- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
Umarim canimmmmm =(Ayy bunda çizgi var inşallah sağlıklı gebeliktir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim canimmmmm =(Ayy bunda çizgi var inşallah sağlıklı gebeliktir
Geçmiş olsun bende Aralık ta geçirdim maalesef engelleyebileceğimiz bir şey yok doktor folikasit verdi siz kullanılıyormusunuzKızlar ya ben bi kimyasal yaşadım ya sizce herhangi bir kür yapmama gerek var mı ? Tecrübelilerin tavsiyelerine açığım
Canim bak emin oldugum 2 emin olmadigim 1 tane kimyasalim var toplam 3. Ve bu ogluma dogum yaptiktan sonra oldu hepsi yani 1 yil icinde 3 gebelik 3 ude tutmadi o yuzden bilmiyorum ya sanirim o uzuntuyu yasammaak icin savunma mekanizmam devrede.Canım kimyasal deyip durma bu sağlıklı bir gebelik inşallah
Yok kuzum kendi kendine temizleyecek vucut onu adet ileKızlar ya ben bi kimyasal yaşadım ya sizce herhangi bir kür yapmama gerek var mı ? Tecrübelilerin tavsiyelerine açığım
Gebelikten 1 ay öncesinde başlamıştım kullanmaya sonrasında bıraktım çünkü şuan bi süre beklemedeyimGeçmiş olsun bende Aralık ta geçirdim maalesef engelleyebileceğimiz bir şey yok doktor folikasit verdi siz kullanılıyormusunuz
Size de çok geçmiş olsun , rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemizeGeçmiş olsun bende Aralık ta geçirdim maalesef engelleyebileceğimiz bir şey yok doktor folikasit verdi siz kullanılıyormusunuz
Niye bıraktınız ki herhangi bir zararı yok gebelik oluşursa sağlıklı ilerler.ben kimyasaldan sonra başladım.ilk gebelik tecrübemdi tekrar yaşama korkusu var.kimyasalın bir sebebi yokGebelikten 1 ay öncesinde başlamıştım kullanmaya sonrasında bıraktım çünkü şuan bi süre beklemedeyim
Gebelik olabilir gibi geldi.gebelik öncesi çok ağrı çektm çok garip gelmişti gebelikmişAşılama gününü sayarsak 11. Gün ağrım kasıklarımda regl olucakmışım gibi ağrı devam ediyor. Akıntım biraz çoğaldı evet adet öncesi de aynılarını yaşıyorum normalde ama ağrım öncekilere göre biraz daha şiddetli gibi. Yarın sabah test yapacağım ama açıkcası korkuyorum
şuan gebelik durumum yok çünkü iş nedeniyle eşimle ayrı yerlerdeyiz muhtemelen hazirana kadar göremeyeceğim hatta belki daha geç , gebelik şansım yok yani fazlası depo edilmiyor diye bıraktım tekrardan gebelik sürecimden önce başlarım diye düşündümNiye bıraktınız ki herhangi bir zararı yok gebelik oluşursa sağlıklı ilerler.ben kimyasaldan sonra başladım.ilk gebelik tecrübemdi tekrar yaşama korkusu var.kimyasalın bir sebebi yok
Açıkçası ben de arada diyorum hepsini bırakcam herkes mi ilaç kullanıyor diye. Ama yine bırakamıyorum korkuyorum benim de bir kimyasal olduğu içinşuan gebelik durumum yok çünkü iş nedeniyle eşimle ayrı yerlerdeyiz muhtemelen hazirana kadar göremeyeceğim hatta belki daha geç , gebelik şansım yok yani fazlası depo edilmiyor diye bıraktım tekrardan gebelik sürecimden önce başlarım diye düşündüm
Allah kavuştursun tez zamandaşuan gebelik durumum yok çünkü iş nedeniyle eşimle ayrı yerlerdeyiz muhtemelen hazirana kadar göremeyeceğim hatta belki daha geç , gebelik şansım yok yani fazlası depo edilmiyor diye bıraktım tekrardan gebelik sürecimden önce başlarım diye düşündüm
Haklısın canım zor bir durum gerçekten yaşadığım için biliyorum. Benim de bir kızım var insan uğraşmadan gebe kalıp sağlıklı doğum yapınca hep öyle olacak zannediyor. Ama değilmiş ben de yaşayınca öğrendim. Fakat işin iyi tarafına bakarsak kimyasal embriyonun sağlıksız olup vücuttan atılması olarak açıklanıyor. Yani bunca ay karnında sağlıksız bir bebek taşıyıp daha sonra kaybetmekten çok daha iyi bir durum bence şükredelim. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah öncelikle böyle dua edelimCanim bak emin oldugum 2 emin olmadigim 1 tane kimyasalim var toplam 3. Ve bu ogluma dogum yaptiktan sonra oldu hepsi yani 1 yil icinde 3 gebelik 3 ude tutmadi o yuzden bilmiyorum ya sanirim o uzuntuyu yasammaak icin savunma mekanizmam devrede.
Digerlerini hep erken gebelikle ogrenmistim hic kasette cikmiyodu bu sefer erken gebelik 1 tane yaptim 6.gun kala cikti. Sonra hep kaset yaptim cikti bi ara cizgi azaldi simdi artiyor bilemiyorum ki ne biliyim umarım sagliklidir.
Ruyamda babamin arabasinda pembelere sarilmis bir kiz gormustum 2 3 gun önce dua etmistim allahim saglikli mi cinsiyeti nr acaba goster diye sanirim gostermis Allah'ım oglum vat ınsallah kizdir :)
pik olmuş evet silikleştiğinde de tamadır diye biliyorum hadi hayırlıısıKızlar sizce yumurtlama olmuşmu
Erken oldu bu sefer şaşkınımpik olmuş evet silikleştiğinde de tamadır diye biliyorum hadi hayırlıısı
belli olmuyor işte benmde adetin 9. 10 . günü oluyor genelde bugün yarın silikliğe göre değerlendirinErken oldu bu sefer şaşkınım
Ya bizim tükettiğimiz gıdalar sağlıklı olmadığı için ben kullanılması taraftarıyım düzenli b12 kullanıyorum eksik çünkü gebeliğe hazırlık döneminde de multivitamin ve folik asit kullanmıştımAçıkçası ben de arada diyorum hepsini bırakcam herkes mi ilaç kullanıyor diye. Ama yine bırakamıyorum korkuyorum benim de bir kimyasal olduğu için
Valla inşallah öyledir bugün giderken test alıcam bakalım bilgi veririm sizlere deGebelik olabilir gibi geldi.gebelik öncesi çok ağrı çektm çok garip gelmişti gebelikmiş