Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Stres malesef engel olamadığım bir konu. Hayatım boyunca her konum böyle ama. Aslında ovulasyon kullanmadım ama gün aşırı olmuştu. İlla pik günü mü yapılması lazım anlayamadım ama bu ay öyle yapacağım ben de

Hayır canm antepte oturuyor ailesi ben Antep’e gelin gittim 5 yıl orda yaşadım daha sonra Manisa ya yerleştik ailem burda
Ne güzel canım Orda durumlar nasıl acaba sağlam binalar çok var mı? Kaynanan gil depremde size gelmedi mi?

Ne güzel canım Orda durumlar nasıl acaba sağlam binalar çok var mı? Kaynanan gil depremde size gelmedi mi?
Çağırdık cnm gelmediler çadırda kaldılar çok şükür şuan evlerindeler ve hala arada sallanıyormuş ama iyi durumları ev müstakil tek katlı tehlikeli değil

Canım ayaklarını havaya kaldırırken falan afedersin akmadı mı

Çağırdık cnm gelmediler çadırda kaldılar çok şükür şuan evlerindeler ve hala arada sallanıyormuş ama iyi durumları ev müstakil tek katlı tehlikeli değil
Haa iyiymiş o zaman canım. Müstakil ev candır. Keşke bize de nasip olsa da şu katlı binalardan kurtulsak mezardan farkı yok

Ay darısı başıma 1.5 senelik evliyim 9 ay korunduk inş güzel haberleri paylaşırım bizd istiyoruz

Ben ayaklarımı kaldirmamistim ama 15-20 dk uzanmistim direk ayağa kalkilmadikca her türlü etkili bence. Asıl kalkınca akıyor geri olduğu gibi
Aynen canım hemen kalkmamak gerekiyomuş. Ben ilk çocukta o halde fosur fosur yatıyodum Ama şimdi fazla duramıyom kaşıntı yapıyor

Aynen canım hemen kalkmamak gerekiyomuş. Ben ilk çocukta o halde fosur fosur yatıyodum Ama şimdi fazla duramıyom kaşıntı yapıyor
Bana durum komik geliyordu daha çok eşim de dalga geçiyordu ne kadar yatcan diye ne saçma şeyler yaşıyoruz şaka gibi

Bana durum komik geliyordu daha çok eşim de dalga geçiyordu ne kadar yatcan diye ne saçma şeyler yaşıyoruz şaka gibi
Sorma ya şekilden şekile giriyoruz. Hamile kalmaya çalışması doğumu çocuğu büyütmesi ohoooo Erkek olmak varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…