Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar birşey sorucam 12 gün testte negatif gördüm aşılama da, kanda 14. Günde baksam mı değişme olanağı varmı?

Kızlar birşey sorucam 12 gün testte negatif gördüm aşılama da, kanda 14. Günde baksam mı değişme olanağı varmı?
Ve bence evet değişebilir. Adetin gelmediği sürece şans var. 5. Hafta öğrenen oluyor. Şans her zaman var. Adet olmadığın sürece moralini yüksek tut canım

Ya kızlar benim baya bulantım başladı onerebileceginiz bişey var mı? Hamislerim yada tecrübeli annelerimin önerilerine açığım. Bişey yedikten sonra mahvoluyorum
Ben portakal limon kemirdim iki üc hafta doktorumdan bulantı ilacı istedim ama o da cok agır geldi uyuttu daha yeni yeni biraz azaldı ama coook az deneyimlerime göre iyi gelen hicbir sey yok

Ben portakal limon kemirdim iki üc hafta doktorumdan bulantı ilacı istedim ama o da cok agır geldi uyuttu daha yeni yeni biraz azaldı ama coook az deneyimlerime göre iyi gelen hicbir sey yok
Ben annemden hatırlıyorum serumluk olmuştu ben ortaokula gidiyordum o yüzden hatırlayabilirum. Gerçekten çok zor

Ve bence evet değişebilir. Adetin gelmediği sürece şans var. 5. Hafta öğrenen oluyor. Şans her zaman var. Adet olmadığın sürece moralini yüksek tut canım
Valla yalan yok çok ağladım sabah. 21 subat aşılama tarihim aşılama gününü sayıyorsak 12 saymıyorsak 11. Gün bugün cok umutlanmıştım

Peki kaç ayda verdiniz bu kiloyu acaba

Benim kızımda hiç bir rahatsızlığım olmamıştı sadece bir kere kustum oda dişlerimini fırçalarken o kadar
Peki kaç ayda verdiniz bu kiloyu acaba
2 buçuk ayda falan cnm

Yemek yemeye korkar oldum. Çok halsizligim ve baş donmemde var ama eşim yalnız kalmamaliyim tribine girer diye ona belli edemiyorum

Valla yalan yok çok ağladım sabah. 21 subat aşılama tarihim aşılama gününü sayıyorsak 12 saymıyorsak 11. Gün bugün cok umutlanmıştım
Eğer ben de bu ay aşılama olsaydım aynı gün olacakmışız yaa. Bu ay benim de aşılama ihtimalim vardı da doktor bu ayı es geçelim demişti. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin önemli olan o. İnsan bu kadar düşünüp uğraşınca mutlu haberi de tez zamanda almak istiyor. Muhtemelen ben de sizin gibi ağlardım. Ama aşılamadan sonra 14. Gün diye biliyorum ben. Hem geç döllenme de oluyor. Hiç belli olmaz bu işler. Benim de şuan 12. Günüm korkudan test yapamıyorum. Döngüm kısa dün adet olacaktım. Bir gün gecikmem var ama elim gitmiyor teste. Bakalım yarın hala adet olmazsam, sabah ilk idrarla bir test planlıyorum. Negatif çıkarsa muhtemelen benim de gözler dolacak birlikte güzel haberlerimizi alırız umarım

İnşAllah yarın güzel haberler verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…