Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Günaydın kızlar.

Ben dun iki tane guzel kirmizi cizgi gordukten sonra suan adete 1 gun kala kahverengimsi bir kanamam basladi. Dun vajinamda cekilip gerilme ve cimdiklenme hissettim canim acimisti. Dedim heralde buda gidiyor sanirim 3.cu kimyasalim da geldi.

bu yerlesme felan degildir heralde ya.
Canım yerleşme kanaması kahverengi leke şeklinde oluyor diyorlar ama bilemedim ♥️

20 aylik canim daha küçücük sut kuzusu :)
O planli gebelikti ilk ayda kaldım hamile dogumdan sonra bu 3.cu kimyasal olck olursa
Maşallah canım daha çok küçükmüş. İkisini beraber götürebilecen mi canım. Mesela ben çocuğa tuvalet alışkanlığı öğrettikten sonra düşünmeye başladım.

Maşallah canım daha çok küçükmüş. İkisini beraber götürebilecen mi canım. Mesela ben çocuğa tuvalet alışkanlığı öğrettikten sonra düşünmeye başladım.
Onuda düşünüyorum zaten planli bir gebelik degildi zzevk suyuyla kaldim kaldiysam zaten ama buyumeden de yapsam mi dir düşünmeye basladmmm kafamda deli sorular🤫

Ya kızlar benim baya bulantım başladı onerebileceginiz bişey var mı? Hamislerim yada tecrübeli annelerimin önerilerine açığım. Bişey yedikten sonra mahvoluyorum🥺

X