Bende anlamadım ki kimyasal falan dediEvet cnm negatif sayılıyor size neden öyle dedi ki
Ay valla siz başarırsınızKuzu bana çok zayıfladın dediler geri 74 oldum ama vericem tekrardan
14. Gün gene idrar yap bence. Çizgi görürsen kan verirsin.Kızlar birşey sorucam 12 gün testte negatif gördüm aşılama da, kanda 14. Günde baksam mı değişme olanağı varmı?
Teşekkür ederim canım İnşAllahAy valla siz başarırsınız
Ve bence evet değişebilir. Adetin gelmediği sürece şans var. 5. Hafta öğrenen oluyor. Şans her zaman var. Adet olmadığın sürece moralini yüksek tut canımKızlar birşey sorucam 12 gün testte negatif gördüm aşılama da, kanda 14. Günde baksam mı değişme olanağı varmı?
Testi tekrarla cnmKızlar birşey sorucam 12 gün testte negatif gördüm aşılama da, kanda 14. Günde baksam mı değişme olanağı varmı?
Ben portakal limon kemirdim iki üc hafta doktorumdan bulantı ilacı istedim ama o da cok agır geldi uyuttu daha yeni yeni biraz azaldı ama coook az deneyimlerime göre iyi gelen hicbir sey yokYa kızlar benim baya bulantım başladı onerebileceginiz bişey var mı? Hamislerim yada tecrübeli annelerimin önerilerine açığım. Bişey yedikten sonra mahvoluyorum
Ben annemden hatırlıyorum serumluk olmuştu ben ortaokula gidiyordum o yüzden hatırlayabilirum. Gerçekten çok zorBen portakal limon kemirdim iki üc hafta doktorumdan bulantı ilacı istedim ama o da cok agır geldi uyuttu daha yeni yeni biraz azaldı ama coook az deneyimlerime göre iyi gelen hicbir sey yok
O hale gelmedim hic ama gercekten aclıktan bayılma raddesine gelip zar zor yemek yedigim günler olduBen annemden hatırlıyorum serumluk olmuştu ben ortaokula gidiyordum o yüzden hatırlayabilirum. Gerçekten çok zor
Valla yalan yok çok ağladım sabah. 21 subat aşılama tarihim aşılama gününü sayıyorsak 12 saymıyorsak 11. Gün bugün cok umutlanmıştımVe bence evet değişebilir. Adetin gelmediği sürece şans var. 5. Hafta öğrenen oluyor. Şans her zaman var. Adet olmadığın sürece moralini yüksek tut canım
Peki kaç ayda verdiniz bu kiloyu acabaCnm diyet olarak sabah bir haşlanmış yumurta 4 5 zeytin bi dilim peynir çay ve iki dilim kepek ekmeği bazen 1 tanesini yemiyordum hattaöğlen yemeği yemiyordum akşamda ne olursa hamur işi makarna pilav hariç ne olursa ölçülü olarak yiyiyordum
Oyyy kıyamam ya, Allah ım yardım etsinO hale gelmedim hic ama gercekten aclıktan bayılma raddesine gelip zar zor yemek yedigim günler oldu
Benim kızımda hiç bir rahatsızlığım olmamıştı sadece bir kere kustum oda dişlerimini fırçalarken o kadarBen portakal limon kemirdim iki üc hafta doktorumdan bulantı ilacı istedim ama o da cok agır geldi uyuttu daha yeni yeni biraz azaldı ama coook az deneyimlerime göre iyi gelen hicbir sey yok
2 buçuk ayda falan cnmPeki kaç ayda verdiniz bu kiloyu acaba
Yemek yemeye korkar oldum. Çok halsizligim ve baş donmemde var ama eşim yalnız kalmamaliyim tribine girer diye ona belli edemiyorumBen portakal limon kemirdim iki üc hafta doktorumdan bulantı ilacı istedim ama o da cok agır geldi uyuttu daha yeni yeni biraz azaldı ama coook az deneyimlerime göre iyi gelen hicbir sey yok
Kaynanan gil felan gelir diye mi?Yemek yemeye korkar oldum. Çok halsizligim ve baş donmemde var ama eşim yalnız kalmamaliyim tribine girer diye ona belli edemiyorum
Gelecek zaten şu an sağlık sorunları var ama huyum kurusun onun yanında rahat edemicem o iş yaparken ben oturamicam falan. Hayat daha zor olur gibime geliyorKaynanan gil felan gelir diye mi?
Eğer ben de bu ay aşılama olsaydım aynı gün olacakmışız yaa. Bu ay benim de aşılama ihtimalim vardı da doktor bu ayı es geçelim demişti. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin önemli olan o. İnsan bu kadar düşünüp uğraşınca mutlu haberi de tez zamanda almak istiyor. Muhtemelen ben de sizin gibi ağlardım. Ama aşılamadan sonra 14. Gün diye biliyorum ben. Hem geç döllenme de oluyor. Hiç belli olmaz bu işler. Benim de şuan 12. Günüm korkudan test yapamıyorum. Döngüm kısa dün adet olacaktım. Bir gün gecikmem var ama elim gitmiyor teste. Bakalım yarın hala adet olmazsam, sabah ilk idrarla bir test planlıyorum. Negatif çıkarsa muhtemelen benim de gözler dolacakValla yalan yok çok ağladım sabah. 21 subat aşılama tarihim aşılama gününü sayıyorsak 12 saymıyorsak 11. Gün bugün cok umutlanmıştım
Olur da büyük ihtimalle ister istemezGelecek zaten şu an sağlık sorunları var ama huyum kurusun onun yanında rahat edemicem o iş yaparken ben oturamicam falan. Hayat daha zor olur gibime geliyor
İnşAllah yarın güzel haberler verirsin bizlereEğer ben de bu ay aşılama olsaydım aynı gün olacakmışız yaa. Bu ay benim de aşılama ihtimalim vardı da doktor bu ayı es geçelim demişti. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin önemli olan o. İnsan bu kadar düşünüp uğraşınca mutlu haberi de tez zamanda almak istiyor. Muhtemelen ben de sizin gibi ağlardım. Ama aşılamadan sonra 14. Gün diye biliyorum ben. Hem geç döllenme de oluyor. Hiç belli olmaz bu işler. Benim de şuan 12. Günüm korkudan test yapamıyorum. Döngüm kısa dün adet olacaktım. Bir gün gecikmem var ama elim gitmiyor teste. Bakalım yarın hala adet olmazsam, sabah ilk idrarla bir test planlıyorum. Negatif çıkarsa muhtemelen benim de gözler dolacakbirlikte güzel haberlerimizi alırız umarım