- 24 Ekim 2022
- 161
- 98
- 25
Eşine söylersen senin icin daha kolay olur sonucta o da hamile sayılır bilmesi lazımYemek yemeye korkar oldum. Çok halsizligim ve baş donmemde var ama eşim yalnız kalmamaliyim tribine girer diye ona belli edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşine söylersen senin icin daha kolay olur sonucta o da hamile sayılır bilmesi lazımYemek yemeye korkar oldum. Çok halsizligim ve baş donmemde var ama eşim yalnız kalmamaliyim tribine girer diye ona belli edemiyorum
Ben de crn_21 gibi yapardım galiba yoksa anne gel der ve sonrası malum 9 ayEşine söylersen senin icin daha kolay olur sonucta o da hamile sayılır bilmesi lazım
Çok kanaman var mı hala canımKızlar ya erken regl olduğumu bilmesem kimyasal geçirdim galiba yine dicem. Böyle bacaklarım dizlerim ağrıyor belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor. Onda da böyle olmuştu
Yok kuzum bitti. Hatta 4 günde bitti. Normalde 6 gün falan sürerdi. Artık kist oldu da o mu böyle gitti yoksa içim mi temizlendi hiç bilmiyorum. Ama inşallah güzel şeylere vesile olsunÇok kanaman var mı hala canım
Yumurtlama dönemine denk geldiyse tabi ki varMerhaba arkadaşlar resimde görünen günde eşimle birliktelik yaşadık ve bebek istiyoruz işi yoğun olduğu için pek vaktimiz olmadi sizce hamile olma şansım var mı
Eki Görüntüle 3213422
Bence için temizlendi canım emin ol. İnşallah güzel günler yakındırYok kuzum bitti. Hatta 4 günde bitti. Normalde 6 gün falan sürerdi. Artık kist oldu da o mu böyle gitti yoksa içim mi temizlendi hiç bilmiyorum. Ama inşallah güzel şeylere vesile olsun
umarım vardır iliskiden 1 gün sonra yumurtlama dönemime giriyorum takvime göre reglime 12 gün var şuanda kaç gün sonra test yapsam daha saglikli sonuc alirimYumurtlama dönemine denk geldiyse tabi ki var
Sorma canım 2 gündür bacak ağrısından diğer yerlerimi dinleyemedim bile. Siyatiğim var sanırım Şu anlık beklemedeyim canım henüz adet ağrısı yok. Ama yerleşme kanaması falan da yok. Gebe olsaydım çoktan yerleşme olması gerekirdi sanırımSen de durum ne kuzum? Yarın bat senin inşallah gelmez kırmızılar Anac ana
Eşine söylersen senin icin daha kolay olur sonucta o da hamile sayılır bilmesi lazım
Ya zaten geçici iş imkanı nedeniyle Mayıs itibariyle yazı annesiyle ve ablasiyla geciricez ve büyük ihtimalle doğumda onlarda olcak (benim ailemde orda ama sabit kalacağımız yer annesinin evi) eşim bebeği doğumu falan bahane edip komple oraya taşınmayı denicek ama tasinamazsak logusaligim kayınvalide evinde geçecek ve çok gözümü korkutuyor kendi düzenimin dışında olcak olmak bari diyorum gidene kadar kafa dinliyim kötüyüm dediğim an annesi gelecek doğru mu yapıyorum bilmemBen de crn_21 gibi yapardım galiba yoksa anne gel der ve sonrası malum 9 ay
Yerleşme kanaması mutlaka olcak diye bişey yok canım çoğu kadinda olmazmış. İnşallah güzel haberler verirsin bizeSorma canım 2 gündür bacak ağrısından diğer yerlerimi dinleyemedim bile. Siyatiğim var sanırım Şu anlık beklemedeyim canım henüz adet ağrısı yok. Ama yerleşme kanaması falan da yok. Gebe olsaydım çoktan yerleşme olması gerekirdi sanırım
Dis çıkardığında emme reddi olustu canim istemedi cok ugrastim sagarak verdim ek gidaya dha cok düştü sut istemedkÖzel değilse neden emzirmiyorsun cnm
Yok kuzum belki kanaman olmayacak öyle düşünmeSorma canım 2 gündür bacak ağrısından diğer yerlerimi dinleyemedim bile. Siyatiğim var sanırım Şu anlık beklemedeyim canım henüz adet ağrısı yok. Ama yerleşme kanaması falan da yok. Gebe olsaydım çoktan yerleşme olması gerekirdi sanırım
Bence doğru yapıyorsun kuzum çünkü ben de istemiyorum böyle olmasınıYa zaten geçici iş imkanı nedeniyle Mayıs itibariyle yazı annesiyle ve ablasiyla geciricez ve büyük ihtimalle doğumda onlarda olcak (benim ailemde orda ama sabit kalacağımız yer annesinin evi) eşim bebeği doğumu falan bahane edip komple oraya taşınmayı denicek ama tasinamazsak logusaligim kayınvalide evinde geçecek ve çok gözümü korkutuyor kendi düzenimin dışında olcak olmak bari diyorum gidene kadar kafa dinliyim kötüyüm dediğim an annesi gelecek doğru mu yapıyorum bilmem
Yine bizi biz anlıyoruz dile getirsem tepki yerimBence doğru yapıyorsun kuzum çünkü ben de istemiyorum böyle olmasını
Kesinlikle öyle. Ben de getirmiyorum dile anca arkadaşıma söylerim yani. Ama gerçekten bunu düşünemiyor olmaları çok saçma. Erkekler biraz odun malesefYine bizi biz anlıyoruz dile getirsem tepki yerim
Biraz mıKesinlikle öyle. Ben de getirmiyorum dile anca arkadaşıma söylerim yani. Ama gerçekten bunu düşünemiyor olmaları çok saçma. Erkekler biraz odun malesef
Doğru fazlaca özel değilse neden gideceksiniz kuzum? Bana bazen eşim ya da kayınvalidem diyor böyle orada yaparsın doğumu vs diye (ortada bebek yok) ben istemediğimi açıkça söylüyorum. Evimde rahat olmak isterim bu durumda diyeBiraz mı
Havayolunda çalışıyoruz canım normalde antalyaliyiz ama iş sebebiyle bi kaç sene önce İstanbul'a taşınmıştık ve yaz için sezonluk Antalya'da çalışma fırsatımız oldu. Ben hamile kaldığım için calismicam ama eşim çalışacak. Orda kurulu düzenimiz olmayacağı için kayınvalidede kalacağız ama dönmemiz gereken tarih 31 Ekim ve bil bakalım kimin tahmini doğum tarihi tam o güne denk geliyor yazın Antalya da kafasında huniyle gezen bir hamile görülürse o benimDoğru fazlaca özel değilse neden gideceksiniz kuzum? Bana bazen eşim ya da kayınvalidem diyor böyle orada yaparsın doğumu vs diye (ortada bebek yok) ben istemediğimi açıkça söylüyorum. Evimde rahat olmak isterim bu durumda diye