- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Rica ederim canımİnşallah vardır hayırlısı ile teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımİnşallah vardır hayırlısı ile teşekkür ederim
Bence de guvenmemek gerekir onun birçok kritere gore degisimi var yok meyvesuyu icme yok su icme gemrk yemek gibi gibi sabah idrarın yanlis verirmis ovulasyon fln bende guvenemiyorum.İlk denedigimiz ay kimyasal ile sonuçlandı o konuda korkum da var açıkçası şuan elimde sadece ovülasyon testim kaldı gebelik testi sipariş verdim İnşallah yarın gelirse iki günde yada günde bir kez yapmayı düşünüyorum.
Ovulasyon ile öğrenen de yanilan da çok ona guvenemedim
Kiyamam sana kur deneyenlerden bazilari adetinin erken geldigini ve ertesi ay hamile kaldiklarini soyluyorKızlar Ocak ayında regl bittikten sonra 2 Şubat'ta adet oldum. Yani buna göre yumurtlama 19 Ocak. 18 ve 20sinde birliktelik oldu. Şubat'ın 2sinde regl olmuştum yine gün aşırı denedik. Şimdi 1 Mart'ta regl oldum. Buna göre yumurtlama 15 Şubat. 14 ve 16 Şubat'ta birliktelik oldu. Yani acaba yumurtlama mı olmuyor sizce? Ya da tutmuyor mu? Ne diyorsunuz bu konu hakkında dün çok ağladım olunca. Bu ay çörekotu bal tarçın yapmıştım belki ondan bilmiyorum regl erken oldum bütün gece ağladım
Bende şişKızlar gebelik belirtisinde göğüs şişliği var mıydı ya? Bence benim göğüslerim şiştiği için hassaslaştı. Adet şişliği mi bu acaba ya. Hamiş olup böyle olan var mı?
Yaa o zaman hala umut var böyle şiş görünce dedim ki adetim gelecek heraldeBende şiş
Bat ne zamannYaa o zaman hala umut var böyle şiş görünce dedim ki adetim gelecek heralde
Yarın nasip olur gecikirsem testi pazar gün yapmayı planlıyorumBat ne zamann
Yaa inşaAllah. Başka belirti var miYarın nasip olur gecikirsem testi pazar gün yapmayı planlıyorum
Süt beyazı akıntım var. Hatta bugün adet oldum sandım ama çok şükür akıntıymış. Hafif bel ağrım oluyor arada o kadar kuzum. Başka da birşey yok. Bunlar sayılır mı bilemedimYaa inşaAllah. Başka belirti var mi
İnşallah kuzumKiyamam sana kur deneyenlerden bazilari adetinin erken geldigini ve ertesi ay hamile kaldiklarini soyluyor
Ben de ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım, ılıskı sırasında belimin altına yastık kpydum sonrasında da yarım saat ayaklarımı havada tuttum, ben etkisi olduğunu düşünüyorum ama bence deneyebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz. Stres yapmamaya çalışın dikkatinizi başka şeylere yönlendirmeye çalışın her şeyin bir zamanı vardır ınsallah doğru zamanda hayırlısı olur sizin içinBazen kullanıyorum. Önümüzdeki ay kullancam kesin olarak
Oluyor canım hatta benim nerdeyse yumurtlama döneminden beri öyleydi bu ay ve hamileymişim. Bu arada hala sis ve hala adet öncesi ağrıları yaşıyorum goguslerimde 6 haftamizi doldurduk içime sen hamileymissin gibi doğdu hakkında hayırlısıKızlar gebelik belirtisinde göğüs şişliği var mıydı ya? Bence benim göğüslerim şiştiği için hassaslaştı. Adet şişliği mi bu acaba ya. Hamiş olup böyle olan var mı?
En yoğun göğüslerimde hissediyorum umarım tahminin doğru çıkar güzel anne. Bana dua edin, hamişlerin duası kabul olur. Bu topiğin uğuruna inanıyorum. Umarım pazar günü buraya çift çizgili testimi koyarımOluyor canım hatta benim nerdeyse yumurtlama döneminden beri öyleydi bu ay ve hamileymişim. Bu arada hala sis ve hala adet öncesi ağrıları yaşıyorum goguslerimde 6 haftamizi doldurduk içime sen hamileymissin gibi doğdu hakkında hayırlısı
Normalde 4 gün görünüyor ama belki 5 gün falan yaparlar bilemem canım. Hayırdır tatil planın mı varYa kızlar sizce bu Ramazan bayramı tatili kaç gün olur
Evet kuzu Gaziantep’e gitmeyi düşünüyoruz eşimle ve kızımla ama çok azmış deymez heralde 4 5 gün içinNormalde 4 gün görünüyor ama belki 5 gün falan yaparlar bilemem canım. Hayırdır tatil planın mı var
Belli olmaz canım belki uzatırlar Eşin Antepli mi canım?Evet kuzu Gaziantep’e gitmeyi düşünüyoruz eşimle ve kızımla ama çok azmış deymez heralde 4 5 gün için
Ben yerleşme kanaması yaşayana kadar göğüs ağrısından başka hiç belirti yaşamadım hatta dedim yine elendim heralde ama supriz oldu umarım seninde öyle olur canım dualarım sizinleEn yoğun göğüslerimde hissediyorum umarım tahminin doğru çıkar güzel anne. Bana dua edin, hamişlerin duası kabul olur. Bu topiğin uğuruna inanıyorum. Umarım pazar günü buraya çift çizgili testimi koyarım
Hayır canm antepte oturuyor ailesi ben Antep’e gelin gittim 5 yıl orda yaşadım daha sonra Manisa ya yerleştik ailem burdaBelli olmaz canım belki uzatırlar Eşin Antepli mi canım?