Bizde yeni kahvaltıTünaydın canım ben tembellik yapıyorum
Merhaba kızlar canım 45 yazmışsın manisalimisinBizde yeni kahvaltı
Vallahi görünüyorAteş tablosuyla yumurtlama takibi yapıyorum bu ay iki kere yumurtladım o yüzden 31ne göre 7 günüm 34ne göre 10 günüm kaldı bugün ilk idrarımla test yaptım ilk 5 dakika içinde böyle çıktı, testin markası laboquik heveslenmek istemiyorum yalancı pozitif olabilir diye
İnşAllahhhhh doğru olmasını çok istiyorum zaman geçmiyorVallahi görünüyorinşallah doğrudur. İnşallah bebiş seninledir
Hadi inşallah hepimiz hamiş olalım. İnşallah inşallah inşallahİnşAllahhhhh doğru olmasını çok istiyorum zaman geçmiyor
Aminnnn inşallahhhHadi inşallah hepimiz hamiş olalım. İnşallah inşallah inşallah
Kimyasal geçirmiş olabilirsin canımMerhabalar. Ben Merve, 6 aydır evliyim 3 aydır bebek deniyoruz. Kendimi rahatlatmak için bu siteyi ve ardından sizleri keşfettim. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebek haberlerinizi alırım. Döngüm 6 martta başlıyor, çalışıyor olmama rağmen zaman hiç geçmiyor gibi… Geçen ay mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı, sık idrara çıkma gibi belirtilerim vardı şiddetli bir ağrıyla regli oldum normalde 3 gün sürmesi gerekirken 5 gün sürdü hiç bebek denerken sizde de böyle bir durum oluştu mu ?
Evet canm Manisadayım sendemi manisadansınMerhaba kızlar canım 45 yazmışsın manisalimisin
Canım bence var bunlar pek yalan çıkmıyoAteş tablosuyla yumurtlama takibi yapıyorum bu ay iki kere yumurtladım o yüzden 31ne göre 7 günüm 34ne göre 10 günüm kaldı bugün ilk idrarımla test yaptım ilk 5 dakika içinde böyle çıktı, testin markası laboquik heveslenmek istemiyorum yalancı pozitif olabilir diye
Hoşgeldin sende aramıza kuzu İnşAllah bu ay alırsın güzel haberiMerhabalar. Ben Merve, 6 aydır evliyim 3 aydır bebek deniyoruz. Kendimi rahatlatmak için bu siteyi ve ardından sizleri keşfettim. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebek haberlerinizi alırım. Döngüm 6 martta başlıyor, çalışıyor olmama rağmen zaman hiç geçmiyor gibi… Geçen ay mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı, sık idrara çıkma gibi belirtilerim vardı şiddetli bir ağrıyla regli oldum normalde 3 gün sürmesi gerekirken 5 gün sürdü hiç bebek denerken sizde de böyle bir durum oluştu mu ?
İnşAllah doğrudur çok heveslenmek istemiyorum çünkü nerdeyse bütün testler benim böyle çıkıyor özellikle erken gebelik testlerinde ilk defa bu ay kaset testle erkenden baktım umarım vardırCanım bence var bunlar pek yalan çıkmıyo
Evet canım merkez demisinEvet canm Manisadayım sendemi manisadansın
Evet canm merkezdeyimEvet canım merkez demisin
Geç oldu biraz ama ben bugün keseyi gördüm çok mutluyumTünaydın kızlarneler yapıyorsunuz
Çok sevindim kuzu darısı kalp atışınaGeç oldu biraz ama ben bugün keseyi gördüm çok mutluyum
Sağol canım benim onun için de 1 hafta sonra gidicez bakalım günler geçmiyorÇok sevindim kuzu darısı kalp atışına
Çok sevindim canım kucağına aldığın günleri de görürüz inşallahGeç oldu biraz ama ben bugün keseyi gördüm çok mutluyum