumlar nasıl canım hiç belirtin var mı? Bence hiç kendini dinleme.Git sor canm özeller dünya para valla
Aminnn cumlemize canimÇok geçmiş olsun tekrar.. Allah bir daha yaşatmasın