Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Stres malesef engel olamadığım bir konu. Hayatım boyunca her konum böyle ama. Aslında ovulasyon kullanmadım ama gün aşırı olmuştu. İlla pik günü mü yapılması lazım anlayamadım ama bu ay öyle yapacağım ben de
Size böyle diyorum ama ben de çok stresli ve takıntılı olabiliyorum, arada bi durup nefes almak ve farkına varmak lazım ama… 🙏🏽

Oluyor canım hatta benim nerdeyse yumurtlama döneminden beri öyleydi bu ay ve hamileymişim. Bu arada hala sis ve hala adet öncesi ağrıları yaşıyorum goguslerimde 6 haftamizi doldurduk 🤲 içime sen hamileymissin gibi doğdu hakkında hayırlısı
Peki bu şişlik sert mi şişlik mi canım benimkilerde şiş ama sert değil ve sızlıyor özellikle uçları aynı şekilde ovulasyondan beri var

Peki bu şişlik sert mi şişlik mi canım benimkilerde şiş ama sert değil ve sızlıyor özellikle uçları aynı şekilde ovulasyondan beri var
Normal adet öncesi sislikti benimki dolgunluk vardı. Uçların sizlamasi sonradan başladı bende adet tarihinden sonra falan

selam arkadaşlarım. Regl bittikten 1 gün sonra ilişki yaşamanın hamilelik olasılığı var mıdır :) kafama takılıyor yeni yeni çocuk istiyorum ama uygulama da yüklesem pek anlamadım bu doğurganlık günlerini...

selam arkadaşlarım. Regl bittikten 1 gün sonra ilişki yaşamanın hamilelik olasılığı var mıdır :) kafama takılıyor yeni yeni çocuk istiyorum ama uygulama da yüklesem pek anlamadım bu doğurganlık günlerini...
Kuzu kalabilrsin düşük ihtimalle ama ovulasyon testi kullan cuk diye gününü buluyo

Canlarim yaaaa ben test yptim az once çizgi bir tik daha koyulasti artık gözle de seciliyo telefonla bakmadan cok şaşkınım 2 gun kaldi adete.

Midem bulaniyo ara ara
Goguslerim sisti tombik
Birde yüzüm yaglanmaya başladı gözle gorulur sekilde.

Bekliyorummm

Günaydın kızlar. Bu ay bal tarçın çörekotu karışımı yapmıştım. Regl im aşırı çok. Yani ben hiç böyle olmam normalde az az gelir benim şu an çok geliyor. Böyle mi oluyoe acaba yoksa kist mi oluştu noldu anlamadım var mı bir fikriniz?

Günaydın kızlar. Bu ay bal tarçın çörekotu karışımı yapmıştım. Regl im aşırı çok. Yani ben hiç böyle olmam normalde az az gelir benim şu an çok geliyor. Böyle mi oluyoe acaba yoksa kist mi oluştu noldu anlamadım var mı bir fikriniz?
Canım bu iyi bişey belki tüpün tıkalıydı ve açıldı. Ayrıca adetin sıvılaştı mı?

Merhaba 3 gündür neden böyle yorumlayabilir misiniz 🥲

Eklentiler

• B0A55F6C-4907-4EDB-B674-9F27EFDA761F.jpeg
    B0A55F6C-4907-4EDB-B674-9F27EFDA761F.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 44
Meet you uygulamasını indir semptomları kaydet test kullan bide

X