Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Canım kimyasal deyip durma bu sağlıklı bir gebelik inşallah 😉
Canim bak emin oldugum 2 emin olmadigim 1 tane kimyasalim var toplam 3. Ve bu ogluma dogum yaptiktan sonra oldu hepsi yani 1 yil icinde 3 gebelik 3 ude tutmadi o yuzden bilmiyorum ya sanirim o uzuntuyu yasammaak icin savunma mekanizmam devrede.

Digerlerini hep erken gebelikle ogrenmistim hic kasette cikmiyodu bu sefer erken gebelik 1 tane yaptim 6.gun kala cikti. Sonra hep kaset yaptim cikti bi ara cizgi azaldi simdi artiyor bilemiyorum ki ne biliyim umarım sagliklidir.

Ruyamda babamin arabasinda pembelere sarilmis bir kiz gormustum 2 3 gun önce dua etmistim allahim saglikli mi cinsiyeti nr acaba goster diye sanirim gostermis Allah'ım oglum vat ınsallah kizdir :)

Aşılama gününü sayarsak 11. Gün ağrım kasıklarımda regl olucakmışım gibi ağrı devam ediyor. Akıntım biraz çoğaldı evet adet öncesi de aynılarını yaşıyorum normalde ama ağrım öncekilere göre biraz daha şiddetli gibi. Yarın sabah test yapacağım ama açıkcası korkuyorum

Gebelikten 1 ay öncesinde başlamıştım kullanmaya sonrasında bıraktım çünkü şuan bi süre beklemedeyim
Niye bıraktınız ki herhangi bir zararı yok gebelik oluşursa sağlıklı ilerler.ben kimyasaldan sonra başladım.ilk gebelik tecrübemdi tekrar yaşama korkusu var.kimyasalın bir sebebi yok

Aşılama gününü sayarsak 11. Gün ağrım kasıklarımda regl olucakmışım gibi ağrı devam ediyor. Akıntım biraz çoğaldı evet adet öncesi de aynılarını yaşıyorum normalde ama ağrım öncekilere göre biraz daha şiddetli gibi. Yarın sabah test yapacağım ama açıkcası korkuyorum
Gebelik olabilir gibi geldi.gebelik öncesi çok ağrı çektm çok garip gelmişti gebelikmiş 🤱

Niye bıraktınız ki herhangi bir zararı yok gebelik oluşursa sağlıklı ilerler.ben kimyasaldan sonra başladım.ilk gebelik tecrübemdi tekrar yaşama korkusu var.kimyasalın bir sebebi yok
şuan gebelik durumum yok çünkü iş nedeniyle eşimle ayrı yerlerdeyiz muhtemelen hazirana kadar göremeyeceğim hatta belki daha geç 🥺 , gebelik şansım yok yani fazlası depo edilmiyor diye bıraktım tekrardan gebelik sürecimden önce başlarım diye düşündüm 🤷🏻‍♀️

şuan gebelik durumum yok çünkü iş nedeniyle eşimle ayrı yerlerdeyiz muhtemelen hazirana kadar göremeyeceğim hatta belki daha geç 🥺 , gebelik şansım yok yani fazlası depo edilmiyor diye bıraktım tekrardan gebelik sürecimden önce başlarım diye düşündüm 🤷🏻‍♀️
Açıkçası ben de arada diyorum hepsini bırakcam herkes mi ilaç kullanıyor diye. Ama yine bırakamıyorum korkuyorum 🙈 benim de bir kimyasal olduğu için 😔

Allah kavuştursun tez zamanda
İlk gebeliğinizmiydi

Canim bak emin oldugum 2 emin olmadigim 1 tane kimyasalim var toplam 3. Ve bu ogluma dogum yaptiktan sonra oldu hepsi yani 1 yil icinde 3 gebelik 3 ude tutmadi o yuzden bilmiyorum ya sanirim o uzuntuyu yasammaak icin savunma mekanizmam devrede.

Digerlerini hep erken gebelikle ogrenmistim hic kasette cikmiyodu bu sefer erken gebelik 1 tane yaptim 6.gun kala cikti. Sonra hep kaset yaptim cikti bi ara cizgi azaldi simdi artiyor bilemiyorum ki ne biliyim umarım sagliklidir.

Ruyamda babamin arabasinda pembelere sarilmis bir kiz gormustum 2 3 gun önce dua etmistim allahim saglikli mi cinsiyeti nr acaba goster diye sanirim gostermis Allah'ım oglum vat ınsallah kizdir :)
Haklısın canım zor bir durum gerçekten yaşadığım için biliyorum. Benim de bir kızım var insan uğraşmadan gebe kalıp sağlıklı doğum yapınca hep öyle olacak zannediyor. Ama değilmiş ben de yaşayınca öğrendim. Fakat işin iyi tarafına bakarsak kimyasal embriyonun sağlıksız olup vücuttan atılması olarak açıklanıyor. Yani bunca ay karnında sağlıksız bir bebek taşıyıp daha sonra kaybetmekten çok daha iyi bir durum bence şükredelim. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah öncelikle böyle dua edelim 🥰

Kızlar sizce yumurtlama olmuşmu
Birde Kızlar 4 5 gün erken yumurtladım her zamana göre şaşkınım ama oruçluyum su tüketimim olmadı geceden beri ondan pik çıkmamıştır dimi kuzular

Eklentiler

• 6DC87573-147A-4196-81AD-8E257125A10D.jpeg
    6DC87573-147A-4196-81AD-8E257125A10D.jpeg
    166,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 57612C40-92FA-4B1E-9A22-BB73DADD8B35.jpeg
    57612C40-92FA-4B1E-9A22-BB73DADD8B35.jpeg
    146,2 KB · Görüntüleme: 37
Açıkçası ben de arada diyorum hepsini bırakcam herkes mi ilaç kullanıyor diye. Ama yine bırakamıyorum korkuyorum 🙈 benim de bir kimyasal olduğu için 😔
Ya bizim tükettiğimiz gıdalar sağlıklı olmadığı için ben kullanılması taraftarıyım 🙈 düzenli b12 kullanıyorum eksik çünkü gebeliğe hazırlık döneminde de multivitamin ve folik asit kullanmıştım 😇

X