- 13 Aralık 2015
- 858
- 701
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kuzummmm vallahi ben bilmiyorum tabi ki. Ama ilaç veriyormuş doktorlar bu durum içinYa kızlar benim baya bulantım başladı onerebileceginiz bişey var mı? Hamislerim yada tecrübeli annelerimin önerilerine açığım. Bişey yedikten sonra mahvoluyorum
Valla canım ben evde hiçbişey yiyemşyordum aç kalıyordum bulantıdan. Anca başka evlere gidip yemek yiyordum. Yalnız benim kusma yoktu inşallah senin de olmaz.Ya kızlar benim baya bulantım başladı onerebileceginiz bişey var mı? Hamislerim yada tecrübeli annelerimin önerilerine açığım. Bişey yedikten sonra mahvoluyorum
Evet 7sinde gidince bi sorcam artık bendeOyyy kuzummmm vallahi ben bilmiyorum tabi ki. Ama ilaç veriyormuş doktorlar bu durum için
Kusma bende de yok ama tüm mide suyunu girtlagimda hissediyorum kokulardan yana sıkıntım yok yerken de sıkıntı yok ama 5 dk içinde mahvoluyorumValla canım ben evde hiçbişey yiyemşyordum aç kalıyordum bulantıdan. Anca başka evlere gidip yemek yiyordum. Yalnız benim kusma yoktu inşallah senin de olmaz.
Evet ya ama bnm kızım çok asosyalAmin canimmmm ah keske karsilassalar ne yaramazliklar ne yaramazliklqr yaparlardi ahahha
İnşallahYok yok kuzum bu sefer erkenci davranmayacağım. Pazar inşallah güzel haberi veririm size
Yasitlariyla takilmali yarum gun krese verebilirsin guvendigin yerde varsa birde oyun gruplari var tek girislik mesela 100 TL.Evet ya ama bnm kızım çok asosyal
Güvenem kuzu kreşlere vereyim hergün annmlerdeyim kardeşelrim var kzıım la kardeşim arsında 3 ay var hatta ama onlarlada oynamıyo hemen yanıma gelyo su içemiyorum WC gidemiyorum sadece babasıyla takılıyor o yüzden bir kardeşi olursa belki düzelir diyorum birde sütte kesince düzelir belki cnmYasitlariyla takilmali yarum gun krese verebilirsin guvendigin yerde varsa birde oyun gruplari var tek girislik mesela 100 TL.
Benim oğlum yırtık avmlerde kizlari burnundan opuyor begendigi kızların elino tutuyo
Sende emziriyormusun cnm bna sütten kesersen hamile kalırsın diyolar ama inanmıyorum benYasitlariyla takilmali yarum gun krese verebilirsin guvendigin yerde varsa birde oyun gruplari var tek girislik mesela 100 TL.
Benim oğlum yırtık avmlerde kizlari burnundan opuyor begendigi kızların elino tutuyo
Ayyy biz de bunları konuşabilecek miyiz Allah'ımmmmGüvenem kuzu kreşlere vereyim hergün annmlerdeyim kardeşelrim var kzıım la kardeşim arsında 3 ay var hatta ama onlarlada oynamıyo hemen yanıma gelyo su içemiyorum WC gidemiyorum sadece babasıyla takılıyor o yüzden bir kardeşi olursa belki düzelir diyorum birde sütte kesince düzelir belki cnm
Rabbim sanada isteyen herkese banada nasip etsin tekrardan çok güzel bişi evlat baldan daha tatlıAyyy biz de bunları konuşabilecek miyiz Allah'ımmmm
Amin canım amin inşallah vallahi bana başkasının yavrusu bile tatlı geliyor. Benim olsa deliririm herhaldeRabbim sanada isteyen herkese banada nasip etsin tekrardan çok güzel bişi evlat baldan daha tatlı
Rabbim nasip etsin kalbindekini kuzuAmin canım amin inşallah vallahi bana başkasının yavrusu bile tatlı geliyor. Benim olsa deliririm herhalde
Kamerayla 724 bkbildihin merkezler var canim ondan dedim en azindan destekcin varmisssGüvenem kuzu kreşlere vereyim hergün annmlerdeyim kardeşelrim var kzıım la kardeşim arsında 3 ay var hatta ama onlarlada oynamıyo hemen yanıma gelyo su içemiyorum WC gidemiyorum sadece babasıyla takılıyor o yüzden bir kardeşi olursa belki düzelir diyorum birde sütte kesince düzelir belki cnm
Yok emzirmiyorum :) ewed dogru diolar inanSende emziriyormusun cnm bna sütten kesersen hamile kalırsın diyolar ama inanmıyorum ben
Ay inşAllahAy gerçekten Leviosaa hiç görünmüyor. Acaba hamile mi
Evet cnm çalışan biri olsaydım belki düşünürdüm ama düzelir İnşAllahKamerayla 724 bkbildihin merkezler var canim ondan dedim en azindan destekcin varmisss
Özel değilse neden emzirmiyorsun cnmYok emzirmiyorum :) ewed dogru diolar inan