Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Herkese merhaba tüm konuşmalarınızı hem tebessüm hem üzüntüyle okudum. Başta gebe annelerimize sağlıkla çocuklarını kucaklarına almalarını dilerim .
Gebe kalmak isteyenler de dualarım sizlerle .
Benim reglime 5gun kala test yaptım erken davrandım ama çok silik bir çivi gördüm. Test siparişi verdim yarın yada ertesi gün gelir sizde silik çizgi görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20230302_034228.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 43
evett cnm görüyorum hayırlısı olsun
inşAllah

Anac ana sen nasılsın canım var mı bir belirti vs test ne zaman yapacaksın
Canım valla şimdilik bi belirti yok sadece dün sol bacağım ağrıyordu. Bir de belime ara ara çok hafif ağrı giriyor. Yani net bişey yok6 mart adet olmazsam ertesi sabah test yapmayı düşünüyorum hayırlısı canım

Görüyorum canım hayırlısı olsun

Hayırlı olsun canım şimdiden

Görüyorum hayırlısı olsunnn

Canim bu testler en ufak değerleri bile algiliyor kimyasal olabilir her gun testi yenilr eger cizgi azaliyoosa bil ki kimyasal olcak tutmayavak bebek ama her gun koyulasir ise bebek bar demek
Bence iyi tutmuss erken dollenme olmus cok erken çünkü tebrik ederim ama yine de.

Kaset test almani öneririm erken gebelik degilde kasette cok nadir yanilma oluyor

İlk denedigimiz ay kimyasal ile sonuçlandı o konuda korkum da var açıkçası şuan elimde sadece ovülasyon testim kaldı gebelik testi sipariş verdim İnşallah yarın gelirse iki günde yada günde bir kez yapmayı düşünüyorum.
Ovulasyon ile öğrenen de yanilan da çok ona guvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…