- 3 Şubat 2023
- 1.918
- 1.388
Belki dünyaya bi daha gelemezsin ama bi oğluş getirebilirsinAy evet ya dünyaya bir daha gelirsem erkek olmak istiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki dünyaya bi daha gelemezsin ama bi oğluş getirebilirsinAy evet ya dünyaya bir daha gelirsem erkek olmak istiyorum ben
Size böyle diyorum ama ben de çok stresli ve takıntılı olabiliyorum, arada bi durup nefes almak ve farkına varmak lazım ama…Stres malesef engel olamadığım bir konu. Hayatım boyunca her konum böyle ama. Aslında ovulasyon kullanmadım ama gün aşırı olmuştu. İlla pik günü mü yapılması lazım anlayamadım ama bu ay öyle yapacağım ben de
Yok hayır biter bitmez hemen ayrılmamak gerekıyor bir süre öyle kalmanızda bir sakınca yok bence :) bi beş dk bekleyın tüm spermler içeri dolsunCanım ayaklarını havaya kaldırırken falan afedersin akmadı mı
Peki bu şişlik sert mi şişlik mi canım benimkilerde şiş ama sert değil ve sızlıyor özellikle uçları aynı şekilde ovulasyondan beri varOluyor canım hatta benim nerdeyse yumurtlama döneminden beri öyleydi bu ay ve hamileymişim. Bu arada hala sis ve hala adet öncesi ağrıları yaşıyorum goguslerimde 6 haftamizi doldurduk içime sen hamileymissin gibi doğdu hakkında hayırlısı
Ay herkes oğlan diyor bayilacam vallaBelki dünyaya bi daha gelemezsin ama bi oğluş getirebilirsin
Normal adet öncesi sislikti benimki dolgunluk vardı. Uçların sizlamasi sonradan başladı bende adet tarihinden sonra falanPeki bu şişlik sert mi şişlik mi canım benimkilerde şiş ama sert değil ve sızlıyor özellikle uçları aynı şekilde ovulasyondan beri var
AminİnşAllah kuzu güzel haberler al İnşAllah
Kuzu kalabilrsin düşük ihtimalle ama ovulasyon testi kullan cuk diye gününü buluyoselam arkadaşlarım. Regl bittikten 1 gün sonra ilişki yaşamanın hamilelik olasılığı var mıdır :) kafama takılıyor yeni yeni çocuk istiyorum ama uygulama da yüklesem pek anlamadım bu doğurganlık günlerini...
Evet var kimyasalim oldu bu sekilde. Gebe kalanda varselam arkadaşlarım. Regl bittikten 1 gün sonra ilişki yaşamanın hamilelik olasılığı var mıdır :) kafama takılıyor yeni yeni çocuk istiyorum ama uygulama da yüklesem pek anlamadım bu doğurganlık günlerini...
Canım bu iyi bişey belki tüpün tıkalıydı ve açıldı. Ayrıca adetin sıvılaştı mı?Günaydın kızlar. Bu ay bal tarçın çörekotu karışımı yapmıştım. Regl im aşırı çok. Yani ben hiç böyle olmam normalde az az gelir benim şu an çok geliyor. Böyle mi oluyoe acaba yoksa kist mi oluştu noldu anlamadım var mı bir fikriniz?
Canım atsana testini merak ettimEvet var kimyasalim oldu bu sekilde. Gebe kalanda var
Evet vallahi öyle. Şaşırdım bu duruma. İnşallah güzel haberler doğurur bu banaCanım bu iyi bişey belki tüpün tıkalıydı ve açıldı. Ayrıca adetin sıvılaştı mı?
Emin ol ki güzel haberler yakındır canım sen yine kürlerine devam etEvet vallahi öyle. Şaşırdım bu duruma. İnşallah güzel haberler doğurur bu bana
tweeetyyy yalnız yumurtlama döneminde hiçbişey kullanma canım o dönem sıkıntıEmin ol ki güzel haberler yakındır canım sen yine kürlerine devam et
Meet you uygulamasını indir semptomları kaydet test kullan bideselam arkadaşlarım. Regl bittikten 1 gün sonra ilişki yaşamanın hamilelik olasılığı var mıdır :) kafama takılıyor yeni yeni çocuk istiyorum ama uygulama da yüklesem pek anlamadım bu doğurganlık günlerini...
12.gün ultra pikin olmuş canım inşallah değerlendirmişsindirMerhaba 3 gündür neden böyle yorumlayabilir misiniz